Ontdek de kracht van R&H-kassasystemen

Verhoog je productiviteit

Wil je als ondernemer tijd, geld en moeite besparen? Dan zijn de kassasystemen van R&H jouw ideale partner! Met onze geavanceerde hardware en intelligente software geniet je van talloze voordelen, waardoor je meer vrijheid hebt om te doen waar jij als ondernemer goed in bent.


Onze kassasystemen genereren bijvoorbeeld automatisch financiële rapporten, beheren je voorraad en maken gedetailleerde analyses. Hierdoor werk je efficiënter, verhoog je de productiviteit en zorg je voor tevreden klanten. Het risico op voorraadtekorten of verspilling behoort zo definitief tot het verleden!


✔ Geen tijd kwijt aan administratie en facturatie

✔ Altijd inzicht in al je gegevens

✔ Snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk 

De voordelen: richt je op wat echt belangrijk is

1. Snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Onze kassasystemen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn intuïtief en eenvoudig te bedienen, waardoor je snel en moeiteloos bestellingen invoert, labels print en klanten laat betalen. Zo verhoog je niet alleen de efficiëntie van je personeel, maar zorg je ook voor een vlotte afhandeling van transacties.

2. Eén centraal en compleet kassasysteem

Met een kassasysteem van R&H regel je alles vanaf één centraal punt. Je kunt het systeem namelijk koppelen met andere apparaten in je onderneming. Bijvoorbeeld met onze backoffice software, een pinterminal, weegschaal, geldlade of een scanner. Het voordeel hiervan is dat je efficiënt werkt en kosten bespaart.

3. Binnen korte tijd uitgebreide analayses maken

Een kassasysteem van R&H registreert automatisch alles wat er wordt aangeslagen. En dat bespaart jou heel wat tijd, moeite en uitzoekwerk. Je maakt bijvoorbeeld in een handomdraai financiële rapporten en je hebt een beter inzicht in je geldstromen. Om het je nog makkelijker te maken, neemt een kassasysteem ook het beheer van artikelen, acties en voorraad van je uit handen. Zo adviseert het systeem je onder andere welke producten je extra moet inkopen en voor welke producten dit juist niet nodig is.

4. Een systeem op maat: bijvoorbeeld horecakassasysteem

Tot slot een groot voordeel van een kassasysteem van R&H, is dat je hem specifiek afstemt op de behoeften en wensen die spelen in jouw branche. Een horecaondernemer is bijvoorbeeld geholpen met ons speciale horecakassasysteem. Hiermee maak je onder andere eenvoudig een plattegrond van jouw horecabedrijf én je koppelt het systeem met de handhelds. Het personeel kan zo snelle service aan tafel bieden en behoudt tegelijkertijd het overzicht in de horecazaak. Ook fijn: na het opnemen van een bestelling wordt er automatisch een bon geprint in de keuken, zodat de koks direct aan de slag kunnen.

Wat klanten zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb hier een zeer kwalitatieve weegschaal gekocht die ik frequent gebruik. Vlotte levering en normale prijzen.

Robert Pop

⭐⭐⭐⭐⭐

Goede en snelle service! regelmatig weegschalen aangeschaft waar we al jaren plezier van hebben!


Max maxvanden DOOL

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer tevreden van , goede prijs , prima service en snelle levering . Wat moet een mens nog meer hebben 😃👍

Erwin van Tichelt

Onze 4 kassasystemen op een rij

Bij R&H begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we kassasystemen aan die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften:

R&H CASPOS kassasystemen

1. R&H CASPOS

Met zijn tientallen handige functies en opties, is het R&H CASPOS-kassasysteem de meest uitgebreide in ons assortiment. Afrekenen doe je bijvoorbeeld razendsnel, verschillende bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en je maakt uitgebreide managementanalyses. Daarbij neemt het CASPOS-systeem je artikel- en actiebeheer uit handen én maak je financiële rapporten met één druk op de knop. 

R&H Javand kassa

2. R&H Javand

Het R&H Javand-kassasysteem is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te koppelen met verschillende soorten hardware. Heb je bijvoorbeeld meerdere POS-schermen in gebruik? Of maak je graag een koppeling met smartphones, tablets, pinterminals en/of scanners? Geen probleem! Het R&H Javand-kassasysteem is inzetbaar op alle gebieden van jouw onderneming.


R&H QMP 18 kassasysteem

3. R&H QMP 18

Het R&H QMP 18-kassasysteem scoort punten met zijn compacte en praktische karakter. Dit systeem neemt weinig ruimte in beslag door het ingebouwde klantendisplay en de interne bonprinter, maar biedt toch de minimale functies die je als ondernemer nodig hebt. Het toetsenbord is makkelijk in te stellen en je hebt ruimte voor 12 verschillende productgroepen. De R&H QMP 18 is dus een systeem dat alle basisfuncties bevat, maar niet te veel poespas heeft.

horeca kassasystemen

4. R&H CASPOS Horeca

Het R&H CASPOS Horeca-kassasysteem is speciaal ontworpen voor de horecasector. Het systeem heeft alle functies om jouw gasten snel en eenvoudig te bedienen. Bijvoorbeeld door een koppeling met handhelds en een automatische bon in de keuken na transactie. Met dit horecasysteem laat je alle processen binnen jouw bedrijf altijd op rolletjes lopen; zelfs op de piekmomenten

Kies het kassasysteem dat bij jouw onderneming past

Ontdek onze op maat gemaakte kassasystemen voor elke branche. Van een kassa gekoppeld aan een weegschaal voor kaasboeren en slagers tot betalingen via de smartphone voor horecaondernemers.

agf weegschalen

AGF

kaas kassasysteem

Kaas

slagerij kassasysteem

Slagerij

vis weegschaal

Vis

bakkerij kassasysteem

Bakker

Supermarkt

Versmarkt

Slijterij

Sportclub

Horeca

Recreatie

Bloemist

Enkele tevreden ondernemers aan het woord

Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het kopen van je kassasysteem:

1) Advies

2) Demonstratie

3) Instructies

4) Levering

5) Service en hulp

Vrijblijvend advies ontvangen?

Dat een kassasysteem kopen niet makkelijk is, dat snappen wij. Daarom denken we graag met je mee! In een vrijblijvend adviesgesprek bekijken we samen de mogelijkheden voor een kassasysteem op maat dat geschikt is voor jouw onderneming. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op óf bekijk de uitgebreide productbrochure voor een impressie van al onze systemen en producten.