Page content

Gerabo Klantenkaart Spaarsysteem

Gerabo klantenkaart klantenkaarten

Een compleet automatisch loyaliteitsprogramma met spaarpunten, klantenkaart én mobiele app? Met het loyaliteitsprogramma van Gerabo is dit zelfs te koppelen met onze kassasystemen én kassa software!

Uw vaste klanten kunnen via een klantenkaart en/of mobiele app punten sparen bij besteding van een afgesproken bedrag naar keuze. Bij het betalen van een x aantal punten kunnen uw klanten deze punten inwisselen voor kortingen en/of cadeau’s.

Deze marketingtool is geheel te automatiseren via onze kassasystemen. U stelt de voorwaarden voor het loyaliteitsprogramma in via uw eigen inlogomgeving. Uw klanten kunnen hun gespaarde punten  altijd inzien via hun eigen inlogomgeving. Zo blijft alles altijd 100% transparant en betrouwbaar!

contact button


Mogelijkheden Gerabo klantenkaartKlantenkaart spaarsysteem

Uw klanten kunnen punten sparen via een 100% anonieme klantenkaart. Deze klantenkaarten kunt u scannen aan het kassasysteem. Op deze manier worden punten bijgehouden van het spaarsysteem.

Bij het behalen van een x aantal spaarpunten kunnen uw klanten kiezen voor kortingen en/of speciale cadeau’s. Deze beloningen zijn in te stellen door u als ondernemer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs.


Mobile app Gerabo klantenkaartMobile app spaarsysteem

Naast de Gerabo klantenkaarten kunnen uw klanten ook werken met de mobile app van Gerabo. Deze app is ook te gebruiken in combinatie met het kassasysteem en werkt eigenlijk het zelfde als de klantenkaarten.

Het grote voordeel van de app is dat uw klanten altijd en overal inzicht hebben in hun gespaarde punten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs.


Gerabo klantenkaart spaarprogramma appInloggen Gerabo

Zowel voor de ondernemer- als voor de gebruiker van Gerabo is het mogelijk om online in te loggen bij Gerabo.

Als ondernemer kunt u hier het hele loyaliteitsprogramma instellen. Zo kunt u hier instellen wanneer uw klanten een spaarpunt krijgen en welke beloning uw klanten krijgen bij een x aantal spaarpunten.

Uw klanten kunnen hier controleren hoeveel punten ze gespaard hebben en wat ze allemaal in kunnen wisselen voor hun spaarpunten.


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikt klantenkaart spaarsysteem voor uw onderneming. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button