Rekenweegschalen overzicht

Riba ARR15 rekenweegschaal

Riba ARR-15

Uwe asep

Uwe ASEP

uwe asep p

Uwe ASEP-P

uwe vgp

Uwe VGP

uwe vop

Uwe VOP

uwe app

Uwe APP

Winkelweegschalen overzicht

R&H Weegtouch weegschaal

R&H Weegtouch

R&H CASPos winkelweegschalen

R&H CASPos

Mettler Freshway

METTLER TOLEDO Freshway

R&H Mettler freshbase winkelweegschaal

METTLER TOLEDO Freshbase

METTLER TOLEDO BC

METTLER TOLEDO bPlus

METTLER TOLEDO bDrive

METTLER TOLEDO bMobile

Winkelweegschalen in de praktijk

Kiezen voor de juiste rekenweegschalen

Rekenweegschalen zijn zeer geschikt om de prijs van een product te bepalen op basis van gewicht. Deze weegschalen worden veel gebruikt in de ambulante handel, maar ook veel in de kleinere retail. Het is in de meeste gevallen dan ook een must dat deze rekenweegschalen geijkt geleverd worden.


R&H Weegschalen biedt rekenweegschalen aan van de merken Riba en Uwe. Op deze pagina geven wij meer informatie over onze rekenweegschalen. Ook belichten wij hier onze winkelweegschalen. Winkelweegschalen zijn vooral geschikt voor ondernemers die de functionaliteiten van een rekenweegschaal te beperkt vinden.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over rekenweegschalen

Riba ARR15 rekenweegschalen

Riba ARR-15

De Riba ARR-15 is het nieuwste model rekenweegschalen van het merk Riba. Dit model heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg met een dual range indeling van 2-5 gram. De Riba ARR-15 is voorzien van een duidelijk lichtgevend display. Het weegplateau heeft een afmeting van 220 x 280 mm. Ook de Riba ARR-15 is ijkwaardig te verkrijgen en is daardoor geschikt voor de handel.

Uwe asep

Uwe ASEP

De Uwe ASEP is al jaren een bekend model binnen het assortiment Uwe weegschalen. Deze ijkwaardige rekenweegschaal staat dan ook bekend om zijn stevige behuizing. De Uwe ASEP is te verkrijgen met een maximaal weegvermogen van 15 kg (dual range indeling 2-5 gram) of met een maximaal weegvermogen van 6 kg (dual range indeling 1-2 gram). Beide versies hebben een weegplateau van 280 x 350 mm en beschikken over een duidelijk LCD display.

uwe asep p

Uwe ASEP-P

De Uwe ASEP-P is gelijk aan de specificaties van de Uwe ASEP. Het grote verschil is dat de Uwe ASEP-P is voorzien van een duidelijk klantendisplay met verlichting op inklapbaar statief. Dat maakt deze rekenweegschaal interessant voor winkeliers en de ambulante handel. De Uwe ASEP-P is ideaal voor het prijsberekenen op basis van gewicht op de markt.

uwe vgp

Uwe VGP

Met de Uwe VGP rekenweegschaal kunt u op eenvoudige wijze de prijs van een product berekenen op basis van gewicht. Wij leveren de Uwe VGP volledig geijkt zodat u deze rekenweegschaal in kunt zetten om handel over te voeren.
uwe vop

Uwe VOP

De Uwe VOP rekenweegschaal heeft een maximaal weegvermogen van 30kg en een uiterste nauwkeurigheid van 0,5g. De Uwe VOP is zeer geschikt voor in een winkel, markthandel en/of ambulante handel.
uwe app

Uwe APP

Met de Uwe APP rekenweegschaal kunt u op eenvoudige wijze de prijs van een product berekenen op basis van gewicht. De Uwe APP is voorzien van een indicator op een standaard. Wij leveren de Uwe APP volledig geijkt zodat u deze rekenweegschaal in kunt zetten om handel over te voeren. 

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze rekenweegschalen?