Mettler Freshbase winkelweegschaal

Mettler BC winkelweegschaal

Het ontwerp van de BC past in elk winkelinterieur. De weegschaal is ontworpen voor gebruik in de retail en is bestand tegen schommelingen in temperatuur, vocht en normale werkvervuiling. De BC weegschalen zijn ook uniek vanwege de snelle weegfuncties. Dankzij de platte en compacte vormgeving van de BC bespaart u ruimte op de toonbank, ontstaat er geen visuele barrière voor klanten en hebben uw medewerkers eenvoudige en snelle toegang tot alle producten. Naast de weeg- en afrekenfunctionaliteiten is de Mettler BC ook zeer geschikt als VVP weegschaal.

Verschillende uitvoeringen van de Mettler BC

Mettler BC Hoog

De standaard hoge uitvoering van de Mettler BC. Deze uitvoering heeft één interne printer voor kassabonnen en/of etiketten.

Mettler BC Hoog

De hoge uitvoering van de Mettler BC met een dubbele printer. Handig wanneer u de Mettler BC ook als VVP weegschaal wilt gebruiken.

Meer informatie over de Mettler BC?

Wilt u graag meer informatie over onze weegschalen of andere producten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor vrijblijvende informatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een demonstratie te krijgen in één van onze showrooms.