R&H Service Mogelijkheden

Helpdesk

Wanneer u kassasystemen, software, weegschalen of andere producten heeft gekocht bij R&H, dan kunt u gebruik maken van onze helpdesk wanneer u vragen heeft over het product. Onze helpdesk zit dagelijks klaar om al uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Buiten kantooruren beschikken wij zelfs over een storingsdienst om u te helpen met spoedeisende vragen. Neem gerust contact met ons op.

Remote Support

Maakt u gebruik van de kassasystemen en/of kassa software van R&H en heeft u vragen over deze software? U kunt ons dan toestemming verlenen om in te loggen in uw kassasysteem of computer, zodat wij live mee kunnen kijken in uw systeem. Op deze manier is het heel gemakkelijk om u te informeren of eventueel instellingen aan te passen. Wij maken hiervoor gebruik van de software van Teamviewer.

Technische Dienst

Onze toppers van de technische dienst zijn dagelijks bezig met het monteren, installeren en repareren van onze kassasystemen, weegschalen en overige producten. Deze technische medewerkers zijn werkzaam in de werkplaats van onze beide vestigingen. De medewerkers van de buitendienst kunt u herkennen aan onze opvallende bedrijfsbussen. Heeft u ze al zien rijden!?

Keuren van weegapparatuur

Als geautoriseerd bedrijf via het N.M.I beschikken wij over een erkend keurderschap. Dit betekent dat wij officieel bevoegd zijn om weegapparatuur te (her)keuren, ijken, justeren en kalibreren. Jaarlijks moeten wij hier opnieuw examen voor afleggen. Wij zijn dus altijd up-to-date wat betreft onze kennis en kunde. Wilt u uw weegschalen laten ijken? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf.

Opleidingen

Wanneer u kassasystemen of kassa software aanschaft bij R&H dan zorgen wij voor een correcte opleiding over de functionaliteiten van het kassasysteem. Dit kan in één van onze cursusruimten of bij u op locatie. De duur van de opleiding verschilt per product of productcombinatie. Heeft u na de opleiding toch nog vragen over uw producten? Dan kunt u natuurlijk al uw vragen stellen via onze helpdesk. Ook is het mogelijk om een herhaalcursus aan te vragen om uw kennis over het product op te frissen.

Verhuur

Bij R&H kunt u ook een kassasysteem of weegschaal huren. Hetzelfde geldt voor toebehoren zoals geldlades, printers, pinapparaten of dergelijke toebehoren. Dit kan vooral interessant zijn voor kortdurende evenmenten, piekdagen zoals feestdagen, vuurwerk verkoop, of het huren van een telweegschaal om te balansen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Waar zijn wij goed in?

Kassasystemen

Voor elke retailer en horeca ondernemer het meest geschikte kassasysteem. Dat is onze missie! Bekijk al onze mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren.

Weegschalen

Wij bieden een ruim assortiment aan weegschalen gesorteerd op functie, eigenschappen, kwaliteit en merk. Van winkelweegschalen tot industrie weegschalen.

Kassa Software

Wij bieden de software die nodig is om uw onderneming te automatiseren in 2019. CASPos, Qlikview, Piggy en diverse andere mogelijkheden.

Etiketteren / VVP

Etiketteren en/of voorverpakken van producten binnen uw onderneming? Hier bieden wij verschillende mogelijkheden voor aan in ons productassortiment.

Neem contact met ons op

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassasystemen?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Brochure downloaden

Download onze product brochure voor een algemene impressie van al onze producten.