Touchscreen weegschalen overzicht

R&H CASPos touchscreen weegschalen

R&H CASPos

Mettler Freshway

R&H Mettler Freshway

R&H Mettler Freshbase touchscreenweegschalen

R&H Mettler Freshbase

Touchscreen Weegschaal in de praktijk

Vers Inn

R&H Freshbase winkelweegschalen bij Vers Inn in Den Bosch. In deze video meer over de voordelen van deze weegschalen voor deze versspecialist.

Kiezen voor de juiste touchscreen weegschalen

Touchscreen weegschalen zijn weegschalen voorzien van een touchscreen (aanraakscherm). Moderne winkelweegschalen zijn meestal voorzien van dit soort touchscreen schermen (aanraakschermen). Toch lijken de mogelijkheden van touchscreen ook steeds gewilder te worden voor controleweegschalen en industriële weegschalen.


Naast touchscreen weegschalen biedt De Ridder & Den Hertog een breed assortiment aan weegschalen. U kunt bij ons terecht voor o.a. winkelweegschalen, rekenweegschalen, telweegschalen, controleweegschalen, precisieweegschalen, vloerweegschalen, palletweegschalen, hangweegschalen en medische weegschalen. Bekijk het complete overzicht van al onze weegschalen.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over touchscreen weegschalen

R&H CASPos touchscreen weegschalen

R&H CASPos

De R&H CASPos is een touchscreen weegschaal en is zeer geschikt om in te zetten als winkelweegschaal. De R&H CASPos biedt veel mogelijkheden op het gebied van hardware- en software. Zo is het mogelijk om accessoires als scanners, printers, geldlades, klantendisplay etc. te koppelen met de R&H CASPos. Graag demonstreren we alle mogelijkheden van de R&H CASPos voor uw onderneming.

Mettler Freshway

R&H Mettler Freshway

De R&H Mettler Freshway combineert het strakke design van de Mettler Freshway met de software van R&H CASPos. Dit biedt enorm veel mogelijkheden op het gebied van winkelautomatisering en functionaliteiten. Wij demonstreren dan ook graag vrijblijvend alle mogelijkheden van deze winkelweegschaal.

R&H Mettler Freshbase touchscreen weegschaal

R&H Mettler Freshbase

De R&H Mettler Freshbase is een zeer geschikt model wanneer niet alle functionaliteiten van de R&H CASPos of R&H Mettler Freshway nodig zijn. Deze touchscreen weegschalen worden dan ook voornamelijk ingezet bij ondernemingen die verse producten verkopen. Alle touchscreen weegschalen van De Ridder & Den Hertog zijn te koppelen met Back-office kassa software.

Neem contact met ons op voor informatie, advies of een demonstratie

arrow_drop_up arrow_drop_down