Weegschalen overzicht

Mettler Freshway

Winkelweegschalen

touchscreen weegschalen

Touchscreen weegschalen

rekenweegschalen

Rekenweegschalen

telweegschalen

Telweegschalen

controleweegschalen

Controleweegschalen

precisieweegschalen

Precisieweegschalen

vloerweegschalen

Vloerweegschalen

palletweegschalen

Palletweegschalen

hangweegschalen

Hangweegschalen

medische weegschalen

Medische weegschalen

weegschalen indicators

Weegschalen indicators

riba-bovenweger

Overige weegoplossingen

Haal meer uit uw industriële weegschalen

riba monitor software

Riba Monitor Software

RMS beheert het volledige weeg-en registratieproces. Deze software kan tot 254 weegschalen aansturen vanuit één pakket.
Riba Rathohan software

 Riba Rathohan Software

Riba Rathohan software voor wegen en tellen is gratis te gebruiken. Zeer geschikt in combinatie met Riba of Uwe stand-alone weegschalen.

Labelprinters

Diverse labelprinters en etiketteeroplossingen van de merken Riba, METTLER TOLEDO en Toshiba. Neem hier het hele assortiment door.

Kiezen voor de juiste industriële weegschalen

Er zijn enorm veel mogelijkheden om op te letten bij de aanschaf van een nieuwe weegschaal. Heeft u een geijkte weegschaal nodig? Welke functies heeft u nodig? In welke omgeving gaat u de weegschalen gebruiken? R&H biedt een breed assortiment voor zowel de retail als de (kleine) industrie.


Op deze pagina ziet u een overzicht van alle weegschalen. Wanneer u doorklikt naar de gewenste categorie, dan krijgt u een overzicht van weegschalen in de gekozen categorie. Mocht u liever direct advies willen van onze adviseurs, dan kunt u contact met ons opnemen.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Neem de tijd om u goed te oriënteren op het aanbod! Bij twijfel kunt u altijd om advies vragen bij één van onze medewerkers.

Meer informatie over de verschillende weegschalen

Mettler Freshway

Winkelweegschalen

Winkelweegschalen worden voornamelijk ingezet in versspeciaalzaken, supermarkten en marktkramen. De combinatie weegschaal – kassa software is een populaire combinatie bij veel ondernemingen in de foodsector. Winkelweegschalen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Het assortiment van De Ridder & Den Hertog gaat van (eenvoudige) rekenweegschalen tot touchscreen weegschalen met back-office software.

touchscreen weegschalen

Touchscreen Weegschalen

Touchscreen weegschalen worden vooral ingezet in de detailhandel. Kenmerkend is natuurlijk het touchscreen display waarmee de weegschaal bedient kan worden. Ook binnen de (kleine) industrie zijn touchscreen weegschalen in opkomst. Dit in de vorm van een touchscreen indicator welke gekoppeld kan worden aan een weegplateau.

rekenweegschalen

Rekenweegschalen

Veel ondernemers kiezen voor onze (prijs) rekenweegschalen zonder kassabon. Op deze weegschalen kan op eenvoudige wijze de prijs worden berekend op basis van het gewicht van een product. Onze rekenweegschalen worden geijkt aangeboden zodat u ze in kunt zetten in de (ambulante) handel.

telweegschalen

Telweegschalen

Met onze telweegschalen kunt u producten tellen op basis van het gewicht van product(en). U kunt er voor kiezen om producten per stuk te wegen- en tellen, maar ook is het mogelijk om dit te doen per batch. Telweegschalen zijn controleweegschalen met een extra telfunctie.

controleweegschalen

Controleweegschalen

De grootste categorie weegschalen zijn de controleweegschalen. R&H biedt een breed assortiment controleweegschalen aan van de merken Riba en Uwe.

U kunt kiezen uit verschillende maten, materialen, functies en prijscategorieën. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze adviseurs.

precisieweegschalen

Precisieweegschalen

Heel erg nauwkeurig wegen kunt u met onze precisie weegschalen van Vibra en Riba. Wegen op 1g, 0,1g of 0,001g nauwkeurig en gecertificeerd volgens de regels van het Nederlands Meetinstituut. Ook bieden wij diverse explosie-proof modellen van Vibra welke zeer geschikt zijn om te wegen in laboratoria.

vloerweegschalen

Vloerweegschalen

Binnen de (kleine) industrie wordt veel gebruik gemaakt van professionele vloerweegschalen. Onze Riba Vloerweegschalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

U kunt hierbij ook kiezen tussen gelakte uitvoeringen of volledig RVS uitvoeringen. In combinatie met onze indicators bieden wij u diverse complete weegsystemen.

palletweegschalen

Palletweegschalen

Palletweegschalen zijn ideaal om op diverse manieren uw pallets te kunnen wegen. R&H biedt dan ook diverse weegschalen aan om pallets te kunnen wegen. Wij bieden palletweegschalen van de merken Riba en Bruss Scales. Vooral de rijdende pallettruck is een populaire weegoplossing bij veel van onze klanten.

hangweegschalen

Hangweegschalen

Hangweegschalen, ook wel unster weegschalen genoemd, zijn weegschalen die middels een weeghaak kunnen wegen. U kunt hier kleine gewichten mee wegen, maar wij bieden ook hangweegschalen aan die wel tot 15.000 kg kunnen wegen!

medische weegschalen

Medische Weegschalen

Medische weegschalen die ingezet kunnen worden in professionele omgevingen, maar ook bij thuissituaties. Personenweegschalen, BMI-weegschalen, rolstoelweegschalen en diverse andere modellen. Het overzicht van alle medische weegapparatuur kunt u hier vinden!

indicators weegschalen

Weegschalen Indicators

Geijkte en ongeijkte indicator met diverse functionaliteiten. Controleren van gewichten, tellen op basis van gewicht en verkoopprijzen berekenen op basis van gewicht! Met de indicators van Riba en Uwe bieden wij kwalitatieve indicators om te koppelen met diverse weegplateau’s.

overige weegoplossingen

Overige Weegoplossingen

De weegoplossingen die wij onder de categorie ‘overige’ hebben geplaatst, zijn producten die uniek en moeilijk in een hokje te stoppen zijn. Zo bieden wij één onderwater-weegschaal aan en enkele mechanische weegschalen in verschillende uitvoeringen.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze industriële weegschalen?