Page content

Medische Weegschalen

Medische weegschalenMedische weegschalen die wij aanbieden zijn rolstoelweegschalen, personenweegschalen en babyweegschalen. Dit kan gaan om weegschalen voor thuisgebruik, maar ook voor de medische sector. Wij leveren bijvoorbeeld weegschalen aan ziekenhuizen, huisartspraktijken en overige zorginstellingen.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed adviseren over alle mogelijkheden voor uw situatie.

Op deze pagina presenteren wij ons assortiment medische weegschalen. Mocht u vragen hebben over medische weegschalen dan helpen wij u graag verder! Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

contact button


Rolstoelweegschaal RibaRolstoelweegschaal

In de categorie rolstoelweegschalen bieden we twee verschillende modellen van het merk Riba.

De Riba DE-5 is een geijkte xl rolstoel met weeginrichting. Deze rolstoelweegschaal heeft een staal gelakt frame en zwenkwielen met rem. De voetsteunen zijn opklapbaar!

De Riba DE-5 is zeer geschikt voor het berekenen van het gewicht én BMI van personen tot 300 kg. De indeling van het gewicht gaat per 100 g.

De Riba RW rolstoelweger is een Laag, licht en eenvoudig te verplaatsen weegplateau met indicator. Door middel van de 2 wielen in het frame, en een handvat, is dit lichte weegplateau ook makkelijk te verplaatsen of tegen de wand te zetten.

De Riba RW rolstoelweger is handig om personen in een rolstoel te wegen, BMI te berekenen en dit eventueel uit te printen.

De Riba RW heeft een plateauafmeting van 740×900 mm en kan tot 300 kg wegen met een indeling van 100 g

Ja, ik wil graag meer informatie over deze producten!

contact button


PersonenweegschaalPersonenweegschaal

In de categorie personenweegschalen bieden we 4 modellen aan. De Uwe BMI, de Uwe ABW, de Riba RG 200 en de R&H PS 160.

De Uwe BMI is een personenweegschaal met BMI calculator met uitgebreide opties en mogelijkheden. De Uwe BMI heeft een plateauafmeting van 300×400 mm en kan tot 200 kg wegen met een indeling van 100 g.

De Uwe ABW is een personenweegschaal met duidelijk display. Deze personenweegschaal kan tot 150 kg wegen met een indeling van 50 g. De afmeting van het plateau is 280×330 mm. Ook is de Uwe ABW voorzien van diverse functionaliteiten.

De Riba RG 200 is een snelle, analoge personenweegschaal met een weegvermogen tot 200 kg. Dit model is een populaire personenweegschaal bij diverse huisartsenposten. De plateauafmeting is 270×330 mm welke voorzien is van een rubbere antislipmat.

U kent ze wel, die mooie analoge (mechanische) weegschalen die in bijna elke dokterspraktijk staan. Dat is de R&H PS 160! U kunt hier personen mee wegen tot 160 kg.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze producten!

contact button


BabyweegschaalBabyweegschaal

Naast rolstoelweegschalen en personenweegschalen biedt De Ridder & Den Hertog ook nog babyweegschalen aan in de categorie medische weegschalen! De modellen die wij in ons assortiment hebben zijn de Riba Baby One, de Uwe AIN en de Riba Baby 20

Naast het verschil in uiterlijk hebben deze babyweegschalen verschillen in functionaliteiten, indelingen en weegvermogen.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze producten!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar geschikte medische weegschalen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button