arrow_drop_up arrow_drop_down

Winkelweegschalen overzicht

R&H CASPos

R&H Mettler Freshway

R&H Mettler Freshbase

R&H Mettler BC

Rekenweegschalen overzicht

Riba ARR-15

Uwe ASEP

Uwe ASEP-P

R&H Winkelweegschalen in de praktijk

Alexanderhoeve Mariahoeve

R&H Freshway winkelweegschalen bij Alexanderhoeve Mariahoeve in Den Haag. Ondernemer Peter Friezen vertelt over de voordelen voor zijn kaasspeciaalzaak.

Kiezen voor de juiste winkelweegschalen

Winkelweegschalen zijn populaire weegschalen voor ondernemers die met verse producten werken. Wij leveren winkelweegschalen aan oa. slagerijen, poeliers, kaasspeciaalzaken, AGF speciaalzaken, visspeciaalzaken, supermarkten, versmarkten en marktkramen. 


Een winkelweegschaal is een combinatie tussen een controleweegschaal en een kassasysteem. Het is dan ook heel belangrijk dat winkelweegschalen geijkt geleverd worden. Groot voordeel van onze modellen is de mogelijkheid om te koppelen met diverse kassa software.


Op deze pagina presenteren wij het overzicht van onze winkelweegschalen en rekenweegschalen. Rekenweegschalen zijn weegschalen waar de prijs van een product kan worden berekend op basis van het gewicht. In tegenstelling tot een winkelweegschaal zal hier geen kassabon van verschijnen.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Neem de tijd om u goed te oriënteren op het complete aanbod! Bij twijfel kunt u altijd om advies vragen bij één van onze medewerkers.

Meer informatie over winkelweegschalen

R&H CASPos winkelweegschaal

R&H CASPos

De R&H CASPos winkelweegschaal is uitvoerbaar met een overzichtelijk touchscreen scherm, gekoppelde weegplateau, klantendisplay, geldlade, (bon)printer en barcodescanner. Een voordeel van de R&H CASPos is de mogelijkheid om de hardware samen te stellen naar wens. Dankzij de modulaire software programmeren wij de R&H CASPos naar de behoeften van uw onderneming!

R&H Mettler Freshway winkelweegschalen

R&H Mettler Freshway

Het strakke design van de R&H Mettler Freshway is een echte eye-catcher binnen een onderneming! De R&H Mettler Freshway wordt voorzien van onze CASPos kassa software. Qua mogelijkheden is dit model dus gelijk aan de R&H CASPos winkelweegschaal. Het verschil zit puur in de hardwaremogelijkheden.

R&H Mettler Freshbase winkelweegschaal

R&H Mettler Freshbase

De R&H Mettler Freshbase is het compacte broertje van de R&H Mettler Freshway. De R&H Mettler Freshbase zal echter niet voorzien worden van de CASPos kassa software. Hierdoor biedt dit model een stuk minder mogelijkheden. Een ideale winkelweegschaal voor ondernemers met minder wensen en een kleiner budget!

R&H Mettler BC

R&H Mettler BC

De Mettler BC serie is een winkelweegschaal met een ruime mogelijkheid tot voorkeuzetoetsen. Dit is géén touchscreen model en biedt plek voor maximaal 138 voorkeuzetoetsen. Dankzij het ingebouwde weegplateau, de ingebouwde (bon)printer en het ingebouwde display is de Mettler BC een compacte weegschaal geworden. Deze weegschaal is leverbaar in een hoge uitvoering. 

Meer informatie over rekenweegschalen

Riba ARR15 rekenweegschalen

Riba ARR-15

De Riba ARR-15 heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg, een dual range indeling van 2-5 gram en is voorzien van een duidelijk lichtgevend display. De afmeting van het weegplateau is 220 x 280 mm. Deze weegschaal wordt geijkt geleverd en is daardoor geschikt voor handelsdoeleinden.

Uwe ASEP rekenweegschaal

Uwe ASEP

De Uwe ASEP is een bekende rekenweegschaal die al jaren mee gaat in ons assortiment. Dankzij de eenvoud in gebruik, en de stevigheid van de behuizing, is dit een veelgevraagde weegschaal. De Uwe ASEP heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg en een dual range indeling van 2-5 gram, of een maximaal weegvermogen van 6 kg en een dual range indeling van 1-2 gram. Beide varianten zijn voorzien van een een weegplateau van 280 x 350 mm en een duidelijk LCD display.

Riba ARR21 rekenweegschaal

Uwe ASEP-P

De Uwe ASEP-P is gelijk aan de specificaties van de Uwe ASEP. Het grote verschil is dat de Uwe ASEP-P is voorzien van een duidelijk klantendisplay met verlichting op inklapbaar statief. Dat maakt deze rekenweegschaal interessant voor winkeliers en de ambulante handel. De Uwe ASEP-P is ideaal voor het prijsberekenen op basis van gewicht op de markt.

Neem contact met ons op voor informatie, advies of een demonstratie

Cookies