Controleweegschalen overzicht

Riba ARR15 controleweegschalen

Riba ARR-15

Riba ARR30 controleweegschaal

Riba ARR30

Riba ARCL controleweegschaal

Riba ARCL

Riba R71 controleweegschaal

Riba R71

Riba KS-06 controleweegschaal

Riba KS-06

Uwe ZS

Riba R85 controleweegschaal

Riba R85

Riba Blueshark controleweegschaal

Riba BlueShark

Uwe APM

Uwe APM

Riba R75 controleweegschaal

Riba R75

Riba R55

Riba RCP controleweegschaal

Riba RCP

Riba XM ECO

Riba XM ECO

Riba X-200

Riba X-200

Uwe PM-ECO

Uwe PM ECO

Uwe MII

Uwe MII

Uwe ZS

Uwe ZS

Uwe AQM

Uwe AQM

Uwe ADM

Uwe ADM

Uwe ADW-E controleweegschaal

Uwe ADW-E

Uwe VGW

Uwe VGW

Uwe VOW

Uwe VOW

Uwe SEK

Uwe SEK

Riba RCL

RIBA RCL

Uwe XM

Uwe XM

Uwe AGS

Uwe AGS

Uwe W55

Uwe W55

Kiezen voor de juiste controleweegschalen

De eerste functie van een weegschaal is vaak het controleren van gewichten. We noemen dit soort weegschalen dan ook controleweegschalen. Naast het controleren van gewichten kunnen weegschalen tegenwoordig ook vaak tellen, rekenen, check-wegen of communiceren met printers. 


Op deze pagina presenteren wij het overzicht van de controleweegschalen binnen het assortiment van De Ridder & Den Hertog. Wij beschikken over een groot assortiment aan controleweegschalen van de merken Riba en Uwe. Ook is het mogelijk om een aantal modellen geijkt te leveren. 


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over controleweegschalen

Riba ARR15 controleweegschalen

Riba ARR-15

De ijkwaardige Riba ARR-15 heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg met een dual range indeling van 2 - 5 g. Deze rekenweegschaal heeft een plateau afmeting van 220x280 mm. Dankzij het grote LCD display met verlichting worden zijn de getallen extra duidelijk. De Riba ARR15 is zeer geschikt voor de kleine retail of de ambulante handel.

Riba ARR30 controleweegschaal

Riba ARR30

De Riba ARR30 heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg met een dual range indeling van 2 g – 5 g. Deze controleweegschaal is voorzien van een groot LCD display met verlichting. Ook is de ARR30 een ijkwaardige weegschaal!

Riba ARCL

Riba ARCL

De Riba ARCL is beschikbaar in 4 uitvoeringen: Maximaal 3 kg weegvermogen met een dual range indeling van 0,5 g – 1 g, maximaal 6 kg weegvermogen met een dual range indeling van 1 g – 2 g, maximaal 15 kg weegvermogen met een dual range indeling van 2 g – 5 g of maximaal 30 kg weegvermogen met een dual range indeling van 5 g – 10 g. De Riba ARCL is voorzien van een groot LCD display met verlichting. Met deze controleweegschaal kunt u wegen, tellen én checkwegen (Hi – Ok – Lo).

Riba R71

Riba R71

De Riba R 71 heeft een maximaal weegvermogen van 6 kg met een indeling van 1 g. Dit model is voorzien van een weegplateau van 215×175 mm en heeft een rood LCD display. Deze weegschaal is waterproof!

Riba KS 06

Riba KS-06

Een voordelige en compacte weegschaal! De Riba KS-06 heeft een kunststof behuizing en een RVS weegplateau met een afmeting van 157x157 mm. Het maximaal weegvermogen is 6 kg met een indeling van 1 g. De Riba KS-06 kan naast de netadapter ook op batterijen werken.

Riba ZS

Riba ZS

Een volledige RVS behuizing en weegplateau! De Riba ZS is zeer geschikt voor het wegen en portioneren van kleine producten. Dit model is beschikbaar met een maximaal weegvermogen van 6 kg (0.2 g indeling) of 3 kg (0.1 g indeling). Groot voordeel van de Riba ZS is de automatische kalibratiefunctie.

Riba R85

Riba R85

De Riba R85 heeft een volledige RVS behuizing en is verkrijgbaar in twee varianten. Het maximaal weegvermogen is 15 kg met een indeling van 2 – 5 g, of maximaal 3 kg met een indeling van 0,5 – 1 g. Dit model heeft een plateauafmeting van 200×235 mm en is voorzien van een groot LCD display met backlight.

Riba M3

Riba BlueShark

De Riba BlueShark is een waterproof controleweegschaal die is ontworpen om in natte en vochtige omstandigheden te presteren. De BlueShark is getest in extreem natte omstandigheden!

Riba R75

Riba R75

De Riba R75 heeft een maximaal weegvermogen 15 kg met een indeling van 1 g (of 2 g). Dit model is voorzien van een weegplateau van 300×220 mm en heeft een LED display met duidelijk afleesbare rode cijfers.

Riba R55

Riba R55

Het broertje van de Riba R75, de Riba R55, heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg met een indeling van 2 g ( of 5 g ). Dit model is voorzien van een weegplateau van 300×220 mm en heeft een LCD display met verlichting. De Riba R55 kenmerkt zich door een zeer snelle weegreactie.

Wilt u meer informatie, advies of een demonstratie van onze weegschalen?

Riba RCP

Riba RCP serie

De RCP 10-60 heeft een maximaal weegvermogen van 60 kg met een indeling van 10 g. Dit model is voorzien van een RVS weegplateau van 320×240 mm. Groot voordeel is het verstelbare display. De RCP 10-30 heeft een maximaal weegvermogen van 30 kg met een indeling van 10 g. Dit model is voorzien van een RVS weegplateau van 300×350 mm. Het display zit los van het weegplateau zodat u flexibel bent met de opstelling.

Riba XM ECO

Riba XM ECO

Controleweegschalen met een eco stand voor een lange levensduur! De Riba XM-Eco heeft een maximaal weegvermogen van 20 kg met een indeling van 10 g. Dit model heeft een plateauafmeting van 210×250 mm en is voorzien van een groot LCD display met backlight. 

Riba X-200

Riba X-200

De Riba X-200 heeft een maximaal weegvermogen van 30 kg met een indeling van 2 g (of 5 g). Dit model heeft een plateauafmeting van 210×250 mm en is voorzien van een groot LCD display. Groot voordeel is het 3 kleurendisplay met Lo-Ok-Hi indicatie en instelbare pieptoon.

Uwe PM-ECO

Uwe PM ECO

De Uwe PM Eco is een duurzame controleweegschaal met een maximaal weegvermogen van 30 kg met een indeling van 5 g- 10 g. Dit model is voorzien van een weegplateau van 280×330 mm en heeft een groot duidelijk display aan de voorzijde.

Uwe MII

Uwe MII

Compacte controleweegschalen! De Uwe MII heeft een maximaal weegvermogen van 5 kg met een indeling van 2 g, of een maximaal weegvermogen van 2,5 kg met een indeling van 1 g. Het weegplateau is 170×200 mm en de weegschaal is voorzien van een LCD display met backlight.

Uwe ZS

Uwe ZS

De Uwe ZS is een ideaal model voor het afwegen of portioneren van kleine producten. Het maximale weegvermogen is 1,2 kg met een indeling van 0,2 g, of een maximaal weegvermogen van 600 g met een indeling van 0,1 g. De afmeting van het weegplateau is 130×160 mm en dit model heeft een LCD display met backlight.

Uwe AQM

Uwe AQM

De ijkwaardige Uwe AQM heeft een maximaal weegvermogen van 6 kg met een indeling van 2 g, of een maximaal weegvermogen van 3 kg met een indeling van 1 g. Het weegplateau is 200 × 170 mm en dit model is voorzien van een LCD display.

