Page content

Service Center

service-mogelijkhedenService is misschien wel het belangrijkste onderdeel van De Ridder & Den Hertog. Om de tevredenheid over onze producten te optimaliseren hebben wij het service center in leven geroepen. Door onze service continu te verbeteren streven we naar een klanttevredenheid van 100%.

Service is natuurlijk een breed begrip. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze servicemogelijkheden. Zo bestaat onze service afdeling uit buitendienst monteurs, binnendienst monteurs en een software helpdesk. Samen bieden zij 365 per jaar de service waar u naar verlangt als gebruiker van onze producten!

Liever direct contact met ons? –>


Service Contact

Service contact

Heeft u producten bij ons aangeschaft en wilt u graag verder geholpen worden met uw vragen en/of opmerkingen? U kunt ons dan telefonisch en/of per e-mail bereiken. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de contactformulieren op deze website.

Contactinformatie:

E-mail: info@ridderenhertog.nl
Telefoon Geldermalsen: 0418 – 59 12 45
Telefoon Rijssen : 0548 – 51 54 15

Kies 1: Voor informatie / advies van de verkoopafdeling
Kies 2: Voor vragen over onze CASMan en CASPos software
Kies 3: Voor service aan uw weegschalen en/of kassaystemen
Kies 4: Voor overige vragen

Liever direct contact met ons? –>


Service Center

Service mogelijkheden

De Ridder & Den Hertog maakt gebruik van meerdere servicecontracten voor bijvoorbeeld onderhoud, software, keuringen etc. U kunt dus zelf bepalen in hoeverre u gegarandeerde service van ons verlangt.

Mocht u het lastig vinden om te bepalen wat de beste keus voor u is, dan kunt u altijd één van onze medewerkers raadplegen. Zij weten precies wat er mogelijk is en kunnen zodoende een oplossing op maat bedenken.

Om te bekijken wat de contracten exact inhouden kunt u ze in PDF downloaden en eventueel uitprinten.

Klik op één van de onderstaande links voor meer informatie.

Servicecontract type A en B
Kalibratiecontracten
CASMan Software contracten
Remote Support (ondersteuning via internet)

Liever direct contact met ons? –>


Remote Support

Remote support

CASMan kassa software gebruikers kunnen met behulp van een internetverbinding op afstand worden voorzien van snelle service. Op deze manier kunnen wij u op een snelle manier helpen met vragen en/of opmerkingen.

Deze manier van service is vooral van toepassing op gebruikers van onze CASPos kassasystemen en/of CASMan software.

Teamviewer
Wanneer wij u door middel van Remote Support kunnen ondersteunen dan heeft u hiervoor Teamviewer nodig welke middels onderstaande button gedownload kan worden.

Teamviewer CASMan

Liever direct contact met ons? –>


Erkend Keurder

Erkend keurder

Als fabrikant en leverancier van weegwerktuigen beschikt De Ridder & Den Hertog over het ‘Erkend Keurderschap’. Dit wordt jaarlijks getoetst door NMi Certin B.V. Ook zijn wij op de hoogte van het Agentschap Telecom. Zij houden toezicht op de metrologiewet. Onze servicemedewerkers kunnen dit, na goedgekeurde controle, aangeven middels een speciale sticker.

Het servicepersoneel is gecertificeerd als ‘Erkend Keurder’. Zodoende beschikken zij over de bevoegdheid om keuringen te doen volgends de metrologiewet. Deze keuringen (nieuw-keur, kalibratie en herverzegeling) worden uitgevoerd met gecertificeerde gewichten.

Een weegschaal ijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

U kunt er op vertrouwen dat wij over de juiste kennis en middelen beschikken om uw weegwerktuig(en) op een correcte manier te controleren. De Ridder & Den Hertog is tevens bevoegd om u na een goedgekeurde controle te voorzien van een officieel certificaat. Een aantal branches werken met kwaliteitssystemen en hebben voor zichzelf en hun klanten dus zekerheid en bewaking van kwaliteit nodig. Dit kan onder andere door jaarlijkse of halfjaarlijkse controle van uw meetinstrumenten en afgifte van kalibratiecertificaten.

