Page content

Touchscreen kassasystemen

Touchscreen kassasystemen

Touchscreen kassasystemen zijn moderne kassasystemen voorzien van een touchscreen kassascherm. De laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware- en kassa software zijn verwerkt in de kassasystemen die wij in ons assortiment hebben.

Naast het POS kassasysteem, vindt u bij ons ook diverse R&H Quorion modellen. De R&H Q-touch 12 en R&H Q-touch 10 zijn een degelijk alternatief voor onze POS systemen.

TIP! Wilt u een kassa kopen? Laat u goed informeren over alle mogelijkheden van een touchscreen kassasysteem voor uw onderneming.

POS kassasysteem

CASPos kassasysteem

Het CASPos kassasysteem is het meest uitgebreide kassasysteem in ons assortiment. Dit systeem is geheel aan te passen naar de wensen van ondernemers is diverse branches. Niet voor niets is dit dan ook het meest gekozen kassasysteem door onze klanten.

Grote voordelen van het CASPos kassasysteem zijn de enorme mogelijkheden op het gebied van functionaliteiten, de werksnelheid, de continue ontwikkeling van de software en de gebruiksvriendelijkheid.

Meer informatie over CASPos –>


R&H Quorion Q-touch 12

Touchscreen kassasystemen R&H Q-touch 12

De R&H Q-touch 12 is een goed alternatief voor onze CASPos kassasystemen. Dit kassasysteem is compact, betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik. De R&H Q-touch 12 is zeer geschikt voor zowel de horeca als de detailhandel.

Net als het POS systeem is de R&H Q-touch 12 te koppelen met externe kassa software. Zo kunt u veel administratieve taken binnen uw onderneming automatiseren. Dit bespaart veel tijd- en geld!

Meer informatie over de Q-touch 12 –>


R&H Quorion Q-touch 10

Touchscreen kassasystemen R&H Q-touch 10

De R&H Q-touch 10 is het compacte broertje van de R&H Q-touch 12. Het grote verschil is dat de R&H Q-touch 10 een interne bonprinter heeft. Zo bespaart u de aanschaf van een externe bonprinter.

Op het gebied van mogelijkheden is de R&H Q-touch 10 iets minimaler, maar voor veel ondernemers is dit toch het ideale touchscreen kassasysteem.

Meer informatie over de Q-touch 10 –>


R&H Quorion Q-order handheld terrasbediening

R&H Q-order Handheld

De R&H Q-order handheld is een mobiele app waar u in de horeca uw bestellingen mee kunt automatiseren. Deze app is te koppelen met de R&H Q-touch kassasystemen.

Door de mobiele app te synchroniseren met de touchscreen kassasystemen bespaart u enorm veel tijd en notitieblokjes.

Meer informatie over de Q-order –>

Kassasysteem accessoires

Hardware & Accessoires

Naast het touchscreen kassasysteem zijn er diverse mogelijkheden wat betreft het koppelen van accessoires. Met accessoires bedoelen wij oa. barcodescanners, bonprinters, klantendisplays, geldlades, kassarollen etc.

Er zijn veel mogelijkheden om diverse accessoires te koppelen aan onze kassasystemen. Natuurlijk is het gebruik van accessoires vaak afhankelijk van gewenste functionaliteiten.

Meer informatie over accessoires –>


Kassasysteem branches

Verschillende Branches

Met onze touchscreen kassasystemen kunnen wij dé oplossing bieden binnen diverse branches. Op basis van de wensen vanuit uw branche, en de wensen van u als ondernemer, programmeren wij het meest ideale kassasysteem.

Al meer dan 30 jaar is De Ridder & Den Hertog gespecialiseerd in kassasystemen. Vanuit deze ervaring mogen wij zeggen dat wij weten wat er speelt in de meeste branches. Met deze kennis willen wij u graag verder helpen!

In welke branches zijn wij actief?

Staat uw branche hier niet bij? Geen paniek! Dit is slechts een indicatie van de branches waar wij in opereren. Neem gerust contact op met onze adviseurs om te bekijken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Meer informatie over alle branches –>


Service kassasystemen

De service van De Ridder & Den Hertog

Goede service is essentieel voor een leverancier van kassasystemen!

Dit weet De Ridder & Den Hertog als geen ander. Wij zijn dan ook 365 dagen per jaar bereikbaar voor vragen, opmerkingen, service en/of storingen. Zowel onze binnendienst– als onze buitendienst staat altijd paraat.

Dagelijks is ons team bezig om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Dit wordt dan ook bewaakt door het uitvoeren klanttevredenheidsonderzoeken.

Meer informatie over onze servicemogelijkheden –>


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar geschikte touchscreen kassasystemen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15