Touchscreen weegschalen overzicht

R&H Weegtouch
R&H CASPos touchscreen weegschalen

R&H CASPOS

Mettler Freshway

METTLER TOLEDO Freshway

R&H Mettler Freshbase touchscreenweegschalen

METTLER TOLEDO Freshbase

METTLER TOLEDO bTouch

Touchscreen Weegschaal in de praktijk

Vers Inn

METTLER TOLEDO Freshbase winkelweegschalen bij Vers Inn in Den Bosch. In deze video meer over de voordelen van deze weegschalen voor deze versspecialist.

Kiezen voor de juiste touchscreen weegschalen

Touchscreen weegschalen zijn weegschalen voorzien van een touchscreen (aanraakscherm). Moderne winkelweegschalen zijn meestal voorzien van dit soort touchscreen schermen (aanraakschermen). Toch lijken de mogelijkheden van touchscreen ook steeds gewilder te worden voor controleweegschalen en industriële weegschalen.


Naast touchscreen weegschalen biedt De Ridder & Den Hertog een breed assortiment aan weegschalen. U kunt bij ons terecht voor o.a. winkelweegschalen, rekenweegschalen, telweegschalen, controleweegschalen, precisieweegschalen, vloerweegschalen, palletweegschalen, hangweegschalen en medische weegschalen. Bekijk het complete overzicht van al onze weegschalen.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over touchscreen weegschalen

R&H Weegtouch

De R&H Weegtouch is een perfecte winkelweegschaal voor viswinkels, kaaswinkels, slagerijen, bakkerijen en AGF-Speciaalzaken. Al jaren waren we op zoek naar de beste hardware voor onze CASPOS kassa software, om de meest geschikte winkelweegschaal aan te kunnen bieden voor versspeciaalzaken. In 2021 besloten we om zelf onze hardware te ontwerpen met de kennis en ervaringen die we in meer dan 25 jaar R&H hebben opgedaan.

R&H CASPos touchscreen weegschalen

R&H CASPos

De R&H CASPos is een touchscreen weegschaal en is zeer geschikt om in te zetten als winkelweegschaal. De R&H CASPos biedt veel mogelijkheden op het gebied van hardware- en software. Zo is het mogelijk om accessoires als scanners, printers, geldlades, klantendisplay etc. te koppelen met de R&H CASPos. Graag demonstreren we alle mogelijkheden van de R&H CASPos voor uw onderneming.

Mettler Freshway

METTLER TOLEDO Freshway

De METTLER TOLEDO Freshway combineert het strakke design van de METTLER TOLEDO Freshway met de software van R&H CASPos. Dit biedt enorm veel mogelijkheden op het gebied van winkelautomatisering en functionaliteiten. De METTLER TOLEDO Freshway is ook verkrijgbaar met een dubbele printer. Wij demonstreren dan ook graag vrijblijvend alle mogelijkheden van deze winkelweegschaal.

R&H Mettler Freshbase touchscreen weegschaal

METTLER TOLEDO Freshbase

De METTLER TOLEDO Freshbase is een zeer geschikt model wanneer niet alle functionaliteiten van de R&H CASPos of METTLER TOLEDO Freshway nodig zijn. Deze touchscreen weegschalen worden dan ook voornamelijk ingezet bij ondernemingen die verse producten verkopen. Alle touchscreen weegschalen van De Ridder & Den Hertog zijn te koppelen met Back-office kassa software.

METTLER TOLEDO bTouch

Met de R&H bTouch kiezen retailers voor een toekomstgerichte investering. Gebruikers genieten van simpele processen, snelle weegfeedback en uitgebreide functionaliteiten. Het robuuste ontwerp en de hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat u zelfs onder de zwaarste omstandigheden kunt blijven doorwerken. Dankzij het compacte ontwerp neemt deze winkelweegschaal weinig ruimte in op uw toonbank. De R&H bTouch is dé nieuwe weegschaal voor retailers die willen overstappen naar gemakkelijk wegen met een innovatief touchscreenbediening, ideaal voor verkoopbalies en open markten.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze winkelweegschalen?