Page content

Over ons

Kassasystemen Geldermalsen

Wie zijn wij?

De Ridder & Den Hertog is een leverancier van kassasystemen, kassa software en weegschalen met een goed oog voor kwaliteit en service. In 2011 zijn De Ridder B.V. en Den Hertog B.V de ultieme samenwerking aangegaan en zijn wij verder gegaan als De Ridder & Den Hertog.

Met vestigingen in Geldermalsen (Gelderland) en Rijssen (Overijssel) kunnen wij heel Nederland en Vlaanderen bedienen van onze producten. Dit doen wij met een goed team dat bestaat uit binnendienst adviseurs, buitendienst adviseurs, medewerkers technische dienst en softwarespecialisten.

De Ridder & Den Hertog is een bedrijf met een goed oog voor kwaliteit, professionele begeleiding en correcte aftersales. Wij willen graag dat al onze klanten blij zijn met onze producten- en diensten! De begeleiding vóór de aanschaf van een product moet net zo goed ervaren worden als de aftersales begeleiding.

Bekijk rustig alle informatie over onze producten- en diensten op deze website of neem gelijk contact op met iemand van ons team.


Kassasystemen Rijssen

Waar zijn wij goed in?

U weet nu wie wij zijn, maar waar is De Ridder & Den Hertog eigenlijk goed in? Wij zijn gespecialiseerd in kassasystemen, kassa software, weegschalen en technische service.

Kassasystemen

Wij bieden een breed assortiment van eenvoudige kassasystemen tot moderne POS kassasystemen. Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden van onze kassasystemen binnen uw onderneming.

Wij kijken naar de wensen van u als ondernemer, naar de wensen vanuit uw branche en alle mogelijkheden op het gebied van software- en hardware. Op deze manier kunnen wij u een kassasysteem aanbieden die perfect aansluit bij uw onderneming.

Bekijk hier onze kassasystemen

Kassa software

Wij bieden diverse soorten kassa software voor onze kassasystemen. Naast deze kassa software kunnen wij u ook helpen met diverse (winkel)management software, marketingsoftware en/of uitgebreide business intelligence software.

Bekijk hier onze diverse software mogelijkheden

Weegschalen

Er zijn enorm veel soorten weegschalen op de markt! Ons assortiment gaat van winkelweegschalen tot (industriële) vloerweegschalen. Op het gebied van weegschalen laten wij u graag adviseren door onze retail adviseurs of door onze industrie adviseurs.

Bekijk hier onze weegschalen

Service Center

Van het repareren van uw kassasystemen en weegschalen tot het ijken en/of kalibreren van uw weegschalen. Zowel interne service als de service van onze buitendienst. 365 dagen per jaar zijn wij beschikbaar op het gebied van service.

Bekijk hier onze service mogelijkeden


Kassasysteem Showroom

Wij hebben een showroom in Geldermalsen en Rijssen

Wilt u binnenkort een kassasysteem en/of weegschaal aanschaffen? Wilt u graag zien welke producten wij aanbieden? Wilt u een goede bak koffie komen drinken? U bent van harte welkom in onze showrooms in Geldermalsen (Gelderland) en Rijssen (Overijssel)!

U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur de showrooms in Geldermalsen en Rijssen bezichtigen. Onder het genot van een kop koffie (of iets anders natuurlijk) vertellen onze medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

Ja, Ik wil graag bij jullie op bezoek komen!


Kassasystemen bedrijfsbrochure

Onze bedrijfsbrochure

Op deze website vindt u informatie over alle producten- en diensten die wij aanbieden. Daarnaast beschikken wij ook over een bedrijfsbrochure. In onze showrooms ligt deze bedrijfsbrochure in gebundelde versie, maar u kunt hem ook bekijken in PDF formaat.

Brochure kassasysteem

Uiteraard staat niet alles vermeld in de brochure. Heeft u vragen? Schroom niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!


Kassasysteem vacatures

Vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar 3 nieuwe collega!

Acquisitie voor deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld!

Ook open sollicitaties zijn altijd welkom en mogen verzonden worden naar info@renh.nl

contact button