75 jaar ervaring

R&H is een familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in het leveren van kassasystemen, weegschalen, etiketteeroplossingen en automatiseringssoftware. Een kassasysteem of weegschaal koopt u niet zomaar. Het is een belangrijke investering en daarom wilt u worden voorzien van een goed advies. Wij denken graag met u mee en vinden het belangrijk om u een product op maat te bieden die past bij uw onderneming, geen één bedrijf is immers hetzelfde. Onze software is continu in ontwikkeling. Zo blijven we up-to-date, en kunnen wij uw onderneming blijven voorzien van de laatste ontwikkelingen op automatisering gebied.

Een rijke geschiedenis

1946

Den Hertog BV werd opgericht in Rijssen.

1986

Oprichting de De Ridder BV in Haaften.

2011

Fusering: De Ridder & Den Hertog is geboren.

2018

Samen verder onder één naam: R&H

Onze service: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw onderneming. 


✔ Advies

✔ Demonstratie

✔ Instructies

✔ Levering

✔ Service en hulp

Twee vestigingen, één familie

Dankzij onze vestigingen in Geldermalsen (Gelderland) en Rijssen (Overijssel) kunnen wij heel Nederland voorzien van de juiste kassasystemen en weegschalen. Beide vestigingen zijn voorzien van een showroom, cursusruimten, technische dienst en helpdesk. Je bent van harte welkom om onze producten te komen bekijken van maandag t/m vrijdag (8:30 - 17:30) in één van onze showrooms.

Wij staan voor je klaar!

Vragen over onze kassasystemen, software, weegschalen of andere producten die je hebt gekocht bij R&H? Onze helpdesk staat dagelijks klaar om al je vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Buiten kantooruren kan je onze storingsdienst bellen voor spoedeisende vragen. Neem gerust contact met ons op!

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment