Page content

Precisie weegschaal

Precisieweegschalen

Bent u op zoek naar een zeer nauwkeurige precisie weegschaal? Dan kunt u bij De Ridder & Den Hertog een keuze maken uit een aantal weegschalen van Vibra en Riba.

Onderstaande precisieweegschalen zijn voorzien van een unieke tuningfork meettechniek. In vergelijking met overige weegtechnieken is de tuningfork meettechniek beter ingericht tegen invloeden van buitenaf zoals temperatuurwisselingen.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed adviseren over alle mogelijkheden en eigenschappen!

U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij kunnen u telefonisch, of per e-mail, helpen met al uw vragen over weegschalen.

contact button


Precisie weegschaal VibraVibra Precisie weegschaal

Vibra staat bekend als uiterst kwalitatief merk op het gebied van precisieweegschalen. De precisieweegschalen van Vibra kunnen zelf tot een duizendste van een gram nauwkeurig wegen! Het komt dan ook vaak voor dat wij deze weegschalen inzetten in de medische sector of de sieraden sector.

Bovenstaande modellen zijn de Vibra modellen zonder beschermkap. Verder op deze pagina ziet u de modellen die voorzien van van een beschermkap om invloeden van buitenaf te beperken.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Precisie weegschaal Vibra BeschermkapVibra Precisie weegschaal + Beschermkap

De Vibra AJ, Vibra HT en Vibra LF zijn de Vibra weegschalen die voorzien zijn van een beschermkap. Deze beschermkap zorgt er voor dat invloeden van buitenaf, zoals wind, geen invloed hebben op het gewicht.

Bovenstaande modellen kunnen ook wegen met een indeling tot een duizendste van een gram. Deze ijkwaardige weegschalen zijn van topkwaliteit!

Ook bestaat de mogelijkheid om Vibra weegschalen te koppelen aan externe printers om het gewicht af te drukken.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Riba AHT precisieweegschaalRiba AHT precisie weegschaal

Van het merk Riba hebben wij de AHT in ons assortiment. Deze precisie weegschaal is verkrijgbaar in een model met een rond plateau ( Model AHT-600 ), en een model met een vierkant plateau ( Model AHT-1500 ). Beide modellen zijn voorzien van een beschermkap!

Het plateau van de AHT-600 is 115mm Ø en kan tot 600 g wegen met een indeling van e=0,1 d=0,01 g. Deze precisieweegschaal is ijkwaardig!

Het plateau van de AHT-1500 is 124×144 mm en kan tot 1,5 kg wegen met een indeling van e=0,2 d=0,02 g. Ook deze weegschaal is ijkwaardig!

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte precisie weegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button