Page content

Eenvoudige kassasystemen

Eenvoudige kassasystemen eenvoudig kassasysteem

Naast POS kassasystemen en touchscreen kassasystemen biedt de Ridder & Den Hertog ook nog enkele “eenvoudige kassasystemen”. Deze Kassasystemen zijn iets beperkter wat betreft de kassa software en hardware mogelijkheden, maar voor veel ondernemers zijn dit juist dé meest ideale kassasystemen.

TIP! Wilt u een kassa kopen? Laat u goed adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Ik wil liever direct advies –>


R&H TEC MA 600 kassasystemen

R&H MA-600 Flat / Keys

De R&H MA-600 is een compact alles-in-1 kassasysteem. Zo is deze machine voorzien van een geldlade, een interne bonprinter en een duidelijk display.

De R&H MA-600 is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen. Het “flat” model is uitgevoerd met een vlak toetsenbord, het “keys” model is uitgevoerd met verhoogde toetsen.

Onze medewerkers kunnen het kassasysteem voor u programmeren zodat deze aansluit op uw onderneming!

Ik wil graag meer informatie –>


R&H TEC CR20 CR30 Kassasystemen

R&H CR20 & CR30

De R&H CR20 en de R&H CR30 zijn de meest compacte en eenvoudige kassasystemen in ons assortiment. Vaak worden deze modellen gebruik voor de ambulante handel, bij pop-up winkels of voor het afhandelen van statiegeld.

De R&H CR20 is standaard voorzien van een kleine geldlade, interne bonprinter en accu. Hier kunt u enkele groepen, artikelen, verkopers en afrekenfuncties op programmeren. Dankzij de compactheid is dit kassasysteem enorm mobiel.

De CR30 is zeer geschikt als kassasysteem voor statiegeld / emballage. Groot voordeel van dit kassasysteem is de mogelijkheid om barcodes te printen en eventueel weer te scannen bij een hoofdkassa binnen uw onderneming. Optioneel bij de CR30 is een geldlade.

Ik wil graag meer informatie –>


Andere kassasystemen

Andere Kassasystemen?

Heeft u onderneming behoefte aan kassasystemen met meer mogelijkheden op het gebied van software- en hardware?

Wij bieden diverse Touchscreen kassasystemen én Pos kassasystemen aan in ons assortiment! Natuurlijk kunnen wij u ook verder helpen op het gebied van kassa software.

Naast ons assortiment aan verschillende kassasystemen kunnen wij u ook verder helpen met een breed assortiment aan weegschalen, waarvan onze touchscreen weegschalen vaak worden ingezet in de retail- en foodsector.

Ik wil liever gelijk meer advies –>


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikt kassasysteem. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button