Page content

Kassa kopen

kassa kopen

U wilt een kassa kopen, maar u wilt eerst graag alle mogelijkheden onderzoeken? Dat is erg verstandig aangezien het kassasysteem een belangrijke rol speelt voor veel ondernemingen!

Een compleet kassasysteem is vaak een combinatie van hardware, kassa software en diverse accessoires. Ook spelen de servicemogelijkheden van de leverancier van de kassasystemen een grote rol!

De vier belangrijke spelers in de zoektocht naar het perfecte kassasysteem zijn:

 1. De wensen vanuit de ondernemer
 2. De wensen vanuit de branche
 3. De eisen vanuit de overheid (belastingdienst)
 4. Het advies van de leverancier van kassasystemen

De Ridder & Den Hertog biedt 3 verschillende soorten kassasystemen:

 1. POS Kassasystemen
 2. Touchscreen Kassasystemen
 3. Eenvoudige Kassasystemen

Wij geven een overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van kassasystemen, kassa software, accessoires, branches en servicemogelijkheden op deze pagina.

Wilt u liever direct advies over kassasystemen? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie en/of een adviesgesprek.

contact button

POS kassasysteemEen kassa kopen? Een POS Kassasysteem!

POS kassasystemen zijn de meest moderne kassasystemen die momenteel te verkrijgen zijn. Deze kassasystemen bieden enorm veel mogelijkheden op het gebied van functionaliteiten.

De software van POS kassasystemen is modulair te verkrijgen. Op die manier programmeren wij, samen met u als ondernemer, het meest geschikte kassasysteem.

Met trots mogen wij zeggen dat wij de afgelopen jaren al duizenden ondernemers blij hebben mogen maken met onze POS kassasystemen!

Ja, Ik wil meer informatie over dit kassasysteem!

contact button

Touchscreen kassasystemenEen kassa kopen? Een Touchscreen Kassasysteem!

Touchscreen kassasystemen onderscheiden zich dankzij het touchscreen scherm. Het grote voordeel van deze kassasystemen is de werksnelheid en de flexibiliteit van het kassascherm.

Touchscreen kassasystemen zijn net als onze POS kassasystemen te koppelen met diverse kassa software. Zo kunt u diverse bedrijfsprocessen automatiseren. Denk hierbij aan uw boekhouding, bestellingen, facturaties en webshop.

Ja, Ik wil meer informatie over dit kassasysteem!

contact button

Eenvoudige kassasystemenEen kassa kopen? Een Eenvoudig Kassasysteem!

Eenvoudige kassasystemen zijn kassasystemen met minimale opties en functionaliteiten. Gemakkelijk in het gebruik, gemakkelijk zelf te programmeren en vriendelijk in de prijs.

Veel ondernemers kiezen voor deze kassasystemen, omdat ze niet de functionaliteiten nodig hebben die onze andere kassasystemen wel bieden.

Ja, Ik wil meer informatie over dit kassasysteem!

contact button

kassa softwareDe mogelijkheden van Kassa Software

Als aanvullen op onze kassasystemen bieden wij diverse kassa software aan. Automatisering biedt namelijk enorme kansen voor u als ondernemer!

De kassa software van De Ridder & Den Hertog:

Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden van (winkel)automatisering. Goede automatiseringssoftware bespaart u veel tijd, geld en ergernissen!

Ja, Ik wil meer informatie over deze mogelijkheden!

contact button

Kassasysteem accessoiresKassa kopen? Denk aan de juiste hardware en accessoires!

Bij de kassasystemen, kassa software en weegschalen van De Ridder & Den Hertog zijn diverse mogelijkheden op het gebied van accessoires.

In de meeste gevallen is het gebruik van accessoires afhankelijk van de functionaliteiten van het kassasysteem.

U kunt denken aan de volgende accessoires:

 • Bonprinters
 • Barcodescanners
 • Weegschalen
 • Klantendisplays
 • Geldlades
 • Geldkluizen
 • Valsgeldscanners
 • Muntentellers

Ja, Ik wil meer informatie over deze mogelijkheden!

contact button

Kassasysteem branchesKassasystemen voor verschillende branches

De Ridder & Den Hertog heeft al meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van diverse kassasystemen. Dankzij deze ervaring weten wij als geen ander wat er speelt in de diverse branches.

Onze kassasystemen zijn o.a. geschikt voor de volgende branches:

Staat uw branche hier niet bij?

Geen paniek! We zijn gelukkig actief in veel meer branches! Neem gerust even contact met ons op voor vrijblijvende informatie over onze producten binnen uw branche. We adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw onderneming.

Wij hebben de afgelopen jaren al duizenden ondernemers mogen helpen met het automatiseren van hun onderneming. Mocht u interesse hebben in referenties binnen uw branche dan verstrekken wij u deze graag.

Ja, Ik wil meer informatie over deze mogelijkheden!

contact button

Service kassasystemenServicemogelijkheden voor uw kassasystemen

Service is misschien wel het belangrijkste onderdeel van De Ridder & Den Hertog.

Om de tevredenheid over onze producten te optimaliseren hebben wij het service center in het leven geroepen. Door onze service continu te verbeteren streven we naar een klanttevredenheid van 100%.

Grote voordelen van De Ridder & Den Hertog:

 • 365 dagen per jaar service
 • Eigen technische dienst
 • Eigen telefonische support
 • Eigen software support
 • Service in heel Nederland en Vlaanderen

Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte weegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button