Ontdek alle mogelijkheden voor de bakkerij branche

Ondernemers kiezen voor R&H

Ontdek de R&H Bakkerij Tool

Speciaal voor de bakkersbranche ontwikkelde wij de R&H bakkerij tool. Ontdek alle voordelen van deze software voor uw onderneming.

R&H Kassasystemen & Weegschalen

Waarom kiezen voor R&H

Tevreden Klanten

R&H heeft een klantenbestand van meer dan 10.000 ondernemers en een klanttevredenheid van 97%. Deze score houden wij bij door na elke levering een klanttevredenheidsonderzoek te houden bij onze klanten. Ons doel is om een 100% klanttevredenheid te realiseren en daar gaan wij met ons hele team elke dag voor!

Professioneel Advies

Wij geven graag een passend advies voordat u de keuze maakt voor de juiste kassasystemen of weegschalen voor uw onderneming. Wij kunnen u een vrijblijvende demonstratie geven van alle mogelijkheden binnen het assortiment van R&H, maar kunnen u ook gericht adviseren over de automatisering binnen uw onderneming. Daarnaast bieden wij diverse cursusmogelijkheden wanneer u besluit om met onze kassasystemen of weegschalen te gaan werken.

Altijd Up-to-date

Een modern kassasysteem is continu in ontwikkeling! De trends van de laatste jaren zijn dan ook de koppeling met spaarsystemen, webshop, boekhoudsoftware en andere software. Onze programmeurs zijn altijd bezig om de R&H kassasystemen aan te passen aan de laatste ontwikkelingen. Wij houden onze klanten hiervan op de hoogte d.m.v. het versturen van informatieve e-mails.

Goede Service

R&H biedt 365 dagen per jaar een goede service. Zo kunt u altijd onze helpdesk raadplegen wanneer u vragen heeft over onze producten. Het R&H serviceteam bestaat uit een helpdesk, technische dienst, buitendienst monteurs, software consultants en en de toppers die trainingen geven. Het serviceteam helpt u altijd bij vragen, storingen en/of reparaties.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassasystemen en weegschalen?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Brochure downloaden

Download onze product brochure voor een algemene impressie van al onze producten.