Een nieuw logo voor De Ridder & Den Hertog in 2018!
14 mei 2018 

Een nieuw logo voor De Ridder & Den Hertog in 2018!

In 2018 heeft De Ridder & Den Hertog besloten om afscheid te nemen van het huidige logo. Na 6 jaar werd het tijd om een nieuwe frisse huisstijl te ontwerpen waar we de komende jaren mee voor de dag kunnen komen. Er is dan ook gekozen voor een duidelijk en eenvoudig ontwerp met grote focus op de uiting van R&H (De Ridder & Den Hertog).

Voor onze huidige klanten, én onze toekomstige klanten, zal er niet veel veranderen. Natuurlijk zullen er veel aanpassingen volgen wat betreft de website, bedrijfsauto’s, productfolder, productbrochures, media-uitingen, communicatie-uitingen, bedrijfskleding etc. Uiteindelijk blijven wij toch De Ridder & Den Hertog; uw vertrouwde partner op het gebied van kassasystemen, weegschalen, etiketteren en toebehoren.

We zullen het nieuwe R&H logo op verschillende manieren gaan gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld op folders van onze kassasystemen, het R&H Kassasystemen logo verwachten. Op folders van onze weegschalen kunt u het R&H weegschalen logo verwachten.

Ons nieuwe logo:

R&H kassasystemen weegschalen

Verschillende versies van het nieuwe logo:

R&H kassasystemenR&H weegschalen

Ons vorige logo:

R&H kassaystemen R&H weegschalen

Zoals u aan de bovenstaande logo’s kunt zien is er veel veranderd aan ons logo, maar ook aan de complete huisstijl. In de loop van 2018 zullen wij deze veranderingen stap-voor-stap gaan doorvoeren binnen het hele bedrijf.

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.