Plateauweegschalen overzicht

Riba ARCI 25 vloerweegschalen

Riba ARCI 25

riba-arci-35-1

Riba ARCI 35

Uwe VFM

Uwe VFM

Uwe W75

Uwe W75

Uwe VFS

Uwe VFS

Uwe VTM

Uwe VTM

Vloerweegschalen overzicht

Riba RBP / RBCP plateauweegschalen

Riba RBP / RBCP

riba-rmb

Riba RBM

Riba RBMI

Riba RBMI

Riba RBCL plateauweegschaal

Riba RBCL

Riba RBS vloerweegschalen

Riba RBS

Riba RBLP vloerweegschaal

Riba RBLP

Riba RBLP RVS

Riba RBLP RVS

Riba RBLP UP RVS

Riba RBLP UP RVS

Riba RBLP OP RVS

Riba RBLP OP RVS

Riba RBX RVS

Riba RBX RVS

riba-rbsp

Riba RBSP

Riba RBLX

Riba RBLX

riba-rww

Riba RWW

blanco
blanco

Kiezen voor de juiste vloerweegschalen

Op zoek naar vloerweegschalen of plateauweegschalen? De Ridder & Den Hertog biedt diverse oplossingen van de merken Riba en Uwe aan in het assortiment. 


Onze vloerweegschalen zijn zeer geschikt voor controlewegen, checkwegen of telwegen van producten of grondstoffen tot 300kg. Wanneer u wilt wegen boven dit gewicht dan raden wij de combinatie van Riba plateauweegschalen en externe indicators aan. Met deze oplossing kunt u wel tot 10.000 kg wegen met een geijkte plateauweegschaal!


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Neem de tijd om u goed te oriënteren op het complete aanbod! Bij twijfel kunt u altijd om advies vragen bij één van onze medewerkers.

Meer informatie over vloerweegschalen

Riba ARCI 35 vloerweegschalen

Riba ARCI 35

De Riba ARCI 35 is leverbaar als geijkte weegschaal. Dit betekend dat u deze vloerweegschaal kan gebruiken voor handelsdoeleinden. Ook de Riba ARCI 30 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Groot voordeel is het duidelijke kleurendisplay met Lo – Ok – Hi indicatie. Het maximale weegvermogen is 150kg en de meest nauwkeurige indeling is per 10 g.

Riba ARCI 25

Riba ARCI 25

De Riba ARCI 25 is een RVS ijkwaardige weegschaal. Ook deze weegschaal is voorzien van een groot kleurendisplay met Lo- Ok- Hi indicatie. De Riba ARCI 25 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het maximale weegvermogen is 150 kg en de meest nauwkeurige indeling is per 5 g.

Uwe VFM

Uwe VFM

De Uwe VFM is een betrouwbare vloerweegschaal. De VFM heeft een groot LCD display met verlichting. De Uwe VFM heeft een maximaal weegvermogen van 150kg en heeft een indeling vanaf 5g. Het weegplateau heeft een afmeting van 300X400 en 420x520mm.

Uwe VTM

Uwe VTM

De Uwe VTM is een betrouwbare vloerweegschaal. De weegschaal heeft een volledig RVS constructie en plateau. De Uwe VTM heeft een Duidelijk LCD display met verlichting. De weegschaal heeft een automatische kalibratiefunctie en is beschermd tegen over belasting. De Uwe VTM heeft een weegvermogen van 100kg en heeft een indeling vanaf 5g. Het weegplateau heeft een afmeting van 300x400mm, 420X520mm en 500x600mm.

Informatie, advies of een demonstratie? Neem gerust contact met ons op!

Uwe W75

Uwe W75

De Uwe W75 is een betrouwbare vloerweegschaal. De weegschaal heeft een volledig RVS constructie en plateau. De Uwe W75 heeft een Duidelijk LCD display met verlichting. De weegschaal heeft een automatische kalibratiefunctie en is beschermd tegen over belasting. De Uwe W75 heeft een weegvermogen van 50kg en heeft een indeling vanaf 5g. Het weegplateau heeft een afmeting van 300x400mm en 420x520mm.

Uwe VFS

Uwe VFS

De Uwe VFS is een betrouwbare vloerweegschaal. De weegschaal heeft een RVS constructie met RVS plateau. De Uwe VFS heeft een groot LCD display met verlichting. De weegschaal heeft een automatische kalibratiefunctie. De Uwe VFS heeft een maximaal weegvermogen van 300kg en een indeling vanaf 10g. Het weegplateau heeft een afmeting van 425x525mm.

Riba plateauweegschalen

Riba Plateauweegschalen

Wij bieden een breed assortiment aan plateauweegschalen van het merk Riba. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gelakte plateauweegschalen, maar ook complete RVS plateauweegschalen. Natuurlijk is het mogelijk om deze plateau's te koppelen met onze indicators en/of overige software. De meeste Riba plateauweegschalen zijn geijkt te leveren en het maximale weegvermogen is 10.000 kg. 

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze vloerweegschalen?