Telweegschalen overzicht

Riba RTL-30 telweegschalen

Riba RTL-30

Riba RCL telweegschaal

Riba RCL

Uwe SHC

Uwe SHC

Uwe VGC

Uwe VGC

Uwe VOC

Uwe VOC

Riba RCI

Riba RCI

Kiezen voor de juiste Telweegschalen

Telweegschalen zijn controleweegschalen met een extra telfunctie! Dit is vooral handig wanneer u producten wilt tellen op basis van gewicht. Zo kunt u bijvoorbeeld op eenvoudige wijze berekenen hoeveel producten u op voorraad heeft liggen. Dankzij de tarra-functie kan er gewogen worden zonder het gewicht van een verpakking.


De Ridder & Den Hertog biedt telweegschalen aan van de merken Riba en Uwe. Op deze pagina geven wij meer informatie over alle telweegschalen binnen ons assortiment. 


Naast deze weegschalen bieden wij een breed assortiment aan weegschalen.Wij bieden o.a. winkelweegschalen, rekenweegschalen, precisieweegschalen, palletweegschalen, vloerweegschalen en controleweegschalen. Bekijk ook eens het complete overzicht van al onze weegschalen.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over telweegschalen

Riba telweegschalen

Riba RTL-30

De Riba RTL-30 is voorzien van 3 displays met verlichting voor een extra duidelijke weergave van gewichten en aantallen. Deze telweegschaal kan tot 30 kg wegen met een indeling van 1 g. Het plateau van deze weegschaal is 220 x 290 mm en een groot voordeel van de RTL-30 is dat deze beschermd is tegen overbelasting. Ook beschikt deze weegschaal over een automatische nulstelling.

Riba telweegschaal

Riba RCL

De Riba RCL beschikt over een kunststof behuizing met RVS plateau. Het RVS plateau heeft een afmeting van 220x280 mm. De Riba RCL heeft een maximaal weegvermogen van 30 kg met een indeling van 1 g. Groot voordeel van dit model is het grote display met extra grote cijferweergave en backlight verlichting.

Uwe SHC

Uwe SHC

Wegen, tellen en controleren met één weegschaal. De SHC serie heeft vele mogelijkheden en kan zelfs een pieptoon laten horen bij het bereiken van een ingesteld aantal stuks. De Uwe SHC is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen met een maximaal bereik van 3 kg, 6 kg, 15 kg en 30 kg. De indeling van deze modellen is 0,1 g, 0,2 g, 0,5 g en 1 g. De afmeting van het plateau is bij alle uitvoeringen 230 x 345 mm.

Uwe VGC

Uwe VGC

Met de Uwe VGC kunt u wegen, controleren en tellen. De Uwe VGC is een hoge resolutie telweegschaal. Een van de vele mogelijkheden van de Uwe VGC is dat hij een pieptoon kan laten horen bij het bereiken van het ingestelde aantal stuks.

Uwe VOC

Uwe VOC

Bij de Uwe VOC heb je presettoetsen voor het programmeren van stuksgewicht. De Uwe VOC heeft een maximaal weegvermogen van 30kg en heeft een indeling van maximaal 1g. Het weegplateau heeft een afmeting van 225x220mm

Riba RCI

Riba RCI

Met de Riba RCI kunt u wegen, controleren en tellen. De Riba is een hoge resolutie telweegschaal. Dit model is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze telweegschalen?