Mettler Freshway

METTLER TOLEDO Freshway

De METTLER TOLEDO Freshway is de complete oplossing op het gebied van wegen- en afrekenen. Ideaal voor supermarkten, slagerijen, speciaalzaken, marktkramen en AGF. Het is dé alles-in-een oplossing als kassa-, voorverpakkings- en zelfbedieningsweegschaal voor uw onderneming. De METTLER TOLEDO Freshway valt op door het strakke design en neemt weinig ruimte in op uw toonbank. Naast het bedieningsdisplay beschikt de METTLER TOLEDO Freshway over een klantendisplay waarop afbeeldingen en video’s kunnen worden vertoond. De METTLER TOLEDO Freshway is voorzien van de CASPos kassa software en is uitgerust met de laatste functionaliteiten en modules. CASPos biedt u ruime mogelijkheden, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Ook verkrijgbaar met dubbele printer

METTLER TOLEDO Freshway T

De FreshWay T is een flexibele weegoplossing met grote displays en diverse printers ter ondersteuning van de zelfbediening. Het klantendisplay is perfect geschikt voor het tonen van afbeeldingen voor een betere klantinteractie. De weegschaal is voorzien van een 12,1 inch bedien- en klantendisplay en is ook te verkrijgen in een 15,6 inch variant.


De FreshWay T omvat 2" of 3" etiketten, linerless en bonprinters die geschikt zijn voor elke toepassing. Het is hierbij mogelijk om verschillende printers te combineren op de weegschaal. Bijvoorbeeld voor het voorverpakken en voor gebruik in de bediening. Zo kunt u bijvoorbeeld een etiket met de barcode afdrukken op de ene printer en een linerless etiket met ingrediënten en voedingswaarden, of een kassabon op de tweede printer. De afdrukken worden na elkaar geprint, waardoor de gebruiker deze na elkaar kan afnemen. 


De METTLER TOLEDO Freshway T heeft een snellere processor en is zowel in single als in dual range verkrijgbaar. Optioneel kan de weegschaal ook worden uitgerust met WIFI. 

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze winkelweegschalen?

Vrijblijvend
adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contact
opnemen

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Productblad
Freshway

Download het productblad van de METTLER TOLEDO Freshway winkelweegschaal.

Productblad
Freshway T

Download het productblad van de METTLER TOLEDO Freshway T winkelweegschaal.