Pos kassasysteem

R&H CASPOS kassasysteem

CASPOS kassasystemen zijn moderne touchscreen kassasystemen met alle functies die een onderneming binnen de retail of horeca nodig heeft tegenwoordig. Een CASPOS kassasysteem biedt naast de gebruikelijke afrekenfunctionaliteiten ook veel mogelijkheden op het gebied van automatisering, software koppelingen, management tools en data overzichten. Het R&H CASPOS kassasysteem is leverbaar met verschillende hardware mogelijkheden en accessoires. Op het gebied van kassa software kunnen wij dit kassasysteem helemaal aan laten sluiten op de wensen vanuit uw onderneming! Vraag gerust een vrijblijvende demonstratie aan van al onze mogelijkheden!

Meer informatie

CASPOS Kassasysteem Hardware

CASPOS Kassasysteem Software

R&H CASPOS

Afrekenen

De afrekenfuncties zijn natuurlijk de basis van elk kassasysteem. Ook op het CASPOS kassasysteem zijn er ruime mogelijkheden om uw klanten te laten afrekenen. R&H biedt ook de mogelijkheden van contactloos betalen en een automatische kassalade.

Factureren

Wilt u uw klanten op rekening laten afrekenen? Wij bieden hier een aantal mogelijkheden voor waaronder het automatisch genereren van een factuur die u kunt opsturen of kunt versturen per e-mail. Vanuit de R&H Shop Analayser software kunt u al deze facturen eenvoudig beheren.

Bestellingen

Het invoeren van bestellingen in het CASPOS kassasysteem is veel getest op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Het is een mooie functie om bestellingen in te kunnen voeren die uw klanten op een later tijdstip kunnen afhalen of laten bezorgen. 

Spaarprogramma

Dankzij de koppeling met het spaarprogramma van Piggy, hebben we een compleet spaarprogramma kunnen integreren in de R&H CASPOS software. Het spaarprogramma biedt veel voordelen op het gebied van klantenbinding voor uw onderneming.

Etiketteren / Voorverpakken

Producten binnen uw onderneming voorzien van een etiket met daarop alle verplichte en interessante informatie? Dankzij de functies van het etiketteren en voorverpakken bespaart u veel tijd met deze werkzaamheden. Vooral interessant wanneer u werkt met versproducten.

Horeca functies

Dankzij de complete horeca module is het mogelijk om het CASPOS kassasysteem uit te voeren als horeca kassasysteem. Hier zitten letterlijk alle functies in die een horeca onderneming zich kan wensen. Ook kunnen wij het kassasysteem koppelen aan Orderman terraslopers.

R&H Shopanalyser

Artikel Management

Het artikel management zorgt ervoor dat er een duidelijk overzicht is van het artikelbestand, een overzicht van artikelgroepen en maakt het mogelijk om artikelwijzigingen door te voeren. Het is ook mogelijk om artikelen vanuit een hoofdkantoor te synchroniseren. Na het doorvoeren van artikelwijzigingen is het mogelijk om nieuwe schapkaarten aan te maken van gewijzigde artikelen. Daarnaast is het mogelijk om een export te maken naar CSV.

Financiële Overzichten

Elke ondernemer wenst duidelijke overzichten van de financiële resultaten van de kassasystemen binnen een onderneming. Dit verschaft inzicht en duidelijkheid voor een onderneming. Binnen de R&H Shop Analyser is het mogelijk om een rapport te verkrijgen op basis van financiële cijfers, artikelen, groepen, afdelingen, verkopers en eigen gebruik. Natuurlijk wordt dit zichtbaar in mooie overzichten die geëxporteerd kunnen worden naar PDF, HTML, Word, CSV, of XML.

Kassalade Management

Dankzij de R&H Shop Analyser kan er een kassalade gekoppeld worden aan een verkoper/cassière, eventueel met een startbedrag. Aan het einde van een kassadienst wordt de kassalade opgemaakt door de verkoper/cassière. Hierna verschijnt er binnen de R&H Shop Analyser een kassalade rapport met eventuele kasverschillen. Op deze manier is er altijd een goede controle op het kasgeld binnen de onderneming.

Filialen Beheren

Wanneer een onderneming meerdere filialen heeft dan heeft de R&H Shop Analyser kassa software een hele mooie feature! Dankzij een landkaart met een overzicht van alle filialen, heb je realtime overzicht in de actuele omzet per filiaal. Wanneer een filiaal zijn target haalt dan kleur het filiaal groen op de landkaart.

Verschillende accessoires

Klantendisplay

Geldlade

Geldlade

Barcodescanner

Barcodescanner

Yomani Pinterminal

Pinterminal

Geschikt voor diverse branches

agf weegschalen

AGF

Kaaswinkel kassasysteem

Kaas

slagerij weegschaal
Slagerij
vis weegschalen
Vis
bakkerij kassa

Bakker

Supermarkt
Versmarkt

Slijter

Sportclub

Horeca

Recreatie
Bloemist

Meer informatie over het R&H POS kassasysteem?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassasystemen?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Algemene vragen

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Productblad

Download het productblad van het R&H POS kassasysteem voor meer informatie.