De Nationale Sport Vakbeurs Zwolle
21 augustus 2020 

De Nationale Sport Vakbeurs Zwolle

Het was de afgelopen weken nog even spannend, maar de Nationale Sport Vakbeurs in Zwolle mag dit jaar gewoon doorgaan. Op woensdag 16 september 2020 zal dit evenement voor het eerst worden gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Dit evenement is gratis te bezoeken voor alle sportliefhebbers in Nederland!

Al sinds 2012 vindt de Nationale Sport Vakbeurs jaarlijks plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Deze tweedaagse sportbeurs is de centrale plek waar ruim 7.000 clubbestuurders en sportambtenaren samenkomen met dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld. Vanaf 2020 is er een speciale editie in de IJsselhallen Zwolle!

Van 12:00 uur tot 21:00 uur vinden er leuke en interessante presentaties plaats, met onder andere Arne Slot (Hoofdtrainer AZ), Henk de Jonge (Hoofdtrainer SC Cambuur), Art Langeler (Voetbalontwikkeling KNVB) en Frank Molkenboer (Grote Clubactie). Op de beursvloer van maar liefst 4.000m² zullen meer dan 80 exposanten de laatste ontwikkelingen presenteren die jouw sportvereniging kunnen professionaliseren of ander voordeel kunnen bieden.

Ja, ik wil graag gratis kaarten voor de Nationale Sport Vakbeurs Zwolle!

R&H Kassasystemen

Natuurlijk is R&H Kassasystemen aanwezig op dit evenement om de laatste ontwikkelingen te presenteren op het gebied van kassasystemen voor sportverenigingen. U kunt ons vinden op stand 1.11 voor een demonstratie van onze kassasystemen, professioneel advies of natuurlijk gewoon voor een gezellig praatje. We zijn makkelijk te vinden, want we staan gelijk naast de altijd gezellige ijsselbar.

Op de Nationale Sportvakbeurs Zwolle zullen we het R&H Javand kassasysteem demonstreren. Dit kassasysteem is voorzien van alle functionaliteiten die wenselijk zijn voor een succesvolle derde helft in elke sportkantine. Ons beursteam geeft u graag een uitgebreide demonstratie van het R&H Javand kassasysteem.

Vindt u het ondanks alle genomen coronamaatregelen vanuit de organisatie van de beurs toch niet prettig om aanwezig te zijn? Wij komen graag bij uw sportvereniging langs om vrijblijvend onze nieuwste kassasystemen te demonstreren. Neem gerust contact met ons op.

R&H Kassasystemen bij voetbalvereniging A.S.H Hellouw

Praktische Informatie

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle

Openingstijden

Woensdag 16 september 2020, 12:00 – 21:00

Gratis Entreekaarten

Bestel hier uw entreekaarten (gratis)

Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op de website www.nationalesportvakbeurs.nl

Contact

R&H Kassasystemen
info@renh.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.