Kassa Software | De Ridder & Den Hertog | R&H

Kassa software overzicht

R&H CASPos kassa software

R&H CASPos

R&H Javand kassa software

R&H Javand

R&H CASMan kassa management

CASMan Management

Gerabo Klantenkaarten

Gerabo Klantenkaarten

Vrijblijvende informatie of een demonstratie van onze kassa software?

Kassasystemen categorieën

pos kassasysteem

POS Kassasystemen

touchscreen kassasystemen

Touchscreen Kassasystemen

eenvoudige kassasystemen

Eenvoudige Kassasystemen

Onze kassa software in actie zien bij andere ondernemers?

Wij verzorgen kassa software voor verschillende ondernemingen

AGF

kaas kassasysteem

Kaas

slagerij kassasysteem

Slagerij

Vis

bakkerij kassasysteem

Bakker

Supermarkt

Versmarkt

Slijterij

Sportclub

Horeca

Recreatie

Bloemist

Naast bovenstaande branches hebben wij nog veel meer ondernemers kunnen helpen aan de juiste kassasystemen voor hun onderneming. Wilt u een kassa kopen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende kassa software

R&H CASPos

Het CASPos kassasysteem is de topper binnen het assortiment van De Ridder & Den Hertog. De kassa software van CASPos maakt het mogelijk om een complete onderneming te automatiseren. Naast alle gebruikelijke kassafunctionaliteiten kan dit kassasysteem een belangrijke rol spelen in het automatiseren van o.a. facturatie, bestellingen, klantenmanagement en omzetgegevens. Wij leveren de R&H CASPos regelmatig aan supermarkten, foodspecialisten, retail en horeca.

R&H Javand

De kassa software van Javand zullen wij in 2018 gaan lanceren. Deze software biedt een compleet kassasysteem voor de horeca en retail. De software van Javand is te installeren op touchscreen kassasystemen, tablets of zelfs een smartphone. Ook is het mogelijk om deze hardware te koppelen met bonprinters, scanners of andere accessoires.

CASMan management software

De software van CASMan biedt een compleet pakket als het gaat om kassa management. Uw artikelbestand beheren, omzetrapportages inzien, automatische facturatie, voorraadbeheer, automatische bestellingen, het beheren van uw acties en nog veel meer! Met het CASMan software pakket beheert u al uw kassasystemen binnen één vestiging, of meerdere vestigingen, vanuit één centrale omgeving. Dit bespaart u tijd, geld en een flinke dosis ergernissen.

Gerabo Klantenkaarten

Het Gerabo klantenkaart spaarsysteem is de oplossing wanneer u een loyaliteitssysteem wilt gebruiken binnen uw onderneming. Uw klanten kunnen werken met een klantenkaart, een mobiele app of een combinatie van beide. Per besteding van een x bedrag krijgt uw klant spaarpunten op een persoonlijk account. Deze spaarpunten kunnen weer ingewisseld worden voor een beloning naar keuze. Zowel u als ondernemer, als uw klanten kunnen inloggen op een persoonlijke omgeving op de website van Gerabo

. Dit klantenkaart spaarsysteem is 100% anoniem!

Wij zijn De Ridder & Den Hertog

Touchscreen kassasystemen Geldermalsen

Locatie Geldermalsen

Touchscreen kassasysteem Rijssen

Locatie Rijssen

kassasysteem demonstratie

Instructieruimte

Meer informatie over kassa software voor uw onderneming?

Cookies