Hangweegschalen overzicht

Riba CSA kraanweger

Riba CSA

Uwe CS Hangweegschalen

UWE CS

Uwe CCS

UWE CCS

Uwe HS

UWE HS

Uwe CSB

UWE CSB

Kiezen voor de juiste hangweegschalen

Op zoek naar hangweegschalen? Bij De Ridder & Den Hertog hebben we 3 weegschalen welke zijn voorzien van een verschillend weegvermogen. Per model hebben we in het kort de belangrijkste specificaties op een rijtje gezet.

Een hangweegschaal, ook wel unster genoemd, is een weegschaal met weeghaak aan de onderkant. Aan de haak kunnen producten gewogen worden. Dit kan bij onze modellen tot maximaal 15.000 kg.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over hangweegschalen

Riba CSA kraanweger

Riba CSA

De Riba CSA kraanweegschaal maakt kraanwegen mogelijk met de hoogste normen op het gebied van snelheid en veiligheid. Dankzij de gratis mobiele app, die geschikt is voor IOS (ICrane) en Android (aCrane), veranderd een mobiele telefoon in een handterminal om gegevens in te voeren en gewichten af te lezen.

UWE CS

De Uwe CS is een hangweegschaal met aluminium behuizing en groot LED display. Deze weegschaal wordt standaard met afstandbediening geleverd en is beveiligd tegen overbelasting. Er zijn verschillende varianten van de Uwe CS en het verschilt zit hem dan in het maximale weegvermogen. Maximaal kan deze weegschaal 15.000 kg wegen.

Uwe CCS

UWE CCS

De Uwe CCS is voorzien van een kunststof behuizing en groot LCD display met backlight.

Standaard wordt de Uwe CCS geleverd met een afstandsbediening. Ook is deze weegschaal beveiligd tegen overbelasting. Er zijn verschillende varianten van de Uwe CCS en het verschilt zit hem dan in het maximale weegvermogen. Maximaal kan deze weegschaal 600 kg wegen.

Uwe HS

UWE HS

De Uwe HS is een stevige hangweegschaal met kunststof behuizing. Deze lichtgewicht is uitgerust met een LCD display met backlight en heeft oa. een automatische kalibratiefunctie. Er zijn verschillende varianten van de Uwe HS en het verschilt zit hem dan in het maximale weegvermogen. Maximaal kan deze weegschaal 30 kg wegen.

Uwe CSB

UWE CBS

De Uwe CSB is een betrouwbare hangweegschaal. De weegschaal heeft een groot LED display en wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. De Uwe CSB is voor zien van een veiligheidshaak / oog en is beveiligd tegen overbelasting.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze hangweegschalen?