Winkelweegschalen overzicht

R&H Weegtouch weegschaal
R&H Weegtouch
R&H CASPos winkelweegschalen

R&H CASPos

Mettler Freshway

METTLER TOLEDO Freshway

R&H Mettler freshbase winkelweegschaal

METTLER TOLEDO Freshbase

METTLER TOLEDO BC

METTLER TOLEDO bPlus

METTLER TOLEDO bDrive

METTLER TOLEDO bMobile

METTLER TOLEDO

bTouch

R&H Winkelweegschalen in de praktijk

Alexanderhoeve Mariahoeve

METTLER TOLEDO Freshway winkelweegschalen bij Alexanderhoeve Mariahoeve in Den Haag. Ondernemer Peter Friezen vertelt over de voordelen voor zijn kaasspeciaalzaak.

Kiezen voor de juiste winkelweegschalen

Winkelweegschalen zijn populaire weegschalen voor ondernemers die met verse producten werken. Wij leveren winkelweegschalen aan o.a. slagerijen, poeliers, kaasspeciaalzaken, AGF speciaalzaken, visspeciaalzaken, supermarkten, versmarkten en marktkramen. 


Een winkelweegschaal is een combinatie tussen een controleweegschaal en een kassasysteem. Het is dan ook heel belangrijk dat winkelweegschalen geijkt geleverd worden. Groot voordeel van onze modellen is de mogelijkheid om te koppelen met diverse kassa software.


Op deze pagina presenteren wij het overzicht van onze winkelweegschalen en rekenweegschalen. Rekenweegschalen zijn weegschalen waar de prijs van een product kan worden berekend op basis van het gewicht. In tegenstelling tot een winkelweegschaal zal hier geen kassabon van verschijnen.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Neem de tijd om u goed te oriënteren op het complete aanbod! Bij twijfel kunt u altijd om advies vragen bij één van onze medewerkers.

Meer informatie over winkelweegschalen

R&H Weegtouch weegschaal

R&H Weegtouch

De R&H Weegtouch is een perfecte winkelweegschaal voor viswinkels, kaaswinkels, slagerijen, bakkerijen en AGF-Speciaalzaken. Al jaren waren we op zoek naar de beste hardware voor onze CASPos kassa software, om de meest geschikte winkelweegschaal aan te kunnen bieden voor versspeciaalzaken. In 2021 besloten we om zelf onze hardware te ontwerpen met de kennis en ervaringen die we in meer dan 25 jaar De Ridder & Den Hertog hebben opgedaan.

R&H CASPos winkelweegschaal

R&H CASPos

De R&H CASPos winkelweegschaal is uitvoerbaar met een overzichtelijk touchscreen scherm, gekoppelde weegplateau, klantendisplay, geldlade, (bon)printer en barcodescanner. Een voordeel van de R&H CASPos is de mogelijkheid om de hardware samen te stellen naar wens. Dankzij de modulaire software programmeren wij de R&H CASPos naar de behoeften van uw onderneming!

Mettler Freshway

METTLER TOLEDO Freshway

Het strakke design van de METTLER TOLEDO Freshway is een echte eye-catcher binnen een onderneming! De METTLER TOLEDO Freshway wordt voorzien van onze CASPos kassa software. Qua mogelijkheden is dit model dus gelijk aan de R&H CASPos winkelweegschaal. Het verschil zit puur in de hardwaremogelijkheden.

R&H Mettler Freshbase winkelweegschaal

METTLER TOLEDO Freshbase

De METTLER TOLEDO Freshbase is het compacte broertje van de METTLER TOLEDO Freshway. De METTLER TOLEDO Freshbase zal echter niet voorzien worden van de CASPos kassa software. Hierdoor biedt dit model een stuk minder mogelijkheden. Een ideale winkelweegschaal voor ondernemers met minder wensen en een kleiner budget!

R&H Mettler BC

METTLER TOLEDO BC

De METTLER TOLEDO BC serie is een winkelweegschaal met een ruime mogelijkheid tot voorkeuzetoetsen. Dit is géén touchscreen model en biedt plek voor maximaal 138 voorkeuzetoetsen. Dankzij het ingebouwde weegplateau, de ingebouwde (bon)printer en het ingebouwde display is de METTLER TOLEDO BC een compacte weegschaal geworden. Deze weegschaal is leverbaar in een hoge uitvoering. 

METTLER TOLEDO bPlus

De METTLER TOLEDO bPlus is een snelle, nauwkeurige en betrouwbare winkelweegschaal. Grote voordelen van de METTLER TOLEDO bPlus zijn de robuustheid en het gebruiksgemak. Dankzij de slimme software vereenvoudigen de werkzaamheden voor wegen- verkoop- en artikelbeheer in de winkel of marktkraam.

METTLER TOLEDO bDrive

De METTLER TOLEDO bDrive biedt een snelle en nauwkeurige weegfunctie. Deze toonbankweegschaal met ingebouwde bonprinter is geschikt voor winkels en de ambulante handel. Zo is de METTLER TOLEDO bDrive ook erg geschikt voor marktkramen en evenementen.

METTLER TOLEDO bMobile

De naam zegt het natuurlijk al een beetje! De METTLER TOLEDO bMobile is een eenvoudige, lichte prijsrekenweegschaal voor mobiel gebruik. Deze weegschaal is dus zeer geschikt voor de ambulante handel, evenementen en natuurlijk ook gewoon voor op de toonbank.

METTLER TOLEDO bTouch

Met de R&H bTouch kiezen retailers voor een toekomstgerichte investering. Gebruikers genieten van simpele processen, snelle weegfeedback en uitgebreide functionaliteiten. Het robuuste ontwerp en de hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat u zelfs onder de zwaarste omstandigheden kunt blijven doorwerken.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze winkelweegschalen?