Pos kassasysteem

R&H POS Kassasysteem

POS kassasystemen zijn moderne touchscreen kassasystemen met alle functies die een onderneming binnen de retail of horeca nodig heeft tegenwoordig. Een POS kassasysteem biedt naast de gebruikelijke afrekenfunctionaliteiten ook veel mogelijkheden op het gebied van automatisering, software koppelingen, management tools en data overzichten. Het R&H CASPos kassasysteem is leverbaar met verschillende hardware mogelijkheden en accessoires. Op het gebied van kassa software kunnen wij dit kassasysteem helemaal aan laten sluiten op de wensen vanuit uw onderneming! Vraag gerust een vrijblijvende demonstratie aan van al onze mogelijkheden!

Meer informatie

POS Kassasysteem Hardware

POS Kassasysteem Software

R&H CASPos

De afrekenfuncties zijn natuurlijk de basis van elk kassasysteem. Ook op het POS kassasysteem zijn er ruime mogelijkheden om uw klanten te laten afrekenen. R&H biedt ook de mogelijkheden van contactloos betalen en een automatische kassalade.

Wilt u uw klanten op rekening laten afrekenen? Wij bieden hier een aantal mogelijkheden voor waaronder het automatisch genereren van een factuur die u kunt opsturen of kunt versturen per e-mail. Vanuit de R&H CASMan software kunt u al deze facturen eenvoudig beheren.

Het invoeren van bestellingen in het POS kassasysteem is veel getest op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Het is een mooie functie om bestellingen in te kunnen voeren die uw klanten op een later tijdstip kunnen afhalen of laten bezorgen. 

Spaarprogramma

Dankzij de koppeling met het spaarprogramma van Piggy, hebben we een compleet spaarprogramma kunnen integreren in de R&H CASPos software. Het spaarprogramma biedt veel voordelen op het gebied van klantenbinding voor uw onderneming.

Etiketteren / Voorverpakken

Producten binnen uw onderneming voorzien van een etiket met daarop alle verplichte en interessante informatie? Dankzij de functies van het etiketteren en voorverpakken bespaart u veel tijd met deze werkzaamheden. Vooral interessant wanneer u werkt met versproducten.

Dankzij de complete horeca module is het mogelijk om het POS kassasysteem uit te voeren als horeca kassasysteem. Hier zitten letterlijk alle functies in die een horeca onderneming zich kan wensen. Ook kunnen wij het kassasysteem koppelen aan Orderman terraslopers.

R&H CASMan

Dankzij de R&H CASMan software kunt u alle artikelen binnen uw onderneming managen vanuit één overzicht. Op eenvoudige wijze voegt u artikelen toe, past u prijzen aan, neemt u de artikelstructuur door en stuurt dit door naar het R&H CASPos kassasysteem.

Financiële Rapporten

Financiële rapporten, groepenrapporten, urenrapporten, artikelrapporten en rapporten op maat gemaakt. Vanuit R&H CASMan zijn er veel mogelijkheden om rapportages te genereren om deze vervolgens te exporteren naar PDF, CSV of naar uw boekhoudprogramma.
Beheer uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse acties vanuit de software van CASMan. Ook binnen deze module zijn er veel mogelijkheden om acties binnen uw onderneming te beheren. Dankzij het artikelrapport kunt u gelijk zien hoe succesvol uw acties zijn.

Het beheren van de voorraad voor één filiaal, of voor meerdere filialen, is mogelijk vanuit de software van R&H CASMan. Het is binnen deze module mogelijkheid om inkomende goederen te verwerken, bestellingen te automatiseren en uw filialen te inventariseren. 

Het R&H CASPos kassasysteem wordt veel gebruikt door organisaties met meerdere filialen. Het is mogelijk om vanuit één centrale omgeving alle filialen binnen een organisatie te managen. Realtime inzicht in omzetcijfers, goedlopende artikelen of piekuren!

De combinatie van een "stenen" winkel en een professionele webshop is tegenwoordig voor veel ondernemers bijna een must! Wij hebben een export module ontwikkeld die er voor zorgt dat er gegevens vanuit onze kassa software naar uw webshop worden geëxporteerd. 

Verschillende accessoires

CASMan software

R&H CASMan

Geldlade

Geldlade

Barcodescanner

Barcodescanner

Yomani Pinterminal

Pinterminal

Geschikt voor diverse branches

agf weegschalen

AGF

Kaaswinkel kassasysteem

Kaas

slagerij weegschaal
Slagerij
vis weegschalen
Vis
bakkerij kassa

Bakker

Supermarkt
Versmarkt

Slijter

Sportclub

Horeca

Recreatie
Bloemist

Meer informatie over het R&H POS kassasysteem?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassasystemen?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Algemene vragen

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Productblad

Download het productblad van het R&H POS kassasysteem voor meer informatie.