automatische kassa

Automatische Kassalade

De cashrecyclers van Moneytronic kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan het R&H CASPos kassasysteem. Zo bieden de cashrecyclers van Moneytronic een automatische kassa en een automatische kassalade in één. De koppeling verbindt een volledig gesloten kassasysteem aan de software van R&H CASPos waardoor u in een vertrouwde omgeving kan blijven werken. Dit systeem zorgt voor een veilige, fraudevrije en correcte verwerking van de geldstromen binnen uw onderneming. Kasverschillen zijn dan ook verleden tijd dankzij een cashrecyler.

Voordelen automatische kassalade

H&P Supermarkt kiest voor automatische kassalade

Bij de nieuwe formule H&P-supermarkt in Siebengewald zijn ze overgeschakeld van traditionele kassalades naar cashrecyclers van Moneytronic en kent een volledige integratie met het R&H CASPos kassasysteem. Een cashrecycler is een volledig gesloten kassasysteem voor geldstromen binnen de onderneming. Eigenaar Erik Lanting is enthousiast en ze hadden volgens hem hier ‘vijf jaar eerder’ aan moeten beginnen.

gesloten kassasysteem

Kassasysteem koppelen

Het R&H CASPos kassasysteem is te koppelen met de cashrecyclers van Moneytronic. Dit kassasysteem biedt ruime mogelijkheden op het gebied van functionaliteiten, hardwaremogelijkheden en koppelingen met software. Dankzij de modulaire opbouw van de R&H CASPos software kunnen wij een kassasysteem aanbieden geheel naar de wensen van uw onderneming. Wij geven graag een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden voor uw onderneming.

Automatische kassa

Géén Kasverschillen meer

Bij een kasverschil is een ondernemer vaak een halve dag kwijt om te zoeken waar het verschil precies zit. Een automatische kassalade biedt een oplossing voor dit probleem. De cashrecyclers van Moneytronic zijn dan ook ideaal voor ondernemingen waarbij regelmatig een kasverschil zit in de financiële rapporten.  Kasverschillen kunnen volledig voorkomen worden tegenwoordig. Dat bespaart tijd en zorgt ook nog eens voor een veilige betaalomgeving.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze cashrecyclers?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Productblad

Download het productblad van de R&H Cashrecyclers voor meer informatie.