Kassasystemen voor jouw supermarkt

Bij R&H begrijpen we dat een soepele check-out essentieel is voor het succes van jouw supermarkt. Daarom bieden we geavanceerde kassasystemen die niet alleen jouw operationele efficiëntie verbeteren, maar ook de algehele ervaring van jouw klanten versterken. Onze kassasystemen zijn ontworpen met de klant in gedachten. Met intuïtieve interfaces en snelle transactieverwerking zorgen we ervoor dat je klanten snel en gemakkelijk kunnen afrekenen, waardoor lange wachtrijen tot het verleden behoren. Wat nog belangrijker is, onze oplossingen zijn betrouwbaar en veilig. Kortom, bij R&H investeer je in een vlotte en veilige afrekenervaring voor jouw klanten, wat resulteert in meer tevredenheid en loyaliteit. Ontdek vandaag nog hoe onze systemen jouw supermarkt naar een hoger niveau kunnen tillen!

Elke supermarkt is uniek

Bij R&H begrijpen we de unieke eisen van supermarkten als geen ander. Daarom bieden we kassasystemen die precies zijn afgestemd op jouw behoeften. Of je nu een grote supermarkt runt en behoefte hebt aan een uitgebreid systeem met alle toeters en bellen, of dat je een kleinere winkel hebt en liever een eenvoudiger systeem gebruikt, wij hebben de oplossing voor jou.

R&H CASPOS

Met zijn veelzijdige handige functies en opties, is het R&H CASPOS kassasysteem de meest uitgebreide in ons assortiment. Afrekenen doe je bijvoorbeeld razendsnel, verschillende bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en je maakt uitgebreide managementanalyses. Daarbij neemt het CASPOS-systeem je artikel- en actiebeheer uit handen én maak je financiële rapporten met één druk op de knop.

R&H Shop Analyser

Wil je het jezelf makkelijker maken op het gebied van kassamanagement? Of heb je meerdere filialen? Dan biedt de R&H Shop Analyser uitkomst. Met deze moderne software heb je onder andere real-time inzicht in het productassortiment, de voorraad en omzetgegevens per filiaal. Al deze gegevens kun je makkelijk exporteren om bijvoorbeeld een rapport te maken. Met de Shop Analyser weet je wat er (per filiaal) speelt en maak je de juiste keuzes om je onderneming optimaal te laten groeien.

R&H BestelPro

Het beheren van de optimale voorraad en het doen van bestellingen is nog nooit zo makkelijk geweest met de R&H BestelPro-kassasoftware. Je scant hiermee bijvoorbeeld een artikel om de actuele voorraad van het product te zien of om te bekijken hoeveel er van dit product bijbesteld moet worden. Zo ben je tekorten altijd voor. De slimme software onthoudt welk artikel bij welke leverancier besteld moet worden en daardoor kun je heel snel een nieuwe bestellijst naar de leverancier sturen.

Scanner weegschaal

Speciaal ontworpen voor supermarkten en detailhandelaren, biedt onze scanner weegschaal jou de oplossing om ervoor te zorgen dat al je producten nauwkeurig worden afgerekend bij de kassa. Met een indrukwekkend bereik van 40 gram tot maar liefst 15 kilo, kun je vertrouwen op de precisie van onze metingen, zelfs voor zwaardere items zoals watermeloenen. Het robuuste ontwerp is bestand tegen schokken, druppels en zelfs stof, waardoor de betrouwbaarheid en duurzaamheid worden gewaarborgd. Kies voor onze scanner weegschaal en ervaar het gemak van nauwkeurige metingen, probleemloze integratie en duurzaamheid die jouw check-out proces naar een hoger niveau tillen.

R&H Pay

Ben je op zoek naar een alles-in-één oplossing voor jouw betalingsbehoeften? Met R&H Pay geniet je van end-to-end betalingen, waardevolle betaaldata en moeiteloos financieel management, allemaal verpakt in één krachtige oplossing. Laat je bedrijfsdoelen sneller werkelijkheid worden met ons innovatieve platform. Accepteer pinbetalingen met gemak, en bescherm je omzet en financiën met de hoogste efficiëntie. R&H Pay is niet alleen een betalingsplatform - het is jouw sleutel tot betalingssucces!

Cash Recyclers

Onze cashrecyclers bieden een naadloze en efficiënte oplossing voor het beheer van contant geld bij de kassa. We zorgen voor een soepele afhandeling van transacties, waardoor wachttijden worden verkort en klanten sneller kunnen worden geholpen. Door het gesloten ontwerp van onze kassalades wordt de veiligheid gemaximaliseerd, terwijl de kans op fouten en diefstal worden geminimaliseerd. Bovendien bieden onze cashrecyclers een geïntegreerde oplossing die naadloos kan worden geïmplementeerd in jouw bestaande CASPOS kassasysteem. Dit betekent minder gedoe en meer efficiëntie voor jou en je team. Kortom, met onze gesloten kassalades van R&H profiteer je van verbeterde veiligheid, efficiëntie en gemak bij het beheren van contant geld bij de kassa. Ontdek vandaag nog hoe onze cashrecyclers jouw bedrijf kunnen transformeren!

Electronische schaplabels

Net zoals een normaal prijskaartje geven electronische schaplabels alle gewenste informatie weer. Het grote voordeel van een ESL is dat de prijzen en informatie rechtstreeks worden aangestuurd vanuit jouw R&H backoffice. Deze communiceert met alle schaplabels in de winkel, zodat wijzigingen binnen enkele seconden kunnen worden aangepast. Bij een wijziging communiceren de schaplabels ook met de backoffice, hierdoor ben je verzekerd dat wijzigingen ook daadwerkelijk worden doorgevoerd. Fysieke controles door jouw medewerkers bij de schappen zijn dan ook verleden tijd!

Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het kopen van je kassasysteem.


✔ Advies

✔ Demonstratie

✔ Instructies

✔ Levering

✔ Service en hulp

Hoe onze kassasystemen jouw supermarkt makkelijker maken

Elke supermarkteigenaar weet: het runnen van een winkel is een uitdagende taak. Personeel dat constant in de weer is met het opnemen van bestellingen en het verzorgen van klanten. Betalingen die nauwkeurig moeten worden verwerkt. En dan zijn er nog al die (financiële) rapporten die op jou als ondernemer afkomen. Hoe geweldig zou het zijn als je een deel van die taken kunt automatiseren? En als je kunt vertrouwen op één centraal systeem dat altijd voor je klaarstaat?


Met een kassasysteem van R&H automatiseer je jouw bedrijfsprocessen, genereer je automatisch financiële rapporten en profiteer je van talloze handige functies. Dit betekent een aanzienlijke besparing in tijd, moeite en uiteindelijk ook kosten! Laten we eerlijk zijn: in de wereld van supermarkten is elke minuut van onschatbare waarde, toch?

Onze klanten vertellen

Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben.
Al sinds 1986 ben ik klant bij R&H. Ooit heb ik een overstap gemaakt naar een andere leverancier, maar wat ben ik blij dat ik weer klant ben bij R&H. Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben. Onze klanten bestellen ook vaak telefonisch, deze zijn gemakkelijk in te voeren in het kassasysteem. We zijn zeer content met de snelle service en worden altijd direct geholpen.

Dick Schumacher

De Weypoort

CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft.

Zolang wij onze bakkerij hebben maken wij gebruik van R&H kassasystemen. CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft, zonder teveel tierelantijnen. De software van CASPOS  en het kassa management systeem zijn gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. De service van R&H is top. Ook heeft de software afdeling een goed oplossend vermogen.


René & Rianne Brands

Bakkerij Brands

Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant.

Door de jaren heen hebben we meerdere kassasystemen van R&H gebruikt. Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant. De kassa’s zijn gebruiksvriendelijk en de service is altijd goed. Bij de aanschaf van onze nieuwe kassasystemen is de keuze gevallen op de METTLER TOLEDO Freshbase. Door de lage opstelling kunnen we één worden met de klant.


Suzanne Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers

Video Aspect Ratio: 4:1

Meer succesverhalen van ondernemers zien?

Ervaar de kracht van R&H

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar deskundig advies? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we gezamenlijk welke oplossingen het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb je vragen over R&H of onze producten? Stel gerust je vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze showrooms.

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment