Page content

Rekenweegschaal

Rekenweegschalen

Een rekenweegschaal is een weegschaal die op basis van gewicht een verkoopprijs kan berekenen. Deze weegschalen worden veel gebruikt in de ambulante handel, maar ook veel in de kleinere retail.

De Ridder & Den Hertog biedt rekenweegschalen aan van de merken Riba en Uwe. Op deze pagina geven wij meer informatie over onze rekenweegschalen.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw situatie!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

contact button


RIBA ARR 15 & RIBA ARR 10N rekenweegschaal

Riba ARR 15 & Riba ARR 10N Rekenweegschaal

Wij bieden een heel aantal Riba weegschalen aan in ons complete assortiment. De rekenweegschalen die wij van het merk Riba aanbieden zijn de Riba ARR 10 N en de Riba ARR 15.

De Riba ARR 10N heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg, een indeling van 5 gram en is voorzien van een LCD display met achtergrondverlichting. De afmeting van het weegplateau is 212 x 273 mm. Ook deze weegschaal wordt geijkt geleverd en is daardoor geschikt voor handelsdoeleinden.

De Riba ARR15 heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg, een dual range indeling van 2-5 gram en is voorzien van een duidelijk lichtgevend display. De afmeting van het weegplateau is 220 x 280 mm. Deze weegschaal wordt geijkt geleverd en is daardoor geschikt voor handelsdoeleinden.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


UWE ASEP rekenweegschaal

UWE ASEP Rekenweegschaal

De Uwe ASEP is een bekende rekenweegschaal die al jaren mee gaat in ons assortiment. Dankzij de eenvoud in gebruik, en de stevigheid van de behuizing, is dit een veelgevraagde weegschaal.

De Uwe ASEP is verkrijgbaar in 2 varianten:

  • Maximaal weegvermogen van 15 kg en een dual range indeling van 2-5 gram
  • Maximaal weegvermogen van 6 kg en een dual range indeling van 1-2 gram

Beide varianten zijn voorzien van een een weegplateau van 280 x 350 mm en een duidelijk LCD display.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Winkelweegschalen

Winkelweegschalen Algemeen

Bent u op zoek naar een rekenweegschaal met uitgebreidere mogelijkheden en eventueel touchscreen displays? Kijk dan eens naar onze winkelweegschalen!

De meest complete oplossing op het gebied van wegen- en afrekenen zijn onze POS kassasystemen. Dit zijn kassasystemen met veel mogelijkheden op het gebied van hardware én kassa software.

Ook kunnen wij u telefonisch adviseren over alle mogelijkheden van onze producten voor uw onderneming. Neem gerust contact op met onze medewerkers.

Ja, ik wil graag meer advies over jullie producten!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte rekenweegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button