Weegoplossingen voor industriële successen

Bij R&H begrijpen we dat een soepel productieproces essentieel is voor industriële successen. Daarom leveren we geavanceerde weegsystemen die efficiëntie verhogen en productkwaliteit verbeteren. Onze systemen zijn ontworpen voor precisie, snelheid en gebruiksgemak, waardoor downtime wordt geminimaliseerd. Met betrouwbare en veilige oplossingen investeer je in een vlekkeloze productie, resulterend in hogere efficiëntie en klanttevredenheid. Ontdek hoe onze weegsystemen jouw productie naar een hoger niveau tillen!

Elke industrie is uniek

Bij R&H begrijpen we de unieke eisen van de industriebranche als geen ander. Daarom bieden we weegsystemen die precies zijn afgestemd op jouw behoeften. Of je nu een groot industrieel bedrijf runt en behoefte hebt aan uitgebreide weegsystemen met geavanceerde functies, of dat je een kleiner productiebedrijf hebt en liever een eenvoudiger systeem gebruikt, wij hebben de oplossing voor jou.

Rekenweegschalen

Onze rekenweegschalen zijn ontworpen om het proces van prijsberekening op basis van gewicht te vereenvoudigen. Onze rekenweegschalen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar worden ook geleverd met ijking, wat betekent dat ze direct klaar zijn voor gebruik in verschillende handelsomgevingen, waaronder ambulante verkoopactiviteiten. Of je nu een marktkoopman bent die zijn waren verkoopt op de lokale markt of een mobiele foodtruckexploitant die onderweg is naar verschillende locaties, onze rekenweegschalen bieden de precisie en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je bedrijf efficiënt te runnen.

Telweegschalen

Onze telweegschalen zijn perfect voor het tellen van producten op basis van gewicht. Met hun nauwkeurige metingen kunnen gebruikers niet alleen producten wegen, maar ook het aantal stuks tellen. Telweegschalen zijn onmisbaar voor verschillende toepassingen, waaronder inventarisbeheer, verpakking en productieprocessen waar efficiëntie van essentieel belang is. Ze zijn ontworpen om snel en accuraat grote aantallen producten te tellen en bieden vaak extra functies, zoals batchtellingen en gegevensregistratie, om aan diverse behoeften te voldoen.

Controleweegschalen

Onmisbare weegschalen in industriële settings zoals productielijnen en magazijnen. Deze gespecialiseerde weegschalen garanderen nauwkeurige metingen, essentieel voor het wegen van producten op de juiste hoeveelheid. Onze controleweegschalen zijn uitgerust met handige functies en hoogwaardige precisie, waardoor consistente en betrouwbare resultaten worden gegarandeerd.

Precisieweegschalen

Onze VIBRA en RIBA precisieweegschalen zijn gecertificeerd volgens de normen van het Nederlands Meetinstituut en bieden een ongeëvenaarde nauwkeurigheid tot op 0,001 gram. Of het nu gaat om laboratoriumwerkzaamheden of industriële toepassingen waar precisie cruciaal is, onze precisieweegschalen zijn de ideale keuze. Bovendien bieden we een assortiment explosiebestendige modellen van VIBRA, die perfect geschikt zijn voor veilig wegen in gevoelige omgevingen.

Vloerweegschalen

In de wereld van de industrie zijn professionele vloerweegschalen onmisbaar. Bij R&H bieden we een uitgebreid assortiment van vloerweegschalen aan, verkrijgbaar in diverse maten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Je hebt de keuze tussen gelakte uitvoeringen of volledig roestvrijstalen (RVS) uitvoeringen, afhankelijk van de vereisten van jouw werkomgeving. Onze weegschalen kunnen worden gecombineerd met onze geavanceerde indicators, waardoor we een scala aan complete weegsystemen kunnen aanbieden die perfect passen bij jouw operationele processen.

Palletweegschalen

Een palletweegschaal is een speciaal type weegschaal dat is ontworpen om pallets met goederen te wegen. Deze weegschalen zijn ideaal voor het efficiënt wegen van pallets op verschillende manieren, zoals voor inventarisatie, verzending of ontvangst van goederen. Bij R&H bieden we een divers assortiment aan palletweegschalen om aan de behoeften van verschillende industrieën te voldoen. Een bijzonder populaire oplossing bij veel van onze klanten is de rijdende pallettruck, die niet alleen het wegen vergemakkelijkt, maar ook de handling van pallets optimaliseert.

Hangweegschalen

Hangweegschalen, ook bekend als unster weegschalen, zijn de veelzijdige krachtpatsers in ons weegarsenaal. Met hun handige weeghaak kunnen ze een breed scala aan gewichten nauwkeurig meten. Of het nu gaat om het wegen van kleine ladingen of het tillen van zwaargewichten, bij R&H hebben we de perfecte hangweegschaal voor elke klus. Onze robuuste modellen kunnen tot maar liefst 15.000 kg wegen! Met deze indrukwekkende capaciteit zijn onze hangweegschalen de ideale metgezel voor jouw zwaardere hef- en weegtaken.