Uwe ADM

Uwe ADM

IJkwaardige controleweegschalen in diverse uitvoeringen! De Uwe ADM is verkrijgbaar met een maximaal weegvermogen van 30 kg (10 g indeling), 15 kg (indeling 5 g), 6 kg (indeling 2 g) of 3 kg (indeling 1 g). Alle uitvoeringen zijn gelijk qua formaat en beschikken over een RVS weegplateau met een afmeting van 210×250 mm. Door de speciale opsluiting van de loadcell en elektronica is de ADM serie beter inzetbaar in een vochtige werkruimte.

Uwe ADW-E

Uwe ADW-E

Ook de Uwe ADW-E is een ijkwaardige controleweegschaal. Uitvoerbaar met een maximaal weegvermogen van 15 kg (indeling 5 g) of een maximaal weegvermogen van 6 kg (indeling 2 g). Beide versies beschikken over een RVS weegplateau met een afmeting van 210 x 250 mm. Dankzij de ingebouwde accu kan er tot 50 uur gewerkt worden met de Uwe ADW-E.

Uwe XM

Uwe XM

De Uwe XM is een populaire weegschaal binnen ons Uwe assortiment! Hij is uitvoerbaar met een maximaal weegvermogen van 20 kg (indeling 10 g), 15 kg (indeling 5 g) of 6 kg (indeling 1 g). Alle uitvoeringen beschikken over een RVS weegplateau met een afmeting van 210×250 mm. Leverbaar inclusief Ingebouwde oplaadbare accu en lader voor circa 50 uur gebruik.

Uwe AGS

Uwe AGS

De Uwe AGS is een ideaal model voor het afwegen of portioneren van kleine producten. Dit is een ijkwaardig model met een maximaal weegvermogen van 6 kg met een indeling van 1 g / 2 g. De afmeting van het weegplateau is 210×210 mm en dit model is voorzien van een groot LCD Display.

Uwe APM

Uwe APM

Populaire controleweegschalen voor de AGF sector! De ijkwaardige Uwe APM is beschikbaar met een afneembaar display. De Uwe APM is uitvoerbaar met een maximaal weegvermogen van 60 kg (indeling 20 g), 30 kg (indeling 10 g), 15 kg (indeling 5 g) of 6 kg (indeling 2 g). Alle versies zijn voorzien van een RVS weegplateau van 280×330 mm. Dit model is voorzien van een ingebouwde oplaadbare accu en lader voor circa 50 uur gebruik.

Uwe VGW

Uwe VGW

De Uwe VGW is een betrouwbare controleweegschaal. De weegschaal heeft een kunststof behuizing met RVS plateau. De Uwe VGW heeft een groot LCD display met verlichting. De Uwe VGW heeft een maximaal weegvermogen van 30kg en heeft een indeling van minimaal 0,1g. Het weegplateau heeft een afmeting van 225x245mm.

Uwe VOW

Uwe VOW

De Uwe VOW is een betrouwbare controleweegschaal. De weegschaal heeft een kunststof behuizing met RVS plateau. De Uwe VOW heeft een groot LCD display met verlichting. De Uwe VOW heeft een maximaal weegvermogen van 30kg en heeft een indeling van minimaal 0,5g. Het weegplateau heeft een afmeting van 225x320mm.

Uwe SEK

Uwe SEK

De Uwe SEK is een betrouwbare controleweegschaal. De weegschaal heeft een kunststof behuizing met RVS plateau. De Uwe SEK heeft een groot LCD display met verlichting.

Riba RCL

Riba RCL

De Riba RCL is een betrouwbare controleweegschaal. Deze weegschaal bezit een LCD display met grote cijfers met verlichting. De Riba RCL heeft een sterke kunststof behuizing met een RVS weegplateau. De Riba RCL heeft een maximaal weegvermogen van 30kg en heeft een maximale indeling 1g. Het weegplateau heeft afmeting van 220x280mm. De Riba RCL is geschikt voor in een winkel, markthandel en/of ambulante handel.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze controleweegschalen?