Kassa software overzicht

R&H CASPos kassa software

R&H CASPos

R&H Javand kassa software

R&H Javand

R&H CASMan kassa management

CASMan Management

R&H Shop Analyser

R&H Shop Analyser

R&H BestelPro

R&H BestelPro

Piggy app

Piggy Spaarprogramma

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassasystemen?

Kassasystemen categorieën

pos kassasysteem

POS Kassasystemen

touchscreen kassasystemen

Touchscreen Kassasystemen

eenvoudige kassasystemen

Eenvoudige Kassasystemen

Onze kassa software in actie zien bij andere ondernemers?

Wij verzorgen kassa software voor verschillende ondernemingen

groentewinkel weegschalen

AGF

kaas kassasysteem

Kaas

slagerij kassasysteem

Slagerij

viswinkel kassa

Vis

bakkerij kassasysteem

Bakker

Supermarkt

Versmarkt

Slijterij

Sportclub

Horeca

Recreatie

Bloemist

Naast bovenstaande branches hebben wij nog veel meer ondernemers kunnen helpen aan de juiste kassasystemen voor hun onderneming. Wilt u een kassa kopen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende kassa software

CASPos kassa software

R&H CASPos

Het CASPos kassasysteem is de topper binnen het assortiment van De Ridder & Den Hertog. De kassa software van CASPos maakt het mogelijk om een complete onderneming te automatiseren. Naast alle gebruikelijke kassafunctionaliteiten kan dit kassasysteem een belangrijke rol spelen in het automatiseren van o.a. facturatie, bestellingen, klantenmanagement en omzetgegevens. Wij leveren de R&H CASPos regelmatig aan supermarkten, foodspecialisten, retail en horeca.

Javand kassa software

R&H Javand

De R&H Javand is per 2019 toegevoegd aan ons assortiment. Deze software biedt een compleet kassasysteem voor de horeca en retail. De software van Javand is te installeren op touchscreen kassasystemen, tablets of zelfs een smartphone. Ook is het mogelijk om deze hardware te koppelen met bonprinters, scanners of andere accessoires.

CASMan kassa software

CASMan management software

De software van CASMan biedt een compleet pakket als het gaat om kassa management. Uw artikelbestand beheren, omzetrapportages inzien, automatische facturatie, voorraadbeheer, automatische bestellingen, het beheren van uw acties en nog veel meer! Met het CASMan software pakket beheert u al uw kassasystemen binnen één vestiging, of meerdere vestigingen, vanuit één centrale omgeving. Dit bespaart u tijd, geld en een flinke dosis ergernissen.

Gerabo kassa software

R&H Shop Analyser

Haal meer uit het R&H CASPos kassasysteem dankzij de R&H Shop Analyser. Dankzij deze software is het mogelijk om het productassortiment, financiële overzichten, Kassalades en eventuele andere filialen te managen binnen een onderneming. De R&H Shop Analyser is continu in ontwikkeling wat betreft nieuwe functies en verbeteringen van bestaande functies. Hierin betrekken wij de ondernemers die al werken met de R&H Shop Analyser actief, zodat we samen de meest geschikte software ontwikkelen voor een onderneming.

Piggy kassa software

Piggy Spaarprogramma

Piggy is met meer dan 1,7 miljoen actieve gebruikers het grootste spaarprogramma van Nederland. Dankzij de klantenkaart, en de mobile app, kunnen uw klanten deelnemen aan een compleet spaarprogramma. Als ondernemer biedt dit zeker op het gebied van retailmarketing een aantal mooie kansen. R&H biedt een koppeling met de R&H CASPos kassasystemen

R&H BestelPro

R&H BestelPro

Dankzij de R&H BestelPro software wordt het voor alle winkeliers mogelijk om eenvoudig en betaalbaar om te gaan met bestellingen en winkelinventarisatie. Ontdek hier alle voordelen!

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassa software?