Page content

Palletweegschaal

Palletweegschalen

Er zijn diverse weegschalen om een pallet (inclusief lading) te wegen. De Ridder & Den Hertog biedt palletweegschalen, wegende pallettrucks, vorkheftrucks en vloerweegschalen.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed adviseren over alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

Op deze pagina geven wij u een impressie van de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van palletweegschalen. Wilt u direct informatie over de mogelijkheden van een palletweegschaal? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers!

contact button


palletweegschaal ribaRiba Palletweegschaal

Een Riba Palletweegschaal is een sterke stalen constructie, of RVS constructie, met handvat aan de voorzijde en rollers in de vorken. Deze weegschalen worden gekoppeld met diverse indicators naar keuze!

Deze ijkwaardige palletweegschalen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen: De Riba RBP, de Riba RBCP en de Riba RBP RVS.

De Riba RBP en Riba RBCP zijn sterke gelakte stalen constructies waarvan de afmetingen verschillen per uitvoering. De maximale capaciteit van deze palletweegschalen is 3000 kg.

De Riba RBP RVS is een complete RVS palletweegschaal met een maximale capaciteit van 1500 kg. Ook deze uitvoering wordt geleverd als ijkwaardige weegschaal.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze producten!

contact button


wegende pallettruck ribaRiba Wegende Pallettruck

De wegende palletruck van Riba is een pompwagen- en palletweegschaal in één! U kunt hier tot 2000 kg mee wegen en dat is zichtbaar op een zeer duidelijk LCD display.

De vorkenafmeting is 1150×540 mm en de laagste stand van de vorken is 85 mm.

Optioneel is een ingebouwde thermische printer zodat u het gewicht van de pallet direct uit kunt printen. Ook is het mogelijk om deze pallettruck te laten ijken.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Bruss wegende handpalletwagen 3

Bruss Wegende Palletwagen

De X-tra B is een brede wegende handpalletwagen (690 mm  breed) van het merk Bruss scales. Deze palletweegschaal heeft een vorklengte van 950 mm tot 2000 m en kan tot maximaal 2000 kg wegen.

De nauwkeurigheid van het weegvermogen is te verdelen in de volgende multirange:

  • 0 – 200 kg: nauwkeurigheid van 0,2 kg
  • 200 – 500 kg: nauwkeurigheid van 0,5 kg
  • 500 – 2000 kg: nauwkeurigheid 1,0 kg

De Bruss X-tra B is voorzien van een duidelijk display inclusief geïntegreerde printer voor het printen van weeggegevens. Ook is deze palletwagen verkrijgbaar in een geijkte uitvoering voor handelsdoeleinden.

De uitwisselbare batterijmodule zorgt voor een gebruik van ca. 35 uur.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Bruss vorkheftruck wegen

Bruss Vorkheftruck wegen

De HyperForks van Bruss scales zijn wegende vorken die binnen enkele minuten gemonteerd kunnen worden aan uw bestaande vorkheftruck.

Dankzij de bluetooth technologie kan er volledig draadloos gewerkt worden met de indicator. Ook is het mogelijk om de data vanuit de indicator naar een PDA of handheld te sturen.

Deze ijkwaardige vorkheftruck weegoplossing is geschikt voor langdurig gebruik dankzij het geïntegreerde batterijconcept. De accupacks met 4 stuks D-cel batterijen zijn ook los te bestellen en kunnen verwisselt worden.

De Bruss Hyperforks zijn verkrijgbaar met een maximaal weegvermogen van 2500 kg, 3000 kg en 5000 kg.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


VloerweegschaalVloerweegschalen

Liever een  weegplateau op de werkvloer waar u producten en/of pallets op kunt rijden? Dan kunt u kiezen voor onze vloerweegschalen!

Een vloerweegschaal kunt u op de werkvloer plaatsen of laten inbouwen in de werkvloer. Wij koppelen hier een externe indicator aan en eventueel een thermische bonprinter.

Vloerweegschalen hebben een grote capaciteit wat betreft maximale belasting van gewicht. Het maximale gewicht wat op onze vloerweegschalen kan is 10.000 kg.

Ja, ik wil graag een overzicht van jullie vloerweegschalen!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte palletweegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button