Page content

Indicators Weegschalen

indicators-weegschalen

De indicators van weegschalen bepalen de functionaliteiten van de weegschaal. Wilt u gewichten controleren, prijzen berekenen op basis van gewicht of producten tellen op basis van gewicht? Voor dit soort functionaliteiten zijn verschillende indicators beschikbaar!

De Ridder & Den Hertog biedt indicators van Riba en Uwe in het assortiment. Op deze pagina krijgt u een overzicht van het complete assortiment. Voor meer informatie over weegplateau’s die u kunt koppelen met onze indicators gaat u naar onze vloerweegschalen.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming.

Wilt u liever direct vrijblijvend advies over al onze weegschalen- en indicators? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Ook kunt u natuurlijk één van onze showrooms komen bezichtigen.

contact button


riba-arci-indicatorsRiba ARCI Indicators

De ARCI lijn van Riba bestaat uit 4 verschillende indicators met uitgebreide functionaliteiten. In de basis zijn dit allemaal indicators om gewichten te controleren die u op een weegplateau kunt wegen.

Een groot voordeel van de ARCI 25 en de ARCI 35 is het Lo- Ok- Hi display. Hierbij geeft de indicator aan wanneer het gewenste gewicht te laag, ok of te hoog is. De kleur van het display laat dit heel duidelijk zien!

U kunt bovenstaande indicators aansluiten op diverse vloerweegschalen. Alle ARCI indicators zijn ijkwaardig.

contact button


riba-rci-indicatorsRiba RCI Indicators

Ook de RCI lijn van Riba is een kwalitatieve lijn indicators voor weegplateau’s. Grote verschil met de ARCI lijn is dat de RCI lijn niet ijkwaardig te leveren is.

Het mooiste model van de RCI lijn is de Riba RCI 12! Dankzij de LED lampjes in het display wordt op duidelijk wijze een LO- Ok- Hi weergegeven. Op bovenstaande foto ziet u hier een mooi voorbeeld van.

U kunt bovenstaande indicators aansluiten op diverse vloerweegschalen.

contact button


tellen-rekenen-indicatorsTellen en rekenen met indicators

Buiten het controleren van gewichten, kunnen onze modellen ook tellen op basis van gewicht en prijzen berekenen op basis van gewicht!

De Riba RCI 100 en de Uwe APC zijn zeer geschikt om producten te tellen op basis van gewicht. Natuurlijk kan er ook gewoon gewicht gecontroleerd worden met deze indicators. De Uwe APC is bovendien een ijkwaardige indicator.

De Uwe APP is een ijkwaardige rekenindicator. Dit betekend dat deze indicator verkoopprijzen kan berekenen op basis van gewicht. Doordat deze indicator geijkt is mag u hier officieel handel mee drijven.

U kunt bovenstaande indicators aansluiten op diverse vloerweegschalen.

contact button


weegplateau-met-indicatorVerschillende weegplateau’s

Alle modellen worden natuurlijk gekoppeld aan een weegplateau. Dit kan een grote vloerweegschaal zijn, maar ook een kleiner weegplateau.

Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van vloerweegschalen!

Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van advies op het gebied van weegschalen. Neem gerust contact met ons op!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar geschikte weegschalen voor uw onderneming. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button