Kassasystemen voor jouw recreatiebedrijf

Dat leuke dagje uit nóg prettiger maken voor je klanten? En altijd inzicht hebben in alle belangrijke data en omzetgegevens van jouw onderneming? Met een kassasysteem van R&H regel je betalingen eenvoudig, snel en zonder gedoe. Ontdek meer over de mogelijkheden en ervaar zelf hoe dit jouw recreatiebedrijf verrijkt!


✔ Supersnel en eenvoudig

✔ Altijd inzicht in je (omzet)gegevens

✔ Met spaarprogramma voor klantloyaliteit

Elk recreatiebedrijf is uniek

Bij R&H begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we kassasystemen aan die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Hoe een R&H-kassasysteem jouw werk makkelijker maakt

Of je nu een museum hebt, een vakantiepark of misschien wel een wellness: in de recreatiebranche draait alles om ontspanning en genieten. Op inefficiënte betaalprocessen zit je niet te wachten. En het maken van ellenlange financiële rapporten is waarschijnlijk ook niet je grootste hobby. Hoe fijn is het dan als je een kassasysteem hebt die heel wat werk uit handen neemt? En die jou heel wat stress en tijd bespaart?


Met een R&H-kassasysteem kun je bijvoorbeeld:


✔ Supersnel en eenvoudig afrekenen. Of de factuur naar de klant mailen voor betaling achteraf

✔ Bijhouden hoeveel voorraad je nog hebt van een bepaald product om tekorten te voorkomen

✔ Met één druk op de knop financiële rapporten maken en je inkomsten en kosten inzien

✔ Eenvoudig inzien hoeveel klanten je hebt per seizoen. Hierdoor weet je bijvoorbeeld precies wanneer je extra personeel zou moeten inroosteren.

R&H CASPOS

Met zijn veelzijdige handige functies en opties, is het R&H CASPOS kassasysteem de meest uitgebreide in ons assortiment. Afrekenen doe je bijvoorbeeld razendsnel, verschillende bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en je maakt uitgebreide managementanalyses. Daarbij neemt het CASPOS-systeem je artikel- en actiebeheer uit handen én maak je financiële rapporten met één druk op de knop. 

R&H CASPOS HORECA

Het R&H CASPOS Horeca-kassasysteem is speciaal ontworpen voor de horecasector. Het systeem heeft alle functies om jouw gasten snel en eenvoudig te bedienen. Bijvoorbeeld door een koppeling met handhelds en een automatische bon in de keuken na transactie. Met dit horecasysteem laat je alle processen binnen jouw bedrijf altijd op rolletjes lopen; zelfs op de piekmomenten

R&H JAVAND

Het R&H Javand-kassasysteem is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te koppelen met verschillende soorten hardware. Heb je bijvoorbeeld meerdere POS-schermen in gebruik? Of maak je graag een koppeling met smartphones, tablets, pinterminals en/of scanners? Geen probleem! Het R&H Javand-kassasysteem is inzetbaar op alle gebieden van jouw onderneming.

Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het kopen van je kassasysteem.


✔ Advies

✔ Demonstratie

✔ Instructies

✔ Levering

✔ Service en hulp

Onze klanten vertellen

Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben.
Al sinds 1986 ben ik klant bij R&H. Ooit heb ik een overstap gemaakt naar een andere leverancier, maar wat ben ik blij dat ik weer klant ben bij R&H. Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben. Onze klanten bestellen ook vaak telefonisch, deze zijn gemakkelijk in te voeren in het kassasysteem. We zijn zeer content met de snelle service en worden altijd direct geholpen.

Dick Schumacher

De Weypoort

CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft.

Zolang wij onze bakkerij hebben maken wij gebruik van R&H kassasystemen. CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft, zonder teveel tierelantijnen. De software van CASPOS  en het kassa management systeem zijn gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. De service van R&H is top. Ook heeft de software afdeling een goed oplossend vermogen.


René & Rianne Brands

Bakkerij Brands

Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant.

Door de jaren heen hebben we meerdere kassasystemen van R&H gebruikt. Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant. De kassa’s zijn gebruiksvriendelijk en de service is altijd goed. Bij de aanschaf van onze nieuwe kassasystemen is de keuze gevallen op de METTLER TOLEDO Freshbase. Door de lage opstelling kunnen we één worden met de klant.


Suzanne Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers

Video Aspect Ratio: 4:1

Meer succesverhalen van ondernemers zien?

Ervaar de kracht van R&H

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar deskundig advies? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we gezamenlijk welke oplossingen het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb je vragen over R&H of onze producten? Stel gerust je vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze showrooms.

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment