Page content

Accessoires

Bij de kassasystemen, kassa software en weegschalen van De Ridder & Den Hertog zijn diverse mogelijkheden op het gebied van accessoires. In de meeste gevallen is het gebruik van accessoires afhankelijk van de functionaliteiten van het kassasysteem. Op deze pagina ziet u een overzicht van onze accessoires.

bonprinter kassasysteem

Bonprinter – A4 printer – labelprinter

Het is in Nederland en België verplicht om een bonprinter te koppelen aan het kassasysteem! Uw klanten hebben het recht op een kassabon.

Labelprinters zijn optioneel, maar (bijna) niet weg te denken wanneer u versproducten wilt voorverpakken. Meer informatie over het etiketteren van versproducten vindt u op deze website.

Een A4 printer koppelen aan het kassasysteem is vooral van toepassing wanneer u graag pakbonnen, facturen, bezorgbonnen en/of waardebonnen wilt printen via het kassasysteem. Ook kunt u denken aan het printen van schapkaarten en/of vitrinekaarten.

barcodescanner kassaysteem

Barcodescanner

Werkt u met producten die voorzien zijn van een barcode? Dan kunt u deze eenvoudig scannen aan het kassasysteem dankzij onze diverse barcodescanners. Dit bespaart u enorm veel tijd bij het bedienen van uw klanten.

Meer informatie over een barcode scanner

Geldlade kassasysteem

Geldlade

Het briefgeld en muntgeld sorteren en opbergen bij het kassasysteem? Dankzij onze geldlades kan dit op een snelle en efficiënte manier. Wij bieden de mogelijkheid om uw geldlade te koppelen aan het kassasysteem zodat deze alleen open gaat wanneer nodig.

Klantendisplay kassasysteem

Klantendisplay

Een duidelijk overzicht verschaffen van de registratie van producten aan uw klanten? Dan adviseren wij een klantendisplay aan uw kassasysteem! Wij bieden verschillende afmetingen en schermen aan. Ook kiezen veel ondernemers er voor om diverse reclame-uitingen te vertonen op het klantendisplay.

Weegschaal kassasysteem

Weegschalen

Een gekoppelde weegschaal aan het kassasysteem is aan te raden wanneer u graag producten wilt wegen aan het kassasysteem. Dit is vaak van toepassing wanneer u (verse) producten verkoopt op basis van gewicht. Wij bieden verschillende weegschalen en weegplateau’s.

Weegschaal pannen en rekjes

Weegschaal Pannen – Weegschaal Rekjes

Wij kunnen een groot gedeelte van onze weegschalen voorzien van diverse pannen of rekjes. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u de inhoud van een puntzak wilt wegen, of gaat wegen met verse producten. Neem gerust contact op voor al onze mogelijkheden.

Valsgelddetector muntenteller biljettenteller

Geldtelmachine – Valsgelddetector

Altijd zekerheid over de echtheid van papiergeld? Controleer alle inkomende bankbiljetten dan met onze valsgeldchecker! Met dit apparaat voorkomt u het bezit van valse geldbiljetten.

Wilt u op een snelle wijze een stapel geldbiljetten tellen of een flinke lading muntgeld? In dat geval adviseren wij onze geldtelmachines. Zowel voor muntgeld- als voor briefgeld hebben wij een geschikte machine.

Kassarollen - pinrollen - etiketten - inktlinten

Kassarollen – Pinrollen – Etiketten – Inktlinten

Kassarollen, pinrollen en etiketten in verschillende formaten en uitvoeringen. Dankzij ons brede assortiment kunnen wij u in de meeste gevallen voorzien van de juiste formaten.

Ook op het gebied van inktlinten kunnen wij u in de meeste gevallen voorzien van de juiste inktlinten voor uw printers, kassasystemen en/of weegschalen.

Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikt kassasysteem. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button