Page content

Vloerweegschaal

VloerweegschaalBent u op zoek naar een vloerweegschaal? Wij bieden vloerweegschalen van Uwe en Riba aan in ons assortiment. Deze weegschalen verdelen we onder in vloerweegschalen en plateauweegschalen.

De vloerweegschalen zijn uitgevoerd in één geheel. Dit is een combinatie van indicator, weegplateau en constructie. Onze plateauweegschalen zijn vaak een stuk groter wat betreft weegplateau. U heeft een ruime keuze aan indicators waar u deze plateau’s aan kunt koppelen.

Tip! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Wilt u liever al uw vragen direct beantwoord hebben? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Dit kan telefonisch of per e-mail.

contact button


Uwe VloerweegschaalUwe vloerweegschaal

Bovenstaande weegschalen zijn de Uwe vloerweegschalen die wij in ons assortiment hebben. Deze all-in-one weegschalen zijn voorzien van indicator, weegplateau en constructie. Hierbij bestaat de mogelijkheid om te wijzigen in weegplateau.

Het maximale weegvermogen van deze Uwe weegschalen is 300 kg en de meest nauwkeurige indeling is 2 g. Dit ligt er natuurlijk ook aan hoeveel weegvermogen u nodig heeft.

Groot voordeel is dat alle bovenstaande modellen geijkt geleverd kunnen worden zodat deze ook gebruikt mogen worden voor handelsdoeleinden.

Wilt u meer informatie over onze Uwe vloerweegschalen? Neem gerust contact op met onze adviseurs.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze producten!

contact button


riba-vloerweegschaalRiba vloerweegschaal

Wilt u een vloerweegschaal van het merk Riba? Wij bieden de Riba RCP 30, de Riba ARCI 35 en de Riba ARCI 25 aan in ons assortiment.

De Riba RCP 30 is leverbaar in verschillende versies wat betreft weegplateau, heeft een maximaal weegvermogen van 150 kg met een indeling van 10 g. Dit model is voorzien van een groot LC display met verlichting. Dit display is draai- en kantelbaar!

De Riba ARCI 35 is leverbaar als geijkte weegschaal. Dit betekend dat u deze vloerweegschaal kan gebruiken voor handelsdoeleinden. Ook de Riba ARCI 30 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Groot voordeel is het duidelijke kleurendisplay met Lo – Ok – Hi indicatie.

De Riba ARCI 25 is een RVS ijkwaardige weegschaal. Ook deze weegschaal is voorzien van een groot kleurendisplay met Lo- Ok- Hi indicatie. De Riba ARCI 25 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze producten!

contact button


Riba PlateauweegschaalRiba Plateauweegschalen

Een ander type vloerweegschaal is de plateauweegschaal. Wij bieden verschillende soorten plateauweegschalen aan van het merk Riba. Op bovenstaande afbeelding ziet u een overzicht van onze plateauweegschalen.

Een plateauweegschaal wordt altijd gekoppeld met een indicator en eventueel gekoppeld met een software pakket en/of printer

De weegplateau’s van Riba hebben een maximaal weegvermogen tussen de 300 kg en 10.000 kg. De nauwkeurigheid van de indeling hangt heel erg af van het type weegschaal en het maximale weegvermogen.

Wij bieden RVS weegschalen, gelakte weegschalen  en stalen plateauweegschalen.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze producten!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte vloerweegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button