Page content

Kassa Software

kassa softwareDe Ridder & Den Hertog biedt diverse kassa software, management software en business intelligence software aan. Als leverancier van kassasystemen bieden wij natuurlijk voornamelijk software aan op het gebied van winkelautomatisering en bedrijfsautomatisering.

Wij denken graag mee met het automatiseren van uw onderneming!

Naast de CASPos kassa software bieden wij CASMan kassa management, het Gerabo klantenkaart spaarsysteem en Qlikview business intelligence.

Wilt u een kassa kopen? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van kassa software en hardware.

Ik wil liever direct contact –>


CASPOS kassa software

CASPos Kassa Software

De CASPos kassa software vormt de basis van onze moderne POS kassasystemen. Dit kassasysteem biedt enorm veel mogelijkheden op het gebied van functionaliteiten en is aan te passen aan de wensen van veel ondernemers!

Door samen te werken met diverse brancheorganisaties mogen wij stellen dat dit hét kassasysteem is dat u als ondernemer verder kan helpen.

Meer informatie over CASPos –>


CASMan kassa software

CASMan Kassa Management

De veelzijdige software van CASMan biedt een compleet pakket als het gaat om kassa management. Uw artikelbestand beheren, omzetrapportages inzien, automatische facturatie, voorraadbeheer, automatische bestellingen, het beheren van uw acties en nog veel meer!

Met het CASMan software pakket beheert u al uw kassasystemen binnen één vestiging, of meerdere vestigingen, vanuit één centrale omgeving. Dit bespaart u tijd, geld en een flinke dosis ergernissen.

Meer informatie over CASMan –>


Gerabo klantenkaarten

Gerabo Klantenkaart Spaarsysteem

Het Gerabo klantenkaart spaarsysteem is dé oplossing wanneer u een loyaliteitssysteem wilt gebruiken binnen uw onderneming. Uw klanten kunnen werken met een klantenkaart, een mobiele app of een combinatie van beide.

Per besteding van een x bedrag krijgt uw klant punten op een persoonlijk account. De punten kunnen weer ingewisseld worden voor een beloning naar keuze.

Zowel u als ondernemer, als uw klanten kunnen inloggen op een persoonlijke omgeving op de website van Gerabo. Dit klantenkaart spaarsysteem is 100% anoniem!

Meer informatie over Gerabo –>


Qlikview business platform

Qlikview Business Intelligence

Qlikview business intelligence is de spil tussen verschillende software én biedt een maatwerk analyse dashboard.

Koppelen tussen meerdere boekhoudprogramma’s en uw webshop omgeving? Geen probleem met Qlikview! Verschillende data exporteren naar Qlikview en dit overzichtelijk maken in één dashboard? Geen probleem met Qlikview!

Heeft u speciale wensen op het gebied van kassasystemen, kassa software en/of andere software? Met Qlikview business intelligence is er altijd een oplossing! Wij helpen u graag verder.

Meer informatie over Qlikview –>


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar geschikte software voor uw onderneming. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button