Een weegschaal kopen?

winkelweegschalen

Winkelweegschalen

touchscreen weegschalen

Touchscreen weegschalen

rekenweegschalen

Rekenweegschalen

telweegschalen

Telweegschalen

controleweegschalen

Controleweegschalen

precisieweegschalen

Precisieweegschalen

vloerweegschalen

Vloerweegschalen

palletweegschalen

Palletweegschalen

hangweegschalen

Hangweegschalen

medische weegschalen

Medische weegschalen

weegschalen indicators

Weegschalen indicators

Overige weegoplossingen

Overige weegoplossingen

Software voor weegsystemen 

riba monitor software

Riba Monitor Software (RMS)

RMS beheert het volledige weeg-en registratieproces binnen uw bedrijf. Deze software kan tot 254 weegschalen aansturen vanuit één pakket.
Riba Rathohan software

 Riba Rathohan Software

Riba Rathohan software voor wegen en tellen is gratis te gebruiken. Zeer geschikt in combinatie met Riba of Uwe stand-alone weegschalen.

5 tips bij het kopen van een weegschaal

weegschaal kopen hardware

Hardware mogelijkheden

Het is belangrijk om te bepalen waar de weegschalen voor gebruikt gaan worden. Wilt u een weegschaal kopen om gewichten te controleren, prijzen te berekenen, aantal te tellen of uiterst nauwkeurig te wegen? De weegschalen binnen ons assortiment zijn op deze website gesorteerd op categorie. Op deze manier is het overzichtelijk om te kijken welke verschillende hardware wij aanbieden binnen het R&H assortiment. Wij streven er naar om voor elke situatie de juiste weegschalen aan te kunnen bieden!

weegschalen kopen software

Software mogelijkheden

Software en data worden steeds belangrijker bij de keuze voor de meest geschikte weegschalen voor een onderneming. Wanneer u een weegschaal wilt kopen is het dan ook een belangrijk punt om in de gaten te houden. Elke weegschaal biedt andere softwaremogelijkheden en andere functionaliteiten. Daarnaast bieden wij ook nog verschillende softwarepakketten aan waar u de weegschalen aan kunt koppelen voor meer inzicht in de data van de weegschalen.

nieuwe weegschaal kopen

Professioneel advies

Bij R&H weegschalen vinden we het belangrijk om een professioneel stukje begeleiding en advies te geven aan onze klanten. Wij denken graag mee met de wensen en eisen van een onderneming. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij een mooi advies aanbieden waardoor u efficiënter kunt werken binnen de onderneming. U bent natuurlijk ook altijd welkom in één van onze showrooms in Geldermalsen (Gelderland) of Rijssen (Overijssel). Ook is het mogelijk dat wij enkele weegschalen demonstreren bij u op locatie.

weegschaal geijkt kopen

Wetgeving voor weegschalen

Veel mensen vergeten het stukje wet- en regelgeving bij de aanschaf van weegschalen. Wilt u een weegschaal kopen, dan is het belangrijk om bijvoorbeeld na te gaan of deze geijkt (gekeurd) dienen te worden. ISO-gecertificeerde bedrijven en organisaties hebben ook te maken met periodieke kalibratie van de weegschalen binnen het bedrijf. R&H is een geautoriseerd bedrijf via het NMi beschikken wij over een erkend keurderschap. Dit betekent dat wij officieel bevoegd zijn om weegapparatuur te (her)keuren, ijken, justeren en kalibreren. Jaarlijks moeten wij hier opnieuw examen voor afleggen. Wij zijn dus altijd up-to-date wat betreft onze kennis- en kunde. Wilt u uw weegschalen laten ijken? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf.

weegschalen service

Service mogelijkheden

R&H heeft service hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over gecertificeerde servicemonteurs op zoals de binnen- als buitendienst. 365 dagen per jaar staan wij dan dan ook klaar om onze klanten de beste service aan te kunnen bieden. Heeft u gekozen om weegschalen aan te schaffen bij R&H, dan zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor vragen of servicegerelateerde zaken. 

Wij zijn R&H Weegschalen

Wilt u een weegschaal kopen?

Offerte opvragen

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte op via onderstaande button.

Algemene vragen

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Productbrochure

Download hier de R&H productbrochure voor een impressie van ons complete assortiment.