Page content

Weegschalen

weegschalenWeegschalen zijn er in diverse soorten en maten. Winkelweegschalen, rekenweegschalen, controleweegschalen, palletweegschalen en diverse andere modellen. De Ridder & Den Hertog biedt een breed assortiment voor zowel de retail als de (kleine) industrie.

Op deze pagina ziet u onze weegschalen op categorie gesorteerd. Wanneer u doorklikt naar de gewenste categorie, dan krijgt u een overzicht van weegschalen in de gekozen categorie. Mocht u liever direct advies willen van onze adviseurs, dan kunt u contact met ons opnemen.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Neem de tijd om u goed te oriënteren op het aanbod! Bij twijfel kunt u altijd om advies vragen.

Stel ons al uw vragen hier –>


Touchscreen weegschalen

Touchscreen weegschalen

Touchscreen weegschalen worden vooral ingezet in de detailhandel. Kenmerkend is natuurlijk het touchscreen display waarmee de weegschaal bedient kan worden. Ook binnen de (kleine) industrie zijn touchscreen weegschalen in opkomst. Dit in de vorm van een touchscreen indicator welke gekoppeld kan worden aan een weegplateau.

Meer informatie –>


Winkelweegschalen

Winkelweegschalen

Winkelweegschalen worden voornamelijk ingezet in versspeciaalzaken, supermarkten en marktkramen. De combinatie weegschaal – kassa software is een populaire combinatie bij veel ondernemingen in de foodsector.

Winkelweegschalen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Het assortiment van De Ridder & Den Hertog  gaat van (eenvoudige) rekenweegschalen tot touchscreen weegschalen met back-office software.

Meer informatie –>


Rekenweegschalen

Rekenweegschalen

Veel ondernemers kiezen voor onze (prijs) rekenweegschalen zonder kassabon. Op deze weegschalen kan op eenvoudige wijze de prijs worden berekend op basis van het gewicht van een product.

Onze rekenweegschalen worden geijkt aangeboden zodat u ze kunt inzetten in de (ambulante) handel.

Meer informatie –>


 Telweegschalen

Telweegschalen

Met onze telweegschalen kunt u producten tellen op basis van het gewicht van product(en). U kunt er voor kiezen om producten per stuk te wegen- en tellen, maar ook is het mogelijk om dit te doen per batch. Telweegschalen zijn controleweegschalen met een extra telfunctie.

Meer informatie –>


Controleweegschalen

Controleweegschalen

De grootste categorie weegschalen zijn de controleweegschalen. De Ridder & Den Hertog biedt een breed assortiment controleweegschalen aan van de merken Riba en Uwe.

U kunt kiezen uit verschillende maten, materialen, functies en prijscategorieën. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Meer informatie –>


Precisieweegschalen

Precisie weegschalen

Heel erg nauwkeurig wegen kunt u met onze precisie weegschalen van Vibra en Riba. Wegen op 1g, 0,1g of 0,01g nauwkeurig en gecertificeerd volgens de regels van het Nederlands Meetinstituut.

Ook bieden wij diverse explosie-proof modellen van Vibra welke zeer geschikt zijn om te wegen in laboratoria.

Meer informatie –>


Vloerweegschalen

Vloerweegschalen

Binnen de (kleine) industrie wordt veel gebruik gemaakt van professionele vloerweegschalen. Onze Riba Vloerweegschalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

U kunt hierbij ook kiezen tussen gelakte uitvoeringen of volledig RVS uitvoeringen. In combinatie met onze indicators bieden wij u diverse complete weegsystemen.

Meer informatie –>


Palletweegschalen

Palletweegschalen

Palletweegschalen zijn ideaal om op diverse manieren uw pallets te kunnen wegen. De Ridder & Den Hertog biedt dan ook diverse weegschalen aan om pallets te kunnen wegen.

Vooral de rijdende pallettruck is een populaire weegoplossing bij veel van onze klanten.

Meer informatie –>


HangweegschalenHangweegschalen

Hangweegschalen, ook wel unster weegschalen genoemd, zijn weegschalen die middels een weeghaak kunnen wegen. U kunt hier kleine gewichten mee wegen, maar wij bieden ook hangweegschalen aan die wel tot 15.000 kg kunnen wegen!

Meer informatie –>


indicators-weegschalenIndicators voor weegschalen

Geijkte en ongeijkte indicator met diverse functionaliteiten. Controleren van gewichten, tellen op basis van gewicht en verkoopprijzen berekenen op basis van gewicht!

Met de indicators van Riba en Uwe bieden wij kwalitatieve indicators om te koppelen met diverse weegplateau’s.

Meer informatie –>


Medische weegschalen

Medische weegschalen

Medische weegschalen die ingezet kunnen worden in professionele omgevingen, maar ook bij thuissituaties. Personenweegschalen, BMI-weegschalen, rolstoelweegschalen en diverse andere modellen. Het overzicht van alle medische weegapparatuur kunt u hier vinden!

Meer informatie –>


Overige weegschalen

Overige weegoplossingen

De weegoplossingen die wij onder de categorie ‘overige’ hebben geplaatst, zijn producten die uniek en moeilijk in een hokje te stoppen zijn. Zo bieden wij één onderwaterweegschaal aan, enkele mechanische weegoplossingen en ook pocketweegschalen.

Meer informatie –>


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte weegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button