Kassasystemen voor jouw tabakszaak

Bij R&H begrijpen we jouw bedrijfsbehoeften en streven we naar verbetering van operationele processen en klanttevredenheid. Onze kassasystemen zijn ontworpen voor eenvoud en efficiëntie, waardoor medewerkers snel kunnen afrekenen en zich kunnen concentreren op klantenservice. Met snelle transactieverwerking minimaliseren we wachttijden aan de kassa, wat klanttevredenheid bevordert. Voorraadbeheer biedt een actueel overzicht en helpt in te spelen op klantbehoeften.


Kies R&H voor flexibele en betrouwbare kassasystemen en laat jouw Tabaks & Gemaks winkel bloeien.

Elke tabakszaak is uniek

Bij R&H begrijpen we als geen ander de unieke behoeften van tabakszaken. Daarom bieden we kassasystemen aan die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke wensen. Ben je op zoek naar een uitgebreid kassasysteem voor jouw tabakszaak, compleet met alle benodigde functies? Of heb je liever een eenvoudiger systeem voor jouw kleine tabakszaak, met iets minder toeters en bellen?

R&H CASPOS

Met zijn tientallen handige functies en opties, is het R&H CASPOS-kassasysteem de meest uitgebreide in ons assortiment. Afrekenen doe je bijvoorbeeld razendsnel, verschillende bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en je maakt uitgebreide managementanalyses. Daarbij neemt het CASPOS-systeem je artikel- en actiebeheer uit handen én maak je financiële rapporten met één druk op de knop. 

R&H JAVAND

Het R&H Javand-kassasysteem is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te koppelen met verschillende soorten hardware. Heb je bijvoorbeeld meerdere POS-schermen in gebruik? Of maak je graag een koppeling met smartphones, tablets, pinterminals en/of scanners? Geen probleem! Het R&H Javand-kassasysteem is inzetbaar op alle gebieden van jouw onderneming.

R&H Shop Analyser

Wil je het jezelf makkelijker maken op het gebied van kassamanagement? Of heb je meerdere filialen? Dan biedt de R&H Shop Analyser uitkomst. Met deze moderne software heb je onder andere real-time inzicht in het productassortiment, de voorraad en omzetgegevens per filiaal. Al deze gegevens kun je makkelijk exporteren om bijvoorbeeld een rapport te maken. Met de Shop Analyser weet je wat er (per filiaal) speelt en maak je de juiste keuzes om je onderneming optimaal te laten groeien.

Hoe onze kassasystemen jouw werk makkelijker maken

Elke tabakszaakeigenaar weet: het draaiende houden van je zaak is een uitdagende klus. Personeel dat constant in de weer is om bestellingen op te nemen en ze correct te verwerken. Betalingen die snel en foutloos moeten worden afgehandeld. En dan heb je nog die overweldigende stroom aan (financiële) rapporten die als ondernemer op je afkomen. Hoe prettig is het dan als je een deel van die taken kunt automatiseren? En als je kunt vertrouwen op één centraal systeem dat altijd voor je klaarstaat?


Met een kassasysteem voor tabakszaken van R&H automatiseer je je bedrijfsprocessen, worden financiële rapporten automatisch gegenereerd en profiteer je van een scala aan handige functies. Een waardevolle investering in tijd, moeite en dus ook geld! Laten we eerlijk zijn: in de tabaksindustrie is elke minuut van onschatbare waarde, toch?

Onze begeleiding: persoonlijk en helder

Bij R&H geloven we in persoonlijke service en heldere communicatie. Daarom begeleiden we je in vijf eenvoudige stappen bij het kopen van je kassasysteem.


✔ Advies

✔ Demonstratie

✔ Instructies

✔ Levering

✔ Service en hulp

Onze klanten vertellen

Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben.
Al sinds 1986 ben ik klant bij R&H. Ooit heb ik een overstap gemaakt naar een andere leverancier, maar wat ben ik blij dat ik weer klant ben bij R&H. Het voelt vertrouwd producten van R&H in huis te hebben. Onze klanten bestellen ook vaak telefonisch, deze zijn gemakkelijk in te voeren in het kassasysteem. We zijn zeer content met de snelle service en worden altijd direct geholpen.

Dick Schumacher

De Weypoort

CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft.

Zolang wij onze bakkerij hebben maken wij gebruik van R&H kassasystemen. CASPOS heeft precies wat een bakkerij nodig heeft, zonder teveel tierelantijnen. De software van CASPOS  en het kassa management systeem zijn gebruiksvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. De service van R&H is top. Ook heeft de software afdeling een goed oplossend vermogen.


René & Rianne Brands

Bakkerij Brands

Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant.

Door de jaren heen hebben we meerdere kassasystemen van R&H gebruikt. Inmiddels zijn we al weer 35 jaar tevreden klant. De kassa’s zijn gebruiksvriendelijk en de service is altijd goed. Bij de aanschaf van onze nieuwe kassasystemen is de keuze gevallen op de METTLER TOLEDO Freshbase. Door de lage opstelling kunnen we één worden met de klant.


Suzanne Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers

Video Aspect Ratio: 4:1

Meer succesverhalen van ondernemers zien?

Ervaar de kracht van R&H

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar deskundig advies? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we gezamenlijk welke oplossingen het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb je vragen over R&H of onze producten? Stel gerust je vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze showrooms.

Benieuwd naar al onze producten?

Maak kennis met ons gehele productassortiment