Page content

hangweegschaal

Hangweegschalen

U bent op zoek naar een hangweegschaal? Bij De Ridder & Den Hertog hebben we 3 weegschalen welke zijn voorzien van een verschillend weegvermogen. Per model hebben we in het kort de belangrijkste specificaties op een rijtje gezet.

Een hangweegschaal, ook wel unster genoemd, is een weegschaal met weeghaak aan de onderkant. Aan de haak kunnen producten gewogen worden. Dit kan bij onze modellen tot maximaal 15.000.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u adviseren over alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bekijk onderstaande modellen voor specificaties. Wilt u liever direct contact? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij zitten voor u klaar.

contact button


hangweegschaal-uwe-cs Hangweegschaal Uwe CS

De Uwe CS is een hangweegschaal met aluminium behuizing en groot LED display. Deze weegschaal wordt standaard met afstandbediening geleverd en is beveiligd tegen overbelasting.

Er zijn verschillende varianten van de Uwe CS en het verschilt zit hem dan in het maximale weegvermogen. Maximaal kan deze weegschaal 15.000 kg wegen.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


hangweegschaal-uwe-hsHangweegschaal Uwe HS

De Uwe HS is een stevige hangweegschaal met kunststof behuizing. Deze lichtgewicht is uitgerust met een LCD display met backlight en heeft oa. een automatische kalibratiefunctie.

Er zijn verschillende varianten van de Uwe HS en het verschilt zit hem dan in het maximale weegvermogen. Maximaal kan deze weegschaal 30 kg wegen.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


hangweegschaal-uwe-ccsHangweegschaal Uwe CSS

De Uwe CCS is voorzien van een kunststof behuizing en groot LCD display met backlight.
Standaard wordt de Uwe CCS geleverd met een afstandsbediening. Ook is deze weegschaal
beveiligd tegen overbelasting.

Er zijn verschillende varianten van de Uwe CCS en het verschilt zit hem dan in het maximale weegvermogen. Maximaal kan deze weegschaal 600 kg wegen.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte hangweegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button