Kassasystemen voor jouw versspeciaalzaak

Ben je op zoek naar een kassasysteem voor jouw versspeciaalzaak waarmee iedereen overweg kan? En dat alle opties bevat om het jou als ondernemer makkelijker te maken? Dan ben je bij R&H aan het juiste adres. Met onze kassasystemen automatiseer je bedrijfsprocessen en werk je extra efficiënt.


✔ Afrekenen, wegen en voorverpakken op één systeem

✔ Uitgebreide rapporten maken binnen enkele secondes

✔ Jouw winkel(s) vanuit één centraal punt beheren

Elke versspeciaalzaak is uniek

Bij R&H begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we kassasystemen aan die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

R&H WEEGTOUCH

De R&H Weegtouch is een complete oplossing op het gebied van wegen- en afrekenen, en is verkrijgbaar in het zwart of geborsteld RVS. Het kantelbare touchscreen is gebruiksvriendelijk en zorgt voor een snelle bediening. Op het klantendisplay kunnen afbeeldingen en video’s worden vertoond. De R&H Weegtouch is voorzien van de CASPOS kassa software en is uitgerust met de laatste functionaliteiten en modules. De duurzame en robuuste behuizing is gemakkelijk te reinigen, en is dan ook ideaal voor het werken in vochtige werkomgevingen zoals in slagerijen en viswinkels.

METTLER TOLEDO FRESHWAY

De METTLER TOLEDO Freshway is de complete oplossing op het gebied van wegen- en afrekenen voor versspeciaalzaken. Het is dé alles-in-een oplossing als kassa-, voorverpakkings- en zelfbedieningsweegschaal voor uw onderneming. De Freshway valt op door het strakke design en neemt weinig ruimte in op uw toonbank. Naast het bedieningsdisplay beschikt de Freshway over een klantendisplay waarop afbeeldingen en video’s kunnen worden vertoond. De Freshway is voorzien van de CASPOS kassa software en is uitgerust met de laatste functionaliteiten en modules voor versspeciaalzaken.

METTLER TOLEDO FRESHBASE

Met de METTLER TOLEDO Freshbase bieden wij een complete oplossing op het gebied van wegen, afrekenen en etiketteren. Dankzij het touchscreen bedieningsscherm kan er zeer snel worden gewerkt met deze winkelweegschaal. De METTLER TOLEDO Freshbase is een complete alles-in-één oplossing. Ideaal als kassa-, voorverpakkings- en zelfbedieningsweegschaal voor jouw versspeciaalzaak.  

METTLER TOLEDO BTOUCH

Met de METTLER TOLEDO bTouch kiezen retailers voor een toekomstgerichte investering. Geniet van simpele processen, snelle weegfeedback en uitgebreide functionaliteiten. Het robuuste ontwerp en de hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat jezelfs onder de zwaarste omstandigheden kunt blijven doorwerken. Dankzij het compacte ontwerp neemt deze winkelweegschaal weinig ruimte in op uw toonbank. De METTLER TOLEDO bTouch is dé nieuwe weegschaal voor versspeciaalzaken die willen overstappen naar gemakkelijk wegen met een innovatieve touchscreenbediening.

METTLER TOLEDO BPLUS

De METTLER TOLEDO bPlus is een snelle, nauwkeurige en betrouwbare winkelweegschaal. Grote voordelen van de METTLER TOLEDO bPlus zijn de robuustheid en het gebruiksgemak. Hierdoor bespaar je elke dag waardevolle tijd! De METTLER TOLEDO bPlus is voorzien van een aluminium weegplateau met stoot- en krasbestendige oppervlakken. Dankzij de ingebouwde bonprinter en het duidelijke klantendisplay is de METTLER TOLEDO bPlus een ideale winkelweegschaal voor uw versspeciaalzaak!

METTLER TOLEDO BDRIVE

De METTLER TOLEDO bDrive biedt snelle en nauwkeurige weegfuncties. Deze winkelweegschaal met ingebouwde bonprinter is erg geschikt voor  marktkramen en versspeciaalzaken. Dit model is verkrijgbaar in een versie met een statief en klantendisplay, en een versie waarbij het klantendisplay direct aan de achterkant van de weegschaal vastzit. De METTLER TOLEDO bDrive biedt een mogelijkheid van 52 afzonderlijk configureerbare voorkeuzetoetsen die allemaal tweemaal toegewezen kunnen worden. Een oplaadbare batterij is optioneel verkrijgbaar, zodat de METTLER TOLEDO bDrive ook zonder netstroom gebruikt kan worden.