Kalibreren
Een weegwerktuig controleren met gecertificeerde massastukken om vervolgens een vergelijking te maken met de waarde van de geplaatste last. Wijkt de waarde af ten opzichte van de geplaatste massastukken en is de fout te groot volgens de meetproeven met bijbehorende toleranties, dan zal het nodig zijn om het weegwerktuig te justeren (zie hieronder).

Justeren
Justeren is het met gecertificeerde massastukken opnieuw inregelen van een weegwerktuig dat een te grote afwijking heeft ten opzichte van de toegestane afwijking van het weegwerktuig met een gecertificeerde massastuk.

NMi-logo

Liever direct contact met ons? –>


Cursus mogelijkheden kassasystemen

Cursus mogelijkheden

Heeft u een product bij ons aangeschaft? Dan zorgen wij voor een heldere instructie bij levering zodat u gelijk aan de slag kunt.

Een aantal producten hebben net even iets meer aandacht nodig met betrekking tot uitleg. In dat geval nodigen wij u uit om een complete instructie te volgen in één van onze speciale uitlegruimtes. De ervaring leert dat het verstandig is om eenmalig een goede uitleg op een rustige plek te krijgen. Op deze manier kunt u na levering direct aan de slag en hoeft u bijvoorbeeld niet steeds het instructieboekje te raadplegen.

Herhalingscursussen
Met name op het gebied van kassasystemen en kassa software kan het nuttig zijn om gebruik te maken van een herhalingscursus. Op deze manier blijft u geheel up-to-date met betrekking tot de uitgebreide mogelijkheden. Zo behaalt u optimale resultaten en bespaart u al snel flink op kosten.

U kunt zelf aangeven op welk gebied u nogmaals uitleg wenst te hebben. Onze medewerkers gaan dit onderdeel dan compleet met u doornemen zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Vraag vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Telefoonnummer Geldermalsen: 0418 – 59 12 45
Telefoonnummer Rijssen : 0548 – 51 54 15

Of neem contact op via onze contactpagina.

Liever direct contact met ons? –>


Verhuur Apparatuur kassasystemen

Verhuur apparatuur

Bij de Ridder & Den Hertog kunt u ook een kassasysteem of weegschaal huren. Hetzelfde geldt voor toebehoren zoals geldlades, printers etc. Hieronder schetsen wij een aantal situaties waarin het huren van een systeem erg handig kan zijn.

Evenementen – kassasysteem huren
Met name op evenementen zoals braderieën, jaarmarkten en beurzen kan het handig zijn om tijdelijk gebruik te kunnen maken van een kassasysteem en/of weegschaal. Een simpele groepenkassa is in dat geval al voldoende om eenvoudige transacties te berekenen.

Balansen – telweegschaal huren
Aan het eind van het jaar wordt in veel ondernemingen de balans opgemaakt. Wellicht het enige moment in het jaar dat een telweegschaal zeer welkom is. Een telweegschaal huren is dan een ideale optie.

Vuurwerk – kassasysteem en/of weegschaal huren
In december zijn verschillende ondernemingen in de weer met het verkopen van vuurwerk. Vaak is dit een enorm drukke periode waarbij in enkele dagen een enorme stroom klanten uw winkel bezoekt. In dit geval is de optie voor het huren van een kassasysteem voor enkele dagen uitermate geschikt.

Feestdagen – kassasysteem huren
Op dagen als Koningsdag kan het net even iets drukker worden in uw winkel. In dit geval wenst u wellicht een extra afrekenpunt voor uw klanten. Bij De Ridder & Den Hertog bestaat de mogelijkheid om dit extra afrekenpunt te huren voor een korte of lange periode.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden betreft het huren van weegschalen en/of kassasystemen

Telefoonnummer Geldermalsen: 0418 – 59 12 45
Telefoonnummer Rijssen : 0548 – 51 54 15

Of neem contact op via onze contactpagina.

contact button