Kassasystemen voor jouw sportclub

Een kassasysteem voor een sportclub moet makkelijk te bedienen zijn. Iedere medewerker of vrijwilliger moet er mee overweg kunnen. Onze kassasystemen voor sportclubs worden daarom gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid, snelheid en inzicht in belangrijke gegevens. 


✔  Duidelijk voor medewerkers en vrijwilligers

✔  Eenvoudige indeling van het scherm

✔  Altijd inzicht in alle gegevens en data

Elke sportclub is uniek

Bij R&H begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we kassasystemen aan die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Een kassasysteem waar je op kunt bouwen

In de kantine van de sportclub zijn er altijd een aantal producten die veel over de toonbank gaan. De absolute kantinetoppers zijn meestal koffie, frisdrank, bier, maar ook warme snacks zoals een patatje of tosti verkopen goed. Om de verkoop van onder andere deze producten soepel te laten verlopen, is een kassasysteem waar je op kunt bouwen onmisbaar voor een sportclub.


Met een kassasysteem van R&H zorg je ervoor dat alles in de kantine soepel verloopt. Zo is het scherm overzichtelijk ingedeeld, vind je gemakkelijk het product dat je wilt aanslaan, komt er automatisch een bonnetje bij het keukenpersoneel uit en kan er snel afgerekend worden met de pinterminal. 

R&H CASPOS

Met zijn veelzijdige handige functies en opties, is het R&H CASPOS kassasysteem de meest uitgebreide in ons assortiment. Afrekenen doe je bijvoorbeeld razendsnel, verschillende bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en je maakt uitgebreide managementanalyses. Daarbij neemt het CASPOS-systeem je artikel- en actiebeheer uit handen én maak je financiële rapporten met één druk op de knop. 

R&H JAVAND

Het R&H Javand-kassasysteem is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te koppelen met verschillende soorten hardware. Heb je bijvoorbeeld meerdere POS-schermen in gebruik? Of maak je graag een koppeling met smartphones, tablets, pinterminals en/of scanners? Geen probleem! Het R&H Javand-kassasysteem is inzetbaar op alle gebieden van jouw onderneming.

R&H QMP18

Het R&H QMP 18-kassasysteem scoort punten met zijn compacte en praktische karakter. Dit systeem neemt weinig ruimte in beslag door het ingebouwde klantendisplay en de interne bonprinter, maar biedt toch de minimale functies die je als ondernemer nodig hebt. Het toetsenbord is makkelijk in te stellen en je hebt ruimte voor 12 verschillende productgroepen. De R&H QMP 18 is dus een systeem dat alle basisfuncties bevat, maar niet te veel poespas heeft.

Altijd inzicht in belangrijke gegevens

Onze kassasystemen zorgen ervoor dat alles in de sportclub op rolletjes loopt. Daarom heb je op elk moment van de dag inzicht in de belangrijke gegevens. Zo draai je binnen enkele seconden verschillende soorten rapporten uit, bijvoorbeeld de omzet per uur of de meest populaire producten. Op deze manier houd je eenvoudig bij welke producten goed verkopen en welke producten misschien wat meer promotie nodig hebben. 


Toon altijd de meest actuele informatie

Wil je een product extra onder de aandacht brengen? Of is het nodig om een wijziging in het assortiment of de prijs door te voeren? Dat is zo geregeld! Met onze klantenschermen trek je de aandacht van je kantinebezoekers én je toont hierop altijd eenvoudig de meest actuele informatie. 


Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het kopen van je kassasysteem.


✔ Advies

✔ Demonstratie

✔ Instructies

✔ Levering

✔ Service en hulp

Onze klanten vertellen

Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben.
Al sinds 1986 ben ik klant bij R&H. Ooit heb ik een overstap gemaakt naar een andere leverancier, maar wat ben ik blij dat ik weer klant ben bij R&H. Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben. Onze klanten bestellen ook vaak telefonisch, deze zijn gemakkelijk in te voeren in het kassasysteem. We zijn zeer content met de snelle service en worden altijd direct geholpen.

Dick Schumacher

De Weypoort

CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft.

Zolang wij onze bakkerij hebben maken wij gebruik van R&H kassasystemen. CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft, zonder teveel tierelantijnen. De software van CASPOS  en het kassa management systeem zijn gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. De service van R&H is top. Ook heeft de software afdeling een goed oplossend vermogen.


René & Rianne Brands

Bakkerij Brands

Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant.

Door de jaren heen hebben we meerdere kassasystemen van R&H gebruikt. Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant. De kassa’s zijn gebruiksvriendelijk en de service is altijd goed. Bij de aanschaf van onze nieuwe kassasystemen is de keuze gevallen op de METTLER TOLEDO Freshbase. Door de lage opstelling kunnen we één worden met de klant.


Suzanne Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers

Video Aspect Ratio: 4:1

Meer succesverhalen van ondernemers zien?

Ervaar de kracht van R&H

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar deskundig advies? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we gezamenlijk welke oplossingen het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb je vragen over R&H of onze producten? Stel gerust je vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze showrooms.

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment