Palletweegschalen overzicht

Riba palletrucks palletweegschalen

Riba Pallettrucks

Riba RVS pallettruck palletweegschaal

Riba RVS Pallettruck

Bruss palletwegers

Bruss Palletwegers

Riba vloerweegschalen

Riba Vloerweegschalen

Kiezen voor de juiste palletweegschalen

Palletweegschalen zijn populaire weegschalen binnen de logistiek- en transportsector. Ook leveren wij met regelmaat palletweegschalen bij AGF bedrijven en productiebedrijven. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om pallets te kunnen wegen en eventueel te voorzien van een informatiesticker.


Op deze pagina ziet u de mogelijkheden van palletweegschalen binnen het assortiment van De Ridder & Den Hertog. Zo bieden wij o.a. Riba pallettrucks, Bruss palletwegers, RVS pallettrucks en vloerweegschalen van Riba.


Naast palletweegschalen beschikken wij over een breed assortiment aan weegschalen. Bekijk het complete assortiment aan weegschalen van De Ridder & Den Hertog om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over palletweegschalen

R&H wegende pompwagen

Riba Pallettrucks

De wegende palletruck van Riba is een pompwagen- en palletweegschaal in één! U kunt hier tot 2000 kg mee wegen en dat is zichtbaar op een zeer duidelijk LCD display. De vorkenafmeting is 1150×540 mm en de laagste stand van de vorken is 85 mm. Optioneel is een ingebouwde thermische printer zodat u het gewicht van de pallet direct uit kunt printen. Ook bieden wij een budget versie van de Riba pallettruck aan in ons assortiment.

Riba RVS palletruck

Riba RVS Pallettruck

De Riba palletruck is er ook in een volledige RVS/INOX versie. Dit is vooral handig wanneer er veel gewerkt wordt in "natte" of vochtige omgevingen. De complete RVS/INOX versie van Riba is natuurlijk wel een stukje duurder ten opzichte van de gelakte versies van Riba. Ook de RVS versie heeft een maximaal weegvermogen van 2000 kg en de vorkenafmeting is ook 1150×540 mm.

bruss palletweegschalen

Bruss Palletwegers

De X-tra B is een brede wegende handpalletwagen (690 mm breed) van het merk Bruss scales. Deze palletweegschaal heeft een vorklengte van 950 mm tot 2000 m en kan tot maximaal 2000 kg wegen.


De HyperForks van Bruss scales zijn wegende vorken die binnen enkele minuten gemonteerd kunnen worden aan uw bestaande vorkheftruck. De Bruss Hyperforks zijn verkrijgbaar met een maximaal weegvermogen van 2500 kg, 3000 kg en 5000 kg.

Riba vloerweeegschalen

Riba Vloerweegschalen

Liever een weegplateau op de werkvloer waar u producten en/of pallets op kunt rijden? Dan kunt u kiezen voor onze vloerweegschalen! Een vloerweegschaal kunt u op de werkvloer plaatsen of laten inbouwen in de werkvloer. Wij koppelen hier een externe indicator aan en eventueel een thermische bonprinter. Vloerweegschalen hebben een grote capaciteit wat betreft maximale belasting van gewicht. Het maximale gewicht wat op onze vloerweegschalen kan is 10.000 kg.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze palletweegschalen?