Winkelweegschalen overzicht

R&H CASPos winkelweegschalen

R&H CASPos

Mettler Freshway

R&H Mettler Freshway

R&H Mettler freshbase winkelweegschaal

R&H Mettler Freshbase

R&H Mettler BC

R&H Mettler bPlus

R&H Mettler bDrive

R&H Mettler bMobile

R&H Winkelweegschalen in de praktijk

Alexanderhoeve Mariahoeve

R&H Freshway winkelweegschalen bij Alexanderhoeve Mariahoeve in Den Haag. Ondernemer Peter Friezen vertelt over de voordelen voor zijn kaasspeciaalzaak.

Kiezen voor de juiste winkelweegschalen

Winkelweegschalen zijn populaire weegschalen voor ondernemers die met verse producten werken. Wij leveren winkelweegschalen aan oa. slagerijen, poeliers, kaasspeciaalzaken, AGF speciaalzaken, visspeciaalzaken, supermarkten, versmarkten en marktkramen. 


Een winkelweegschaal is een combinatie tussen een controleweegschaal en een kassasysteem. Het is dan ook heel belangrijk dat winkelweegschalen geijkt geleverd worden. Groot voordeel van onze modellen is de mogelijkheid om te koppelen met diverse kassa software.


Op deze pagina presenteren wij het overzicht van onze winkelweegschalen en rekenweegschalen. Rekenweegschalen zijn weegschalen waar de prijs van een product kan worden berekend op basis van het gewicht. In tegenstelling tot een winkelweegschaal zal hier geen kassabon van verschijnen.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Neem de tijd om u goed te oriënteren op het complete aanbod! Bij twijfel kunt u altijd om advies vragen bij één van onze medewerkers.

Meer informatie over winkelweegschalen

R&H CASPos winkelweegschaal

R&H CASPos

De R&H CASPos winkelweegschaal is uitvoerbaar met een overzichtelijk touchscreen scherm, gekoppelde weegplateau, klantendisplay, geldlade, (bon)printer en barcodescanner. Een voordeel van de R&H CASPos is de mogelijkheid om de hardware samen te stellen naar wens. Dankzij de modulaire software programmeren wij de R&H CASPos naar de behoeften van uw onderneming!

Mettler Freshway

R&H Mettler Freshway

Het strakke design van de R&H Mettler Freshway is een echte eye-catcher binnen een onderneming! De R&H Mettler Freshway wordt voorzien van onze CASPos kassa software. Qua mogelijkheden is dit model dus gelijk aan de R&H CASPos winkelweegschaal. Het verschil zit puur in de hardwaremogelijkheden.

R&H Mettler Freshbase winkelweegschaal

R&H Mettler Freshbase

De R&H Mettler Freshbase is het compacte broertje van de R&H Mettler Freshway. De R&H Mettler Freshbase zal echter niet voorzien worden van de CASPos kassa software. Hierdoor biedt dit model een stuk minder mogelijkheden. Een ideale winkelweegschaal voor ondernemers met minder wensen en een kleiner budget!

R&H Mettler BC

R&H Mettler BC

De Mettler BC serie is een winkelweegschaal met een ruime mogelijkheid tot voorkeuzetoetsen. Dit is géén touchscreen model en biedt plek voor maximaal 138 voorkeuzetoetsen. Dankzij het ingebouwde weegplateau, de ingebouwde (bon)printer en het ingebouwde display is de Mettler BC een compacte weegschaal geworden. Deze weegschaal is leverbaar in een hoge uitvoering. 

R&H Mettler bPlus

De Mettler bPlus is een snelle, nauwkeurige en betrouwbare winkelweegschaal. Grote voordelen van de Mettler bPlus zijn de robuustheid en het gebruiksgemak. Dankzij de slimme software vereenvoudigen de werkzaamheden voor wegen- verkoop- en artikelbeheer in de winkel of marktkraam.

R&H Mettler bDrive

De Mettler bDrive biedt een snelle en nauwkeurige weegfunctie. Deze toonbankweegschaal met ingebouwde bonprinter is geschikt voor winkels en de ambulante handel. Zo is de Mettler bDrive ook erg geschikt voor marktkramen en evenementen.

R&H Mettler bMobile

De naam zegt het natuurlijk al een beetje! De Mettler bMobile is een eenvoudige, lichte prijsrekenweegschaal voor mobiel gebruik. Deze weegschaal is dus zeer geschikt voor de ambulante handel, evenementen en natuurlijk ook gewoon voor op de toonbank.

Neem contact met ons op voor informatie, advies of een demonstratie

arrow_drop_up arrow_drop_down