Medische weegschalen overzicht

wunder-rw02

Wunder RW02

wunder-de-6

Wunder DE-6

R&H PS 160 huisarts weegschaal

R&H PS 160

uwe-abw

Uwe ABW

Uwe BMI weegschaal

Uwe BMI

Uwe AIN babyweegschaal

Uwe AIN

wunder-baby02

Wunder Baby02

riba-baby20

Riba Baby20

wunder-rh

Wunder RH

wunder-rb-l-1

Wunder RB-L

wunder-rs

WunderRS

blanco

Kiezen voor de juiste medische weegschalen

Op zoek naar medische weegschalen? De Ridder & Den Hertog levert een assortiment aan rolstoelweegschalen, personenweegschalen en/of babyweegschalen. Onze producten worden vaak gebruikt in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, kinderopvang of bij soortgelijke organisaties.


Alle medische weegschalen in ons assortiment kunnen geijkt geleverd worden.


Let op!

Wilt u een weegschaal kopen? Neem de tijd om u goed te oriënteren op het complete aanbod! Bij twijfel kunt u altijd om advies vragen bij één van onze medewerkers.

Meer informatie over medische weegschalen

wunder-rw02

Wunder RW02 Rolstoelweger

De Wunder RW02 rolstoelweger is een Laag, licht en eenvoudig te verplaatsen weegplateau met indicator. Door middel van de 2 wielen in het frame, en een handvat, is dit lichte weegplateau ook makkelijk te verplaatsen of tegen de wand te zetten. De Wunder RW02 rolstoelweger is handig om personen in een rolstoel te wegen, BMI te berekenen en dit eventueel uit te printen. Deze rolstoelweegschaal heeft een plateauafmeting van 740×900 mm en kan tot 300 kg wegen met een indeling van

100 g.

wunder-de-6

Wunder DE-6 Rolstoel

De Wunder DE-6 is een geijkte xl rolstoel met weeginrichting. Deze rolstoelweegschaal heeft een staal gelakt frame en zwenkwielen met rem. De voetsteunen zijn opklapbaar. De Wunder DE-6 is zeer geschikt voor het berekenen van het gewicht én BMI van personen tot 300 kg. De indeling van het gewicht gaat per 100 g.

R&H PS 160 personenweegschaal

R&H PS 160

U kent ze wel, die mooie analoge (mechanische) weegschalen die in bijna elke dokterspraktijk staan. Dat is de R&H PS 160! U kunt hier personen mee wegen tot 160 kg.

wunder-rh

Wunder RH

De Wunder RH is een snelle, analoge personenweegschaal met een weegvermogen tot 300 kg. Dit model is een populaire personenweegschaal bij diverse huisartsenposten. De plateauafmeting is 550×550 mm welke voorzien is van een rubbere antislipmat.

Informatie, advies of een demonstratie? Neem gerust contact met ons op!

Uwe ABW personenweegschalen

Uwe ABW

De Uwe ABW is een personenweegschaal met duidelijk display. Deze personenweegschaal kan tot 150 kg wegen met een indeling van 50 g. De afmeting van het plateau is 280×330 mm. Ook is de Uwe ABW voorzien van diverse functionaliteiten.

Uwe BMI weegschaal

Uwe BMI

De Uwe BMI is een personenweegschaal met BMI calculator met uitgebreide opties en mogelijkheden. De Uwe BMI heeft een plateauafmeting van 300×400 mm en kan tot 200 kg wegen met een indeling van 100 g.

Uwe AIN babyweegschaal

Uwe AIN

Een babyweegschaal met een handig plateau om een baby in te leggen. De Uwe AIN heeft een afmeting van 700x260 mm, een maximaal weegvermogen van 15 kg met een indeling van 5 gram. Het LCD display kan los van het weegplateau geïnstalleerd worden voor aflezingen.

wunder-baby02

Wunder Baby02

De Riba Baby one is een babyweegschaal met een strak design. Verkrijgbaar in een uitvoering met een maximaal weegvermogen van 20 kg, of een uitvoering met een maximaal weegvermogen van 15 kg. De uiterste nauwkeurigheid van het weegvermogen is 2-5 g dual range. 

wunder-rb-l-1

Wunder RB-L

De Wunder RB-L is een snelle, analoge personenweegschaal met een weegvermogen tot 250 kg. Dit model is een populaire personenweegschaal bij diverse huisartsenposten. De plateauafmeting is 275×295 mm welke voorzien is van een rubbere antislipmat.

Riba Baby 20 babyweegschaal

Riba Baby 20

De meest compacte babyweegschaal binnen ons assortiment is de Riba Baby 20. Deze mobiele weegschaal heeft een maximaal weegvermogen van 20 kg, met een indeling van 5 g. Een leuke extra van dit model is het geingereerde meetlint om de baby mee te meten.

wunder-rs

Wunder RS

De Wunder RS is een betrouwbare hangweegschaal. De weegschaal heeft een sterke kunststof behuizing en heeft een groot LCD display met verlichting. De Wunder RS heeft een maximaal weegvermogen van 300kg en heeft een indeling van 100g.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze medische weegschalen?