Ontdek de kracht van R&H kassasystemen

Wil je als ondernemer tijd, geld en moeite besparen? Dan zijn de kassasystemen van R&H jouw ideale partner! Met onze geavanceerde hardware en intelligente software geniet je van talloze voordelen, waardoor je meer vrijheid hebt om te doen waar jij als ondernemer goed in bent.


Onze kassasystemen genereren bijvoorbeeld automatisch financiële rapporten, beheren je voorraad en maken gedetailleerde analyses. Hierdoor werk je efficiënter, verhoog je de productiviteit en zorg je voor tevreden klanten. Het risico op voorraadtekorten of verspilling behoort zo definitief tot het verleden!


✔ Geen tijd kwijt aan administratie en facturatie

✔ Altijd inzicht in al je gegevens

✔ Snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk 

Richt je op wat echt belangrijk is

Snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Onze kassasystemen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn intuïtief en eenvoudig te bedienen, waardoor je snel en moeiteloos bestellingen invoert, labels print en klanten laat betalen. Zo verhoog je niet alleen de efficiëntie van je personeel, maar zorg je ook voor een vlotte afhandeling van transacties.

Eén centraal en compleet kassasysteem

Met een kassasysteem van R&H regel je alles vanaf één centraal punt. Je kunt het systeem namelijk koppelen met andere apparaten in je onderneming. Bijvoorbeeld met onze backoffice kassasoftware, een pinterminal, weegschaal, geldlade of een scanner. Het voordeel hiervan is dat je efficiënt werkt en kosten bespaart.

Binnen korte tijd uitgebreide analyses maken

Een kassasysteem van R&H registreert automatisch alles wat er wordt aangeslagen. En dat bespaart jou heel wat tijd, moeite en uitzoekwerk. Je maakt bijvoorbeeld in een handomdraai financiële rapporten en je hebt een beter inzicht in je geldstromen. Om het je nog makkelijker te maken, neemt een kassasysteem ook het beheer van artikelen, acties en voorraad van je uit handen. Zo adviseert het systeem je onder andere welke producten je extra moet inkopen en voor welke producten dit juist niet nodig is.

Een systeem op maat

Tot slot een groot voordeel van een kassasysteem van R&H, is dat je hem specifiek afstemt op de behoeften en wensen die spelen in jouw branche. Een horecaondernemer is bijvoorbeeld geholpen met ons speciale horeca kassasysteem. Hiermee maak je onder andere eenvoudig een plattegrond van jouw horecabedrijf én je koppelt het systeem met de handhelds. Het personeel kan zo snelle service aan tafel bieden en behoudt tegelijkertijd het overzicht in de horecazaak. Ook fijn: na het opnemen van een bestelling wordt er automatisch een bon geprint in de keuken, zodat de koks direct aan de slag kunnen.

Onze kassasystemen

Bij R&H begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we kassasystemen aan die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

R&H CASPOS

Met zijn veelzijdige handige functies en opties, is het R&H CASPOS kassasysteem de meest uitgebreide in ons assortiment. Afrekenen doe je bijvoorbeeld razendsnel, verschillende bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en je maakt uitgebreide managementanalyses. Daarbij neemt het CASPOS-systeem je artikel- en actiebeheer uit handen én maak je financiële rapporten met één druk op de knop. 

R&H CASPOS HORECA

Het R&H CASPOS Horeca-kassasysteem is speciaal ontworpen voor de horecasector. Het systeem heeft alle functies om jouw gasten snel en eenvoudig te bedienen. Bijvoorbeeld door een koppeling met handhelds en een automatische bon in de keuken na transactie. Met dit horecasysteem laat je alle processen binnen jouw bedrijf altijd op rolletjes lopen; zelfs op de piekmomenten

R&H CASPOS KIOSK

Onze zelfscankassa’s zijn ontworpen met het oog op gemak en gebruiksvriendelijkheid. Klanten kunnen zelf hun producten scannen en afrekenen, wat resulteert in snelle transacties, kortere wachttijden en een verbeterde klantervaring. Met de CASPOS zelfscankassa’s van R&H zet je een stap naar een modernere, klantvriendelijke winkelomgeving. Kies voor innovatie en gemak, en transformeer jouw winkelervaring vandaag nog.

R&H JAVAND

Het R&H Javand-kassasysteem is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te koppelen met verschillende soorten hardware. Heb je bijvoorbeeld meerdere POS-schermen in gebruik? Of maak je graag een koppeling met smartphones, tablets, pinterminals en/of scanners? Geen probleem! Het R&H Javand-kassasysteem is inzetbaar op alle gebieden van jouw onderneming.

R&H QMP18

Het R&H QMP 18-kassasysteem scoort punten met zijn compacte en praktische karakter. Dit systeem neemt weinig ruimte in beslag door het ingebouwde klantendisplay en de interne bonprinter, maar biedt toch de minimale functies die je als ondernemer nodig hebt. Het toetsenbord is makkelijk in te stellen en je hebt ruimte voor 12 verschillende productgroepen. De R&H QMP 18 is dus een systeem dat alle basisfuncties bevat, maar niet te veel poespas heeft.

Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het kopen van je kassasysteem.


✔ Advies

✔ Demonstratie

✔ Instructies

✔ Levering

✔ Service en hulp

Wij zijn trots op onze klanten

Daarom geven wij onze klanten de persoonlijke aandacht die ze verdienen. Wij staan voor je klaar!

Ontdek de mogelijkheden

voor jouw branche

Video Aspect Ratio: 4:1

Onze kassasystemen in de praktijk zien?

Onze klanten vertellen

Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben.
Al sinds 1986 ben ik klant bij R&H. Ooit heb ik een overstap gemaakt naar een andere leverancier, maar wat ben ik blij dat ik weer klant ben bij R&H. Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben. Onze klanten bestellen ook vaak telefonisch, deze zijn gemakkelijk in te voeren in het kassasysteem. We zijn zeer content met de snelle service en worden altijd direct geholpen.

Dick Schumacher

De Weypoort

CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft.

Zolang wij onze bakkerij hebben maken wij gebruik van R&H kassasystemen. CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft, zonder teveel tierelantijnen. De software van CASPOS  en het kassa management systeem zijn gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. De service van R&H is top. Ook heeft de software afdeling een goed oplossend vermogen.


René & Rianne Brands

Bakkerij Brands

Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant.

Door de jaren heen hebben we meerdere kassasystemen van R&H gebruikt. Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant. De kassa’s zijn gebruiksvriendelijk en de service is altijd goed. Bij de aanschaf van onze nieuwe kassasystemen is de keuze gevallen op de METTLER TOLEDO Freshbase. Door de lage opstelling kunnen we één worden met de klant.


Suzanne Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers

Ervaar de kracht van R&H

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar deskundig advies? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we gezamenlijk welke oplossingen het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb je vragen over R&H of onze producten? Stel gerust je vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze showrooms.

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment