Een kassa kopen?

R&H CASPos kassasystemen

R&H CASPos

R&H Javand

R&H Javand

R&H QMP 18

R&H QMP 18

Een kassa kopen op basis van categorie

pos kassasysteem

POS Kassasystemen

touchscreen kassasystemen

Touchscreen Kassasystemen

eenvoudige kassasystemen

Eenvoudige Kassasystemen

6 tips bij het kopen van een kassa

Wensen vanuit de onderneming

Het is verstandig om alvorens u op zoek gaat naar het meest geschikte kassasysteem voor uw onderneming, alvast de wensen te noteren vanuit uw onderneming. Denk goed na over functionaliteiten die voor uw onderneming wenselijk, of misschien wel essentieel zijn. Het kan zijn dat u nu bijvoorbeeld veel tijd kwijt bent aan het factureren terwijl dit met een modern kassasysteem geautomatiseerd kan worden. Neem goed de tijd om een wensenlijstje te maken!

Laat u adviseren

Naast een wensenlijst is het natuurlijk ook verstandig om u te laten adviseren door leveranciers van kassasystemen. Zij weten vaak uit ervaring wat u precies allemaal nodig heeft qua hardware en software. U kunt dan ook zeker vragen naar referenties van hun kassasystemen bij uw branchegenoten. Een professionele leverancier van kassasystemen kan u vaak ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden in een showroom of bij u op locatie. R&H geeft u graag een uitgebreid en vrijblijvend advies.

Software mogelijkheden

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden op het gebied van kassa software. Naast de gebruikelijke afrekenfuncties zijn er bijvoorbeeld ook koppelingen mogelijk met een webshop, boekhoudpakket of andere externe software. Onze klanten maken ook graag gebruik van spaarsystemen, financiële overzichten, artikelrapportages, automatische facturatie en marketingtools. Dankzij de modulaire opbouw van moderne POS kassasystemen kunt u uw eigen kassasysteem helemaal samenstellen. Zo betaald u ook niet voor software die u niet gebruikt.

Hardware mogelijkheden

Naast de mogelijkheden op het gebied van kassa software is er ook veel mogelijk wat betreft hardware en accessoires. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van touchscreen kassaschermen en winkelweegschalen. Denk ook aan hardware als een barcodescanner, geldlade, klantendisplay, weegplateau, bonprinter of valsgeldscanner. Bedenk goed wat voor hardware u allemaal nodig heeft binnen uw onderneming of laat u goed adviseren door de leverancier de kassasystemen.

Wetgeving

Er zijn in Nederland en België een aantal punten waar u qua wetgeving op moet letten wat betreft kassasystemen en winkelweegschalen. De Belastingdienst in Nederland heeft hier een mooi PDF document voor gemaakt die te vinden is op hun website. In België dienen horeca kassasystemen gekoppeld te worden aan een blackbox. Wanneer u een kassasysteem wilt koppelen aan een weegschaal of weegplateau, dan dient deze geijkt/gekeurd te worden voordat u deze in mag zetten als afrekenpunt.  Neem gerust contact met ons op wanneer u alles wilt weten of de wetgeving  van uw kassasystemen.

Service

Service is een belangrijk onderdeel wanneer u op zoek gaat naar een goede leverancier van kassasystemen. Onder service vallen o.a. een goede cursus, professionele helpdesk, reparatie op locatie, garantie op hardware, aftersales mogelijkheden en een goede begeleiding met de levering. Vraag naar alle servicemogelijkheden bij een leverancier van kassasystemen. Wanneer een kassasysteem niet meer werkt dan ligt vaak de hele winkel plat. Snelle hulp van een helpdesk of servicemonteur is dan zeer wenselijk!

Meer dan 10.000 ondernemers mogen voorzien van de juiste kassasystemen

Wij bieden kassasystemen voor verschillende branches

AGF

kaas kassasysteem

Kaas

slagerij kassasysteem

Slagerij

Vis

bakkerij kassasysteem

Bakker

Supermarkt

Versmarkt

Slijterij

Sportclub

Horeca

Recreatie

Bloemist

Naast bovenstaande branches hebben wij nog veel meer ondernemers kunnen helpen aan de juiste kassasystemen voor hun onderneming. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn R&H Kassasystemen

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassasystemen?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Brochure downloaden

Download onze product brochure voor een algemene impressie van al onze producten.