Overige weegschalen overzicht

riba-bovenweger

Riba Mechanische Bovenweger

Riba Aardappelonderwaterweger

RIBA Aardappel Onderwaterweger

Vatenweger

Riba Vatenweger

Kiezen voor de juiste weegschalen

Binnen ons assortiment aan weegschalen hebben wij ook enkele zeer bijzondere weegschalen. Momenteel bieden wij mechanische bovenwegers, aardappel onderwaterwegers en vatenwegers.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over weegschalen

riba-bovenweger

Riba Mechanische Bovenweger

Deze mechanische bovenweger van Riba is verkrijgbaar in een RVS uitvoering en in een zilveren uitvoering. Een mechanische bovenweger is een olie gedempte weegoplossing.

Voordeel van deze weegschalen is dat ze geheel zonder stroom of batterijen kunnen werken. Het gewicht is duidelijk zichtbaar door grote rode pijl aan de voorkant van de weegschaal. Dit model is leverbaar in diverse varianten wat betreft maximaal weegvermogen en afmetingen. U kunt maximaal 50 kg wegen met de Riba mechanische bovenweger.

RIBA Aardappel Onderwaterweger

RIBA Aardappel Onderwaterweger

Met dit weegtoestel is het eenvoudig om het aandeel droge stof (zetmeel) van aardappelen te bepalen. Door middel van onderwaterweging kunt u in 4 stappen de hoeveelheid gram en percentage droge stof t.o.v. 5 kg aardappelen aflezen van het display. Het toestel bestaat uit een weegindicator, een krachtopnemer, een RVS korf en een vat gevuld met water. De meting gebeurt met ongeveer 5 kg aardappelen. Na het meten van het gewicht boven water en daarna onder water, zal de gewichtsindicator het onderwatergewicht in gram t.o.v. 5 kg en het % droge stof gehalte berekenen en direct weergeven.

Riba Vatenweger

Riba Vatenweger

Dankzij de Riba Vatenweger is het super eenvoudig om vaten tot een gewicht van 300 kg te wegen. De Riba Vatenweger bezit een gripmechanisme om de vaten op te tillen voor het wegen. In onze showroom kunnen wij dit ook demonstreren.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze overige weegschalen?