R&H kassasystemen weegschalen

Wij zijn R&H

Al 75 jaar uw specialist in kassasystemen en weegschalen

Download Bedrijfsbrochure


Ons Team

Jurgen
Verkoop
Maikel
Verkoop
Remco
Verkoop
Theo

Verkoop

Rolf
Verkoop
Arjo
Software
Arthur
Software
Gijsbert
Software
Jesmee
Software
Joey
Software
Alwin
Directie
Cor
Directie
Gijs
Technische Dienst
Leander
Technische Dienst
Marcel
Technische Dienst

Richard

Technische Dienst
Willeon
Technische Dienst
Helma
Administratie

Lothilde

Administratie
Wesley
Planning
Ralph
Marketing

Gezocht!

Monteur Technische Dienst

Gezocht!

Helpdesk Software

Gezocht!

Magazijn medewerker

Over R&H

Over R&H

R&H is leverancier van kassasystemen, kassa software en weegschalen met een goed oog voor kwaliteit en service. In 2011 zijn De Ridder B.V. en Den Hertog B.V de ultieme samenwerking aangegaan en zijn wij verder gegaan als De Ridder & Den Hertog. In 2018 besloten we over te stappen naar een compleet nieuwe huisstijl, maar nog steeds met onze persoonlijke en flexibele bedrijfscultuur. Vanaf 2018 zijn wij R&H, uw specialist in kassasystemen en weegschalen!

Vestigingen

Dankzij onze vestigingen in Geldermalsen (Gelderland) en Rijssen (Overijssel) kunnen wij heel Nederland en Vlaanderen voorzien van de juiste kassasystemen en weegschalen. Beide vestigingen zijn voorzien van een showroom, cursusruimten, technische dienst, helpdesk en wagenpark. U bent van harte welkom om onze producten te komen bekijken van maandag t/m vrijdag (8:30 - 17:30) in één van onze showrooms.

Service

Service is één van de belangrijkste punten binnen R&H. Wij bieden dan ook veel mogelijkheden om onze klanten te voorzien van de beste service.  Wij beschikken over een telefonische helpdesk, monteurs op de binnen- en buitendienst, storingsdienst buiten kantooruren, hulp op afstand, cursusmogelijkheden en de bevoegdheid om weegapparatuur te kalibreren, justeren en keuren. Wij bewaken de kwaliteit van onze service d.m.v. de aftersales onderzoeken die wij regelmatig versturen naar onze klanten.

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega's om ons team te komen versterken. Zo zijn wij vaak op zoek naar nieuwe collega's om onze sales, marketing, TD, software of administratieve afdeling te versterken. Bekijk onze huidige vacatures, of stuur een open sollicitatie en wij reageren gelijk op je sollicitatie.

Waar zijn wij goed in?

Kassasystemen

Voor elke retailer en horeca ondernemer het meest geschikte kassasysteem. Dat is onze missie! Bekijk al onze mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren.

Weegschalen

Wij bieden een ruim assortiment aan weegschalen gesorteerd op functie, eigenschappen, kwaliteit en merk. Van winkelweegschalen tot industrie weegschalen.

Kassa Software

Wij bieden de software die nodig is om uw onderneming te automatiseren in 2019. CASPos, CASMan, Qlikview, Piggy en diverse andere mogelijkheden.

Etiketteren / VVP

Etiketteren en/of voorverpakken van producten binnen uw onderneming? Hier bieden wij verschillende mogelijkheden voor aan in ons productassortiment.

Neem contact met ons op

Showroom bezoeken

Maak een afspraak voor de showroom zodat wij ons hier goed op kunnen voorbereiden.

Algemene vragen

Neem gerust contact met ons op voor alle vragen over ons bedrijf of onze producten.

Productbrochure

Download onze productbrochure voor een algemene impressie van al onze producten.