Precisieweegschalen overzicht

Vibra ALE Precisieweegschalen

Vibra ALE

Vibra CJ precisieweegschaal

Vibra CJ

Vibra SJ

Vibra SJ

Vibra LN

Vibra LN

Vibra FS FZ serie

Vibra FS / FZ

Vibra AJH

Vibra AJH

Vibra HT

Vibra HT

Vibra HJ-K

Vibra HJ-K

Vibra CT

Vibra CT

Vibra AHT

Riba AHT

Kiezen voor de juiste precisieweegschalen

Bent u op zoek naar een zeer nauwkeurige precisieweegschaal? De Ridder & Den Hertog biedt precisieweegschalen van de merken Vibra en Riba. Met deze weegschalen kunt u zeer precies wegen tot wel 0,001 gram nauwkeurig.


Onze precisieweegschalen worden voornamelijk ingezet in de medische sector, laboratoria, juwelensector, industrie en verpakkers. Wij adviseren u graag over nauwkeurige weegoplossingen binnen uw bedrijf.


Onze Vibra precisieweegschalen zijn voorzien van een unieke tuningfork meettechniek. In vergelijking met overige weegtechnieken is de tuningfork meettechniek beter ingericht tegen invloeden van buitenaf zoals temperatuurwisselingen.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Neem de tijd om u goed te oriënteren op het complete aanbod! Bij twijfel kunt u altijd om advies vragen bij één van onze medewerkers.

Meer informatie over precisieweegschalen

Vibra ALE precisieweegschalen

Vibra ALE

De Vibra ALE is het nieuwste model binnen het assortiment van Vibra. Dit model is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en heeft een maximaal weegvermogen van 6,2 kg. Met de Vibra ALE kunt u wegen met een nauwkeurigheid van 0,001 gram. Belangrijke voordelen van deze precisieweegschalen zijn de automatische kalibratie, het werken op batterijen, de uitgebreide functionaliteiten en de tuning-fork technologie. Met de ijkwaardige Vibra ALE kunt u wegen, stuks tellen, percentages berekenen, checkwegen met Hi-Lo-Ok, dierwegen en totaliseren met statistieken!

Vibra SJ

Vibra SJ

De Vibra SJ is een ijkwaardige precisieweegschaal met verschillende uitvoeringen. Het is mogelijk om dit model te verkrijgen met een rond plateau of een vierkant plateau. De Vibra SJ heeft een maximaal weegvermogen van 12 kg en een uiterste nauwkeurigheid van 0,01 gram.  Het SJ model van Vibra wordt ook wel genoemd als het instapmodel vanwege de gunstige verkoopprijs.

Vibra LN

Vibra LN

De Vibra LN precisieweegschalen zijn ontworpen met een strak en modern design. Groot voordeel is het zeer duidelijke fluoriserende display. De Vibra LN is verkrijgbaar in diverse varianten en heeft een maximaal weegvermogen van 4,2 kg en een uiterste nauwkeurigheid van 0,001 g. Een belangrijk voordeel van dit model is de korte stabilisatietijd.

Informatie, advies of een demonstratie? Neem gerust contact met ons op!

Vibra fs fz

Vibra FS FZ serie

e nieuwe FS / FZ modellen van Vibra zijn standaard uitgevoerd in een RVS constructie, met een IP65 waarde. Zowel de Riba FS 150 kilo, als de Riba FS 300 kg zijn leverbaar met ijkkeuring (Klasse II) met een nauwkeurigheid van 10g. Dat is 5x nauwkeuriger dan een gemiddelde vloerweegschaal!

Vibra CJ

De Vibra CJ is echt de krachtpatser binnen het assortiment van Vibra. Deze geijkte precisieweegschalen kunnen functioneren in omgevingen met stof, water, mist en olie. Ook de Vibra CJ is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het maximale weegvermogen is 15 kg en de meest nauwkeurige indeling is 0,01 g. De Vibra CJ serie kan wegen, tellen, percentages berekenen en checkwegen.

Vibra HT

Vibra AJH

De Vibra AJH is een zeer populaire precisieweegschaal voor laboratoria. Deze precisieweegschalen bieden alles wat een laboratorium medewerker nodig heeft. Dankzij de windkap kan de weegomgeving compleet afgesloten worden van invloeden vanuit de omgeving. De Vibra LF heeft een maximaal weegvermogen van 220 g met een uiterste precisie van 0,01 mg. Met de Vibra AJH kunt u eenvoudig wegen, percentages berekenen en dichtheidsmetingen verrichten.

Vibra HT

Vibra HT

Net als de Vibra LF, is de Vibra HT ook een echte precisieweegschaal voor laboratoria. De ijkwaardige Vibra HT heeft een maximaal weegvermogen van 220 g met een uiterste precisie van 0,1 mg. Ook is dit model voorzien van een windkap. 

Vibra HJ-K

Vibra HJ-K

De Vibra HJ-K is een echte industrieweegschaal binnen het assortiment van vibra. Deze complete RVS precisieweegschalen zijn ook geijkt te verkrijgen. Groot voordeel van de Vibra HJ-K is dat hij erg bestand is tegen stof, water en vuil. Hij is dan ook eenvoudig schoon te maken met water. De Vibra HJ-K is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen met een maximaal weegvermogen van 62 kg en een uiterste nauwkeurigheid van 0,1 g.

Vibra CT

Vibra CT

De Vibra CT is een precisieweegschaal die zeer geschikt is voor de juwelen- en diamantsector. Naast het wegen in grammen is dan het ook mogenlijk om karaats te berekenen. De Vibra CT heeft een maximaal bereik van 600ct met een nauwkeurigheid van 0,001ct. Dankzij het compacte formaat is deze geijkte weegschaal zeer mobiel.

Riba AHT

Riba AHT

De Riba AHT is de enige precisieweegschaal van het merk Riba binnen ons assortiment. Deze ijkwaardige weegschaal heeft een maximaal weegvermogen van 1,5 kg en een uiterste nauwkeurigheid van 0,01 g. De Riba AHT is verkrijgbaar in een uitvoering met een vierkant plateau, of een uitvoering met een rond plateau. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een windkap om de weegomgeving af te sluiten van invloeden vanuit de omgeving.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze precisieweegschalen?