Kassasystemen voor jouw horecazaak

Automatisch een bestelbon in de keuken laten printen na het opnemen van een bestelling? En altijd inzicht hebben in de financiële gegevens van je horecazaak? Met een kassasysteem van R&H werk je als horecaondernemer extra snel en efficiënt! Ontdek meer over de mogelijkheden en ervaar zelf hoe dit je werk makkelijker maakt. 


✔ Altijd inzicht in belangrijke (omzet)gegevens

✔ Tal van handige functies en opties
✔ Bespaar tijd, moeite en stress

Elke horecazaak is uniek

Bij R&H begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we kassasystemen aan die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Zoek je een superuitgebreid horecakassasysteem met alles erop en eraan? Of heb je een kleine horecazaak en geef je juist de voorkeur aan een systeem met iets minder functies?

R&H CASPOS HORECA

Het R&H CASPOS Horeca-kassasysteem is speciaal ontworpen voor de horecasector. Het systeem heeft alle functies om jouw gasten snel en eenvoudig te bedienen. Bijvoorbeeld door een koppeling met handhelds en een automatische bon in de keuken na transactie. Met dit horecasysteem laat je alle processen binnen jouw bedrijf altijd op rolletjes lopen; zelfs op de piekmomenten

R&H JAVAND

Het R&H Javand-kassasysteem is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te koppelen met verschillende soorten hardware. Heb je bijvoorbeeld meerdere POS-schermen in gebruik? Of maak je graag een koppeling met smartphones, tablets, pinterminals en/of scanners? Geen probleem! Het R&H Javand-kassasysteem is inzetbaar op alle gebieden van jouw onderneming.

Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het kopen van je kassasysteem.


✔ Advies

✔ Demonstratie

✔ Instructies

✔ Levering

✔ Service en hulp

Hoe onze kassasystemen jouw horecawerk makkelijker maken

Iedere horecaondernemer weet: je zaak draaiende houden is best een lastige klus. Personeel dat van hot naar her vliegt om bestellingen op te nemen en alles netjes te serveren. Betalingen die afgehandeld moeten worden zonder fouten. En dan nog maar te zwijgen over al die (financiële) rapporten die jij als ondernemer op je bordje krijgt. Hoe fijn is het dan als je een deel van die taken uit handen kunt geven? En als je één centraal systeem hebt waarop je altijd kunt terugvallen?


Met een horecakassasysteem van R&H automatiseer je jouw bedrijfsprocessen, laat je automatisch financiële rapporten opstellen en profiteer je van talloze handige functies. Een absolute besparing in moeite, tijd en zodoende ook geld! Want eerlijk is eerlijk: in de horecabranche is iedere minuut ‘goud’ waard, toch?

Onze klanten vertellen

Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben.
Al sinds 1986 ben ik klant bij R&H. Ooit heb ik een overstap gemaakt naar een andere leverancier, maar wat ben ik blij dat ik weer klant ben bij R&H. Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben. Onze klanten bestellen ook vaak telefonisch, deze zijn gemakkelijk in te voeren in het kassasysteem. We zijn zeer content met de snelle service en worden altijd direct geholpen.

Dick Schumacher

De Weypoort

CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft.

Zolang wij onze bakkerij hebben maken wij gebruik van R&H kassasystemen. CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft, zonder teveel tierelantijnen. De software van CASPOS  en het kassa management systeem zijn gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. De service van R&H is top. Ook heeft de software afdeling een goed oplossend vermogen.


René & Rianne Brands

Bakkerij Brands

Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant.

Door de jaren heen hebben we meerdere kassasystemen van R&H gebruikt. Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant. De kassa’s zijn gebruiksvriendelijk en de service is altijd goed. Bij de aanschaf van onze nieuwe kassasystemen is de keuze gevallen op de METTLER TOLEDO Freshbase. Door de lage opstelling kunnen we één worden met de klant.


Suzanne Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers

Video Aspect Ratio: 4:1

Meer succesverhalen van ondernemers zien?

Ervaar de kracht van R&H

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar deskundig advies? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we gezamenlijk welke oplossingen het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb je vragen over R&H of onze producten? Stel gerust je vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze showrooms.

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment