arrow_drop_up arrow_drop_down

Rekenweegschalen overzicht

Riba ARR-15

Uwe ASEP

Uwe ASEP-P

Uwe VGP

Uwe VOP

Uwe APP

Download onze prijslijst of bekijk het complete assortiment?

Winkelweegschalen overzicht

R&H CASPos

R&H Mettler Freshway

R&H Mettler Freshbase

R&H Mettler BC

Winkelweegschalen in de praktijk

Kiezen voor de juiste rekenweegschalen

Rekenweegschalen zijn zeer geschikt om de prijs van een product te bepalen op basis van gewicht. Deze weegschalen worden veel gebruikt in de ambulante handel, maar ook veel in de kleinere retail. Het is in de meeste gevallen dan ook een must dat deze rekenweegschalen geijkt geleverd worden.


R&H Weegschalen biedt rekenweegschalen aan van de merken Riba en Uwe. Op deze pagina geven wij meer informatie over onze rekenweegschalen. Ook belichten wij hier onze winkelweegschalen. Winkelweegschalen zijn vooral geschikt voor ondernemers die de functionaliteiten van een rekenweegschaal te beperkt vinden.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over rekenweegschalen

Riba ARR15 rekenweegschalen

Riba ARR-15

De Riba ARR-15 is het nieuwste model rekenweegschalen van het merk Riba. Dit model heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg met een dual range indeling van 2-5 gram. De Riba ARR-15 is voorzien van een duidelijk lichtgevend display. Het weegplateau heeft een afmeting van 220 x 280 mm. Ook de Riba ARR-15 is ijkwaardig te verkrijgen en is daardoor geschikt voor de handel.

Uwe asep

Uwe ASEP

De Uwe ASEP is al jaren een bekend model binnen het assortiment Uwe weegschalen. Deze ijkwaardige rekenweegschaal staat dan ook bekend om zijn stevige behuizing. De Uwe ASEP is te verkrijgen met een maximaal weegvermogen van 15 kg (dual range indeling 2-5 gram) of met een maximaal weegvermogen van 6 kg (dual range indeling 1-2 gram). Beide versies hebben een weegplateau van 280 x 350 mm en beschikken over een duidelijk LCD display.

uwe asep p

Uwe ASEP-P

De Uwe ASEP-P is gelijk aan de specificaties van de Uwe ASEP. Het grote verschil is dat de Uwe ASEP-P is voorzien van een duidelijk klantendisplay met verlichting op inklapbaar statief. Dat maakt deze rekenweegschaal interessant voor winkeliers en de ambulante handel. De Uwe ASEP-P is ideaal voor het prijsberekenen op basis van gewicht op de markt.

Uwe VGP

Met de Uwe VGP rekenweegschaal kunt u op eenvoudige wijze de prijs van een product berekenen op basis van gewicht. Wij leveren de Uwe VGP volledig geijkt zodat u deze rekenweegschaal in kunt zetten om handel over te voeren.

Uwe VOP

De Uwe VOP rekenweegschaal heeft een maximaal weegvermogen van 30kg en een uiterste nauwkeurigheid van 0,5g. De Uwe VOP is zeer geschikt voor in een winkel, markthandel en/of ambulante handel.

Uwe APP

Met de Uwe APP rekenweegschaal kunt u op eenvoudige wijze de prijs van een product berekenen op basis van gewicht. De Uwe APP is voorzien van een indicator op een standaard. Wij leveren de Uwe APP volledig geijkt zodat u deze rekenweegschaal in kunt zetten om handel over te voeren. 

Meer informatie over winkelweegschalen

R&H CASPos winkelweegschaal

R&H CASPos

R&H CASPos is een bekende software voor winkelweegschalen, maar ook voor kassasystemen. De R&H CASPos winkelweegschaal kan voorzien worden van touchscreen scherm, klantendisplay, weegplateau, barcodescanner, printer(s) en geldlade. Door de modulaire opbouw van de software kunnen wij de R&H CASPos programmeren naar de wensen van uw onderneming!

R&H Mettler Freshway

De R&H Mettler Freshway is een winkelweegschaal met een super strak design. Wij voeren dit model uit met de CASPos kassa software. Qua mogelijkheden heeft de R&H Mettler Freshway dus net zo veel te bieden als de R&H CASPos winkelweegschaal. Het enige verschil tussen beide modellen zit hem in de hardware.

R&H Mettler Freshbase winkelweegschaal

R&H Mettler Freshbase

Graag werken met een touchscreen winkelweegschaal, maar niet alle functionaliteiten nodig die de R&H Mettler Freshway te bieden heeft? Dan is zijn kleinere broertje, de R&H Mettler Freshbase een zeer geschikte keuze! Groot voordeel is de zeer gunstige prijs van de R&H Mettler Freshbase.

R&H Mettler BC

R&H Mettler BC

Werkt u liever niet met touchscreen winkelweegschalen? Dan is de R&H Mettler BC een goede keuze voor uw onderneming! Het toetsenbord van dit model biedt ruimte aan maximaal 138 voorkeuzetoetsen om producten onder te programmeren. De R&H Mettler BC in een alles-in-een winkelweegschaal met intern weegplateau, bonprinter, display en klantendisplay.

Neem contact met ons op voor informatie, advies of een demonstratie

Cookies