Casman software

R&H CASMan Software

De software van R&H CASMan biedt u een compleet pakket aan kassa management. R&H CASMan bespaart u veel arbeidsuren, geeft u belangrijke financiële overzichten en automatiseert de dagelijkse werkzaamheden binnen uw onderneming. De software kan gebruikt worden in combinatie met diverse kassasystemen en winkelweegschalen binnen ons assortiment. Het grote voordeel van de R&H CASMan software is de modulaire opbouw van de software. Op deze manier kunt u een selectie maken van modules die aantrekkelijk zijn voor uw onderneming en betaald u niet voor modules die u niet nodig heeft. Wij geven graag een demonstratie van de voordelen van deze software voor uw onderneming.

Meer informatie


Management software voor kassasystemen

Software Mogelijkheden

Basis Modules

Artikelen aanmaken kassasysteem

Artikelbeheer

Vanuit de R&H CASMan software is het mogelijk om alle artikelen binnen uw onderneming te beheren. Nieuwe artikelen aanmaken, prijzen wijzigen, winstmarges controleren, artikelen koppelen aan groepen etc. Binnen het artikelbeheer heeft u ruime mogelijkheden om het artikelbestand te managen.

kassa rapporten

Financiële Overzichten

Het is eenvoudig om binnen de R&H CASMan software een overzicht te krijgen van de financiële resultaten vanuit de kassasystemen. Wij bieden een dashboard aan met veel mogelijkheden om deze financiële resultaten te bekijken, printen of te exporteren naar o.a. PDF of CSV. Ook is het mogelijk om deze resultaten te exporteren naar uw boekhoudprogramma.

kassa kortingen

Acties Beheren

Een andere mogelijkheid binnen de basismodules van R&H CASman is het beheren van alle acties binnen de onderneming. Deze zijn aan te maken vanuit het softwarepakket en kunnen vervolgens verzonden worden naar het kassasysteem. Er kunnen verschillende vormen van kortingen aangemaakt worden waaronder ook de bekende "mix-match" kortingen.

Optionele Modules

kassasysteem facturen

Factureren

Vanuit de software van R&H CASMan is het mogelijk om facturen te importeren vanuit het kassasysteem, zelf facturen aan te maken en vervolgens deze facturen te printen of te mailen. Optioneel kunt u er voor kiezen om de betalingen van deze facturen bij te houden en reminders te versturen. Ook is het optioneel mogelijk om facturen automatisch te mailen naar alle debiteuren. Er zijn diverse mogelijkheden om de facturen binnen uw onderneming te beheren met onze software.
voorraadbeheer kassa

Voorraadbeheer

De actuele voorraad bijhouden, besteladviezen doorvoeren, periodiek de winkelvoorraad inventariseren met een MDE-scanner of inkomende goederen verwerken. Dit is allemaal mogelijk met de module voorraadbeheer. Binnen deze module is het ook mogelijk om alleen met bepaalde functies van deze module te werken. Bijvoorbeeld alleen een periodieke inventarisatie met een MDE-scanner.

VVP weegschaal

Etiketteren

Natuurlijk kan er via de R&H kassasystemen een etiket geprint worden met alle gewenste artikelgegevens, maar dit is ook mogelijk via de software van CASMan. Naast productetiketten kunt u ook schapkaartjes, vitrinekaartjes en andere etiketten printen met informatie over uw producten. Ook is het mogelijk om met onze software uw verse producten voor te verpakken (VVP).

kasverschil kassa

Kassalade Management

Dankzij de module Kasopmaak heeft u meer controle op de begin- en eindtotalen van een kassalade. Hierdoor krijgt u meer inzicht in eventuele kasverschillen. Dit is zo in te stellen dat u per medewerker kunt zien wat de kasverschillen zijn aan het einde van de dag, week of maand. Wilt u 100% zeker zijn dat er nooit meer kasverschillen zijn? Dan adviseren wij Moneytronic Cashrecyclers eens te bekijken.

kassasysteem webshop

Webshop Export

Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van een goede webshop naast de "stenen winkel". Daarom is het mogelijk om gegevens vanuit de R&H CASMan software te exporteren naar de webshop. Dit bespaart een ondernemer veel tijd doordat er nooit meer gegevens dubbel ingevoerd hoeven te worden. Deze koppeling werkt natuurlijk ook via het R&H CASPos kassasysteem.

kassasysteem organisatie

Organisatie Management

R&H CASMan is een populaire software voor een onderneming met meerdere filialen. De software is zeer geschikt om vanuit het hoofdkantoor alle filialen aan te sturen en te monitoren. Zo heeft u realtime inzicht in omzetcijfers, piekuren, kasverschillen, bestsellers, goed werkende acties en nog veel meer informatie. Een groot voordeel is ook dat het artikelbestand vanuit het hoofdkantoor doorgestuurd kan worden naar alle filialen.

Extra Software

kassasysteem facturen

Multibeheer

Dankzij Multibeheer is het mogelijk om met meerdere personen gelijktijdig te werken in de database van R&H CASMan. Vanuit R&H Multibeheer kun je artikelen beheren, artikelen aanpassen, kortingen beheren, acties beheren, schapkaarten printen en artikelbestanden importeren.

Geschikt voor diverse branches

agf weegschalen

AGF

kaaswinkel weegschalen

Kaas

slagerij weegschalen
Slagerij
vis weegschalen
Vis
bakkerij kassasysteem

Bakker

supermarkt kassa
Supermarkt
Versmarkt kassa
Versmarkt
slijter kassa

Slijterij

sportclub kassa

Sportclub

horeca kassa

Horeca

Recreatie kassa
Recreatie
Bloemist kassa
Bloemist

Meer informatie over R&H CASMan software?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassa software?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Algemene vragen

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Productblad

Download het productblad van de R&H CASMAN software voor meer informatie.