METTLER TOLEDO BMOBILE

De naam zegt het natuurlijk al een beetje! De METTLER TOLEDO bMobile is een eenvoudige, lichte prijsrekenweegschaal voor mobiel gebruik. Deze weegschaal is dus zeer geschikt voor marktkramen, evenementen en versspeciaalzaken. De METTLER TOLEDO bMobile wordt standaard geleverd met RVS weegplateau, klantendisplay en interne bonprinter. Als extra optie kunt u ook kiezen voor een hoge standaard met klantendisplay. De METTLER TOLEDO bMobile kan ook zonder netstroom gebruikt worden middels een oplaadbare batterij, ideaal voor marktkramen!

Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het kopen van je kassasysteem.


✔ Advies

✔ Demonstratie

✔ Instructies

✔ Levering

✔ Service en hulp

Tijd besparen met onze kassasystemen

Met onze slimme kassasystemen beheer je jouw volledige onderneming vanuit één centraal systeem. Zo adviseert het kassasysteem je onder andere over de voorraad en plaatst eventueel nieuwe bestellingen bij leveranciers voor je. Een tekort aan voorraad of verspilling van bepaalde producten behoren hiermee tot het verleden.


Dat is nog niet alles waarmee ons kassasysteem het je makkelijker maakt. Werk je bijvoorbeeld met versproducten, zoals vis, vlees, kaas of brood? Dan komt de koppeling met andere apparatuur, zoals klantendisplays, scanners, pinterminals en weegschalen goed van pas. Hiermee weeg je een product, print een nieuw etiket en reken je direct de juiste prijs af. 

Richt je op wat echt belangrijk is

Uitgebreide rapportages met één druk op de knop

Om de juiste keuzes voor jouw winkel te maken en de omzet te verhogen, heb je betrouwbare data nodig. Met onze kassasystemen creëer je daarom met één druk op de knop verschillende soorten rapportages. Zo heb je op elk gewenst moment inzicht in de verkoopcijfers, productprestaties en het koopgedrag van klanten.

Op elk moment inzicht in je voorraad

Er is niks zo vervelend als een tekort aan voorraad of het moeten weggooien van bepaalde producten. Geen zorgen. Onze slimme kassasoftware neemt je voorraadbeheer uit handen. De software houdt bijvoorbeeld jouw volledige voorraad bij en bestelt op het juiste moment zelf nieuwe producten bij jouw eigen leveranciers. Zo ben je er zeker van dat je altijd voldoende producten op voorraad hebt.

Verhoog je klantloyaliteit 

Om de klantloyaliteit te verhogen, koppel je jouw kassasysteem aan het Piggy Spaarprogramma. Punten sparen, nieuwsbrieven met bijvoorbeeld actieproducten versturen of persoonlijke verjaardagsmails naar klanten sturen? Zo geregeld! Met dit uitgebreide spaarprogramma zorg je ervoor dat klanten regelmatig naar de winkel terugkomen en meer aankopen doen. 

Onze klanten vertellen

Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben.
Al sinds 1986 ben ik klant bij R&H. Ooit heb ik een overstap gemaakt naar een andere leverancier, maar wat ben ik blij dat ik weer klant ben bij R&H. Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben. Onze klanten bestellen ook vaak telefonisch, deze zijn gemakkelijk in te voeren in het kassasysteem. We zijn zeer content met de snelle service en worden altijd direct geholpen.

Dick Schumacher

De Weypoort

CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft.

Zolang wij onze bakkerij hebben maken wij gebruik van R&H kassasystemen. CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft, zonder teveel tierelantijnen. De software van CASPOS  en het kassa management systeem zijn gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. De service van R&H is top. Ook heeft de software afdeling een goed oplossend vermogen.


René & Rianne Brands

Bakkerij Brands

Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant.

Door de jaren heen hebben we meerdere kassasystemen van R&H gebruikt. Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant. De kassa’s zijn gebruiksvriendelijk en de service is altijd goed. Bij de aanschaf van onze nieuwe kassasystemen is de keuze gevallen op de METTLER TOLEDO Freshbase. Door de lage opstelling kunnen we één worden met de klant.


Suzanne Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers

Video Aspect Ratio: 4:1

Succesverhalen van ondernemers zien?

Ervaar de kracht van R&H

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar deskundig advies? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we gezamenlijk welke oplossingen het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb je vragen over R&H of onze producten? Stel gerust je vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze showrooms.

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment