Page content

klantervaringen

klantervaringen-rh

Dagelijks leveren wij onze kassasystemen, kassa software en weegschalen bij diverse ondernemers in heel Nederland en België. Hier zijn wij dan ook enorm trots op!

Op deze pagina geven wij u een impressie van onze producten in actie bij een aantal ondernemers.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze producten voor uw onderneming? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

contact button

Verswarenhuys Schijndel

Op bovenstaande video ziet u onze CASPos kassasystemen in actie bij ’t Verswarenhuys in Schijndel. Wegen, etiketteren, factureren én afrekenen met één kassasysteem!

Deze kassasystemen worden gekoppeld met de CASMan software zodat veel processen binnen het Verswarenhuys geautomatiseerd kunnen worden.

Ja, Ik wil hier graag meer informatie over!

de-pompernikkel-duiven De Pompernikkel Duiven

Ook bij De Pompernikkel in Duiven wordt gewerkt met het CASPos kassasysteem! De combinatie van wegen- en afrekenen is natuurlijk belangrijk bij deze kaasspecialist.

Ja, Ik wil hier graag meer informatie over!

shilla-asia-food-marketShilla Asia Food Market

Bij Shilla Asia Food Market ziet u de CASPos kassasystemen ingebouwd in de check-out van deze supermarkt.

Zoals u ziet zijn het kassascherm, de barcodescanner, het weegplateau, het klantendisplay, de geldlade en het pinapparaat mooi verwerkt in het meubel.

Ja, Ik wil hier graag meer informatie over!

bakkerij-tonnie-knippenborgBakker Tonnie Knippenborg

Bij Tonnie Knippenborg staat het CASPos kassasysteem inclusief geldlade op de toonbank. Dit wordt gebruikt in combinatie met de management software van CASMan.

Ja, Ik wil hier graag meer informatie over!

visspeciaalzaak-baarssenVisspeciaalzaak Baarssen

Bij Visspeciaalzaak Baarssen werkt met de Mettler BC winkelweegschaal! Deze combinatie van kassasysteem- en weegschaal is ideaal voor elke visspeciaalzaak.

Ja, Ik wil hier graag meer informatie over!

Sportvereniging Excelsior ’31 Rijssen

In bovenstaande video ziet u het CASPos kassasysteem bij sportvereniging Excelsior ’31 in Rijssen.

Grote voordeel bij sportvereniging is natuurlijk het contactloos betalen via de pinterminal. Deze wordt gekoppeld met het kassasysteem!

Ja, Ik wil hier graag meer informatie over!

diverse-weegoplossingenDiverse weegoplossingen

De Ridder & Den Hertog biedt enorm veel verschillende weegoplossingen! Van weegschalen in de retail tot weegoplossingen in de zware industriesector.

Bekijk hier al onze weegschalen

Wilt u meer klantervaringen zien?

Op onze Facebook pagina posten wij met grote regelmaat foto’s van onze producten bij diverse ondernemers. Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven!

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar geschikte kassasystemen of weegschalen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button