Medische weegschalen

Medische weegschalen zijn essentiële instrumenten voor het nauwkeurig wegen in zowel professionele medische omgevingen als thuis. Deze omvatten een breed scala aan weegapparatuur, zoals personenweegschalen, BMI-weegschalen, rolstoelweegschalen en verschillende andere gespecialiseerde modellen. Bij R&H vind je een uitgebreid assortiment aan medische weegschalen van topkwaliteit, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zorgverleners en particulieren.

Indicators

Bij R&H vind je een uitgebreid assortiment geijkte en ongeijkte indicators met diverse functionaliteiten, inclusief LO-OK-HI functionaliteit. Onze indicators bieden niet alleen de mogelijkheid om gewichten te controleren, maar ook om te tellen op basis van gewicht en verkoopprijzen te berekenen op basis van het gewicht. Met hoogwaardige indicators van merken als RIBA en UWE, bieden wij kwalitatieve oplossingen die perfect te koppelen zijn met diverse weegplateau's. Onze betrouwbare en veelzijdige indicators zijn speciaal ontworpen om al jouw weegprocessen te optimaliseren.

Labelprinters

R&H biedt verschillende bon- en etiketprinters aan, die zowel in de retail als in de industrie optimaal kunnen worden benut. Met deze printers kun je labels, etiketten en zelfs plastic pasjes voorzien van logo's, barcodes, QR-codes en verschillende teksten of afbeeldingen. Ook RFID-technieken kunnen worden toegepast. Onze etiketprinters zijn rechtstreeks te koppelen aan diverse weegschalen en aan onze CASPOS kassasystemen. Dit biedt mogelijkheden om je producten, verpakkingen en andere materialen te voorzien van doeltreffende informatie zoals een logo, allergenen, houdbaarheidsdatum en ingrediënten.

RMS Software

Ontdek de kracht van R&H Monitor Software (RMS) voor naadloos weeg- en registratiebeheer. Met RMS integreer je moeiteloos tot 254 weegschalen, stroomlijn je processen en behoud je volledige controle. Van flexibele overzichten tot eenvoudige import/export - RMS maakt efficiëntie de norm. Bereid je voor op naadloze integratie met bestaande ERP-systemen en laat onze software het zware werk doen, terwijl jij je concentreert op groei.

Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het kopen van je weegschalen.


✔ Advies

✔ Demonstratie

✔ Instructies

✔ Levering

✔ Service en hulp

Laat jouw bedrijf groeien!

Bij R&H begrijpen we de uitdagingen waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd - van complexe productieprocessen tot strikte deadlines en groeiende eisen van klanten. Daarom hebben we geavanceerde weegsystemen ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen en processen te vereenvoudigen. Met nauwkeurige weegschalen, geavanceerde indicators en efficiënte bon- en etiketprinters automatiseer je taken, minimaliseer je fouten en behoud je volledige controle over jouw productieproces. 


Maak je klaar om de efficiëntie te verhogen, kosten te besparen en jouw concurrentie voor te blijven. Ontdek vandaag nog de kracht van R&H industriële weegoplossingen en laat jouw bedrijf groeien!

Onze klanten vertellen

Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben.
Al sinds 1986 ben ik klant bij R&H. Ooit heb ik een overstap gemaakt naar een andere leverancier, maar wat ben ik blij dat ik weer klant ben bij R&H. Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben. Onze klanten bestellen ook vaak telefonisch, deze zijn gemakkelijk in te voeren in het kassasysteem. We zijn zeer content met de snelle service en worden altijd direct geholpen.

Dick Schumacher

De Weypoort

CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft.

Zolang wij onze bakkerij hebben maken wij gebruik van R&H kassasystemen. CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft, zonder teveel tierelantijnen. De software van CASPOS  en het kassa management systeem zijn gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. De service van R&H is top. Ook heeft de software afdeling een goed oplossend vermogen.


René & Rianne Brands

Bakkerij Brands

Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant.

Door de jaren heen hebben we meerdere kassasystemen van R&H gebruikt. Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant. De kassa’s zijn gebruiksvriendelijk en de service is altijd goed. Bij de aanschaf van onze nieuwe kassasystemen is de keuze gevallen op de METTLER TOLEDO Freshbase. Door de lage opstelling kunnen we één worden met de klant.


Suzanne Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers

Video Aspect Ratio: 4:1

Meer succesverhalen van ondernemers zien?

Ervaar de kracht van R&H

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar deskundig advies? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we gezamenlijk welke oplossingen het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb je vragen over R&H of onze producten? Stel gerust je vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze showrooms.

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment