Page content

Kassasystemen

kassasystemenKassasystemen zijn de laatste jaren behoorlijk in ontwikkeling! Buiten het design van de hardware van het kassasysteem, is vooral de kassa software steeds belangrijker. De Ridder & Den Hertog biedt kassasystemen én kassa software in diverse uitvoeringen. 

In ons assortiment vindt u POS kassasystemen, touchscreen kassasystemen en eenvoudige kassasystemen.

Wilt u graag een nieuwe kassa kopen? Lees eerst goed alle mogelijkheden door of laat u vrijblijvend door ons adviseren. Op deze manier komt u uit bij het kassasysteem dat het meest geschikt is voor uw onderneming!

contact button


POS kassasystemen

POS kassasystemen

POS systemen zijn computer gestuurde systemen met enorm veel mogelijkheden! Grote voordelen van deze systemen zijn de flexibiliteit van de kassa software, de continue ontwikkelingen, de snelheid, de efficiëntie en toch ook de eenvoud in het gebruik. Wij werken dan ook met veel enthousiasme met het CASPos kassasysteem.

Meer informatie over CASPos –>


Touchscreen kassasystemen

Touchscreen kassasystemen

Onze touchscreen kassasystemen lijken veel op de POS systemen wat betreft hardware, maar op het gebied van kassa software zitten er grote verschillen. Het grote verschillende zitten in de mogelijkheden, de flexibiliteit en de ontwikkelingen m.b.t. de toekomst.

Neemt niet weg dat onze touchscreen kassa’s voor veel ondernemers een zeer geschikte oplossing kunnen bieden!

Meer informatie over een touchscreen kassasysteem –>


Eenvoudige kassasystemen

Eenvoudige kassasystemen

Onze categorie ‘eenvoudige kassasystemen’ zijn wat meer traditionele kassa’s. Eenvoudig wat betreft mogelijkheden, gemakkelijk (zelf) te programmeren en zeer gemakkelijk in gebruik.

Deze kassa’s zijn niet te koppelen met externe software programma’s. Toch zijn de mogelijkheden van deze kassasystemen voldoende voor veel verschillende ondernemers.

Meer informatie over een eenvoudig kassasysteem –>


kassasystemen branche

Een kassasysteem binnen uw branche?

De Ridder & Den Hertog is actief in veel verschillende branches. Toch hebben wij voor elke branche verschillende producten, software en specialisten. Zo opereren we dus relatief breed, maar zijn we toch gespecialiseerd in veel branches.

Dankzij meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van winkelautomatisering weten wij goed wat er speelt bij de ondernemers.

Wij houden brancheontwikkelingen goed in de gaten, gaan graag met ondernemers in gesprek en staan in goed contact met brancheorganisaties.

In welke branches kunt u onze producten vinden:

 • AGF speciaalzaken
 • Bakkers
 • Bloemisten
 • Horeca
 • IJzerhandel
 • Kaasspeciaalzaken
 • Recreatieparken (campingwinkels)
 • Slagerijen
 • Slijterijen
 • Sportclubs
 • Supermarkten
 • Versmarkten
 • Visspeciaalzaken

Staat uw branche hier niet bij?

Geen paniek! We zijn gelukkig  actief in veel meer branches! Neem gerust even contact met ons op voor vrijblijvende informatie over onze producten binnen uw branche. We adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw onderneming.

Wij hebben de afgelopen jaren al duizenden ondernemers mogen helpen met het automatiseren van hun onderneming. Mocht u interesse hebben in referenties binnen uw branche dan verstrekken wij u deze graag.

Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikt kassasysteem. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button