Ervaar het gemak van R&H-kassasoftware

Intelligente kassasoftware is de stille kracht achter elke goed draaiende onderneming. Met de moderne kassasoftware van R&H laat je op elk moment van de dag alles soepel en efficiënt verlopen. Onze kassasoftware maakt ondernemen een stuk makkelijker.


✔ Kassasoftware speciaal naar jouw wensen

✔ Automatische administratie en facturatie

✔ Met één druk op de knop uitgebreide analyses  

Kassasoftware die je tijd bespaart

Met de kassasoftware van R&H kun je op alle gebieden van je onderneming efficiënt werken. Zo hoef je bijvoorbeeld geen extra tijd meer te besteden aan het managen van de voorraad, het maken van uitgebreide analyses en het opstellen van financiële rapporten. Daarmee bespaar je tijd en kun je vooral de focus houden op de dingen waar je graag mee bezig bent.


Wil je meer weten over de voordelen van R&H kassasoftware? Die vertellen we je graag.

De voordelen van intelligente kassasoftware

1. Verschillende bedrijfsprocessen makkelijker maken

Onze kassasystemen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn intuïtief en eenvoudig te bedienen, waardoor je snel en moeiteloos bestellingen invoert, labels print en klanten laat betalen. Zo verhoog je niet alleen de efficiëntie van je personeel, maar zorg je ook voor een vlotte afhandeling van transacties.

2. Geen extra tijd meer kwijt aan administratie

Met een kassasysteem van R&H regel je alles vanaf één centraal punt. Je kunt het systeem namelijk koppelen met andere apparaten in je onderneming. Bijvoorbeeld met onze backoffice kassa software, een pinterminal, weegschaal, geldlade of een scanner. Het voordeel hiervan is dat je efficiënt werkt en kosten bespaart.

3. Software naar jouw wensen

Een kassasysteem van R&H registreert automatisch alles wat er wordt aangeslagen. En dat bespaart jou heel wat tijd, moeite en uitzoekwerk. Je maakt bijvoorbeeld in een handomdraai financiële rapporten en je hebt een beter inzicht in je geldstromen. Om het je nog makkelijker te maken, neemt een kassasysteem ook het beheer van artikelen, acties en voorraad van je uit handen. Zo adviseert het systeem je onder andere welke producten je extra moet inkopen en voor welke producten dit juist niet nodig is.

4. Beheer meerdere filialen vanuit één centraal punt

Tot slot een groot voordeel van een kassasysteem van R&H, is dat je hem specifiek afstemt op de behoeften en wensen die spelen in jouw branche. Een horecaondernemer is bijvoorbeeld geholpen met ons speciale horeca kassasysteem. Hiermee maak je onder andere eenvoudig een plattegrond van jouw horecabedrijf én je koppelt het systeem met de handhelds. Het personeel kan zo snelle service aan tafel bieden en behoudt tegelijkertijd het overzicht in de horecazaak. Ook fijn: na het opnemen van een bestelling wordt er automatisch een bon geprint in de keuken, zodat de koks direct aan de slag kunnen.

Onze klanten vertellen

Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben.
Al sinds 1986 ben ik klant bij R&H. Ooit heb ik een overstap gemaakt naar een andere leverancier, maar wat ben ik blij dat ik weer klant ben bij R&H. Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben. Onze klanten bestellen ook vaak telefonisch, deze zijn gemakkelijk in te voeren in het kassasysteem. We zijn zeer content met de snelle service en worden altijd direct geholpen.

Dick Schumacher

De Weypoort

CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft.

Zolang wij onze bakkerij hebben maken wij gebruik van R&H kassasystemen. CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft, zonder teveel tierelantijnen. De software van CASPOS  en het kassa management systeem zijn gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. De service van R&H is top. Ook heeft de software afdeling een goed oplossend vermogen.


René & Rianne Brands

Bakkerij Brands

Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant.

Door de jaren heen hebben we meerdere kassasystemen van R&H gebruikt. Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant. De kassa’s zijn gebruiksvriendelijk en de service is altijd goed. Bij de aanschaf van onze nieuwe kassasystemen is de keuze gevallen op de METTLER TOLEDO Freshbase. Door de lage opstelling kunnen we één worden met de klant.


Suzanne Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers

Onze gebruiksvriendelijke kassasoftware

Elke ondernemer heeft andere wensen als het gaat om kassasoftware. Bij R&H bieden we daarom verschillende soorten kassasoftware aan. 

R&H CASPOS

Met zijn veelzijdige handige functies en opties, is het R&H CASPOS kassasysteem de meest uitgebreide in ons assortiment. Afrekenen doe je bijvoorbeeld razendsnel, verschillende bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en je maakt uitgebreide managementanalyses. Daarbij neemt het CASPOS-systeem je artikel- en actiebeheer uit handen én maak je financiële rapporten met één druk op de knop. 

R&H Javand

Hoewel alle kassasoftware gebruiksvriendelijk is, blinkt de R&H Javand POS-software hierin uit. Deze extra makkelijk te bedienen software is te koppelen met verschillende soorten hardware binnen je onderneming. Bijvoorbeeld POS-schermen, smartphones, pinterminals, klantendisplays en scanners. Door deze koppeling wordt jouw kassasoftware en -hardware één geheel. 

R&H Shop Analyser

Wil je het jezelf makkelijker maken op het gebied van kassamanagement? Of heb je meerdere filialen? Dan biedt de R&H Shop Analyser uitkomst. Met deze moderne software heb je onder andere real-time inzicht in het productassortiment, de voorraad en omzetgegevens per filiaal. Al deze gegevens kun je makkelijk exporteren om bijvoorbeeld een rapport te maken. Met de Shop Analyser weet je wat er (per filiaal) speelt en maak je de juiste keuzes om je onderneming optimaal te laten groeien.

R&H BestelPro

Het beheren van de optimale voorraad en het doen van bestellingen is nog nooit zo makkelijk geweest met de R&H BestelPro-kassasoftware. Je scant hiermee bijvoorbeeld een artikel om de actuele voorraad van het product te zien of om te bekijken hoeveel er van dit product bijbesteld moet worden. Zo ben je tekorten altijd voor. De slimme software onthoudt welk artikel bij welke leverancier besteld moet worden en daardoor kun je heel snel een nieuwe bestellijst naar de leverancier sturen.

Piggy Spaarprogramma

Het Piggy Spaarprogramma is het grootste en meest complete spaarprogramma van Nederland. Dat is niet gek, aangezien deze software jouw klantloyaliteit vergroot en unieke retailmarketing kansen biedt. Zo verstuur je eenvoudig nieuwsbrieven en heb je de mogelijkheid om persoonlijke verjaardagmails naar klanten te verzenden. Dankzij de koppeling met deze software motiveer je klanten om regelmatig terug te komen en voorkom je dubbele handelingen. 

Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H staan persoonlijke service en duidelijke communicatie voorop. Daarom begeleiden we je in vijf heldere stappen bij het aanschaffen van kassasoftware voor jouw onderneming.


✔ Persoonlijk advies

✔ Duidelijke demonstratie

✔ Uitgebreide instructies

✔ Levering van de software

✔ 365 dagen per jaar service en hulp

Kassasoftware speciaal voor jouw onderneming

Video Aspect Ratio: 4:1

Onze kassasoftware in de praktijk zien?

Ervaar de kracht van R&H kassasoftware

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar deskundig advies? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we gezamenlijk welke oplossingen het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb je vragen over R&H of onze producten? Stel gerust je vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze showrooms.

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment