Page content

Telweegschaal

Telweegschalen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve telweegschaal? Wij bieden telweegschalen van de merken Riba en Uwe aan. Deze weegschalen zijn van hoge kwaliteit en nauwkeurig. Op deze website vindt u meer informatie over onze telweegschalen.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u eerst goed informeren over alle mogelijkheden van de weegschaal!

Wilt u liever gelijk advies over onze weegschalen? U kunt altijd contact opnemen per e-mail of per telefoon met onze medewerkers. Ook kunt u onze modellen bezichtigen in één van onze showrooms.

contact button


Riba ARCL telweegschaalRIBA ARCL telweegschaal

Het ARCL model van Riba is uitvoerbaar in 4 verschillende modellen met maximaal weegvermogen van 3 kg, 6 kg, 15 kg en 30 kg. De indeling van deze modellen is dual range van 0,5 g – 1g, 1 g – 2 g, 2 g – 5 g en 5 g – 10g.

Alle ARCL modellen zijn compleet ijkwaardig en dus geschikt voor handelsdoeleinden. Het plateau heeft een afmeting van 220 x 280 mm en alle weegschalen zijn voorzien van groot LCD display met verlichting.

Met deze telweegschaal kunt u wegen, tellen en checkwegen met Hi- Ok- Lo functie.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Riba RCL telweegschaalRiba ARCL telweegschaal

Het RCL model van Riba is een kunststof telweegschaal met RVS plateau. Maximaal kan deze weegschaal 30 kg wegen met een indeling van 1 g. Een zeer geschikt model als telweegschaal en controleweegschaal.

Het RVS plateau heeft een afmeting van 220 x 280 mm en is compleet van RVS. Ook heeft dit model een automatische kalibreerfunctie.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Riba RTL-30 telweegschaalRiba RTL-30 telweegschaal

De Riba RTL-30 is voorzien van 3 displays met verlichting voor een extra duidelijke weergave van gewichten en aantallen. Ook deze telweegschaal kan tot 30 kg wegen met een indeling van 1 g.

Het plateau van deze weegschaal is 220 x 290 mm en een groot voordeel van de RTL-30 is dat deze beschermd is tegen overbelasting. Ook beschikt deze weegschaal over een automatische nulstelling.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Uwe SHC telweegschaalUwe SHC telweegschaal

Wegen, tellen en controleren met één weegschaal. De SHC serie heeft vele mogelijkheden en kan zelfs een pieptoon laten horen bij het bereiken van een ingesteld aantal stuks.

De Uwe SHC is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen met een maximaal bereik van 3 kg, 6 kg, 15 kg en 30 kg. De indeling van deze modellen is 0,1 g, 0,2 g, 0,5 g en 1 g. De afmeting van het plateau is bij alle uitvoeringen 230 x 345 mm.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte telweegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button