Page content

Overige Weegschalen

Overige weegschalenOverige weegschalen! Weegschalen die uniek in hun soort zijn en moeilijk te plaatsen zijn in een specifieke categorie. In ons assortiment hebben we mechanische bovenwegers, aardappel onderwaterwegers en pocketweegschalen.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed adviseren over alle mogelijkheden voor uw bedrijf!

Bekijk verder op deze pagina het overzicht van onze ‘overige weegschalen‘. Veel informatie is inzichtelijk op deze website. Wilt u liever persoonlijk advies over alle mogelijkheden op het gebied van weegschalen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

contact button


mechanische bovenweger ribaMechanische Bovenweger Riba

Deze mechanische bovenweger van Riba is verkrijgbaar in een RVS uitvoering en in een zilveren uitvoering. Een mechanische bovenweger is een olie gedempte weegoplossing.

Voordeel van deze weegschalen is dat ze geheel zonder stroom of batterijen kunnen werken. Het gewicht is duidelijk zichtbaar door grote rode pijl aan de voorkant van de weegschaal.

Dit model is leverbaar in diverse varianten wat betreft maximaal weegvermogen en afmetingen. U kunt maximaal 50 kg wegen met de Riba mechanische bovenweger.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


aardappel onderwaterweger ribaAardappel Onderwaterweger Riba

Met dit weegtoestel is het eenvoudig om het aandeel droge stof (zetmeel) van aardappelen te bepalen. Door middel van onderwaterweging kunt u in 4 stappen de hoeveelheid gram en percentage droge stof t.o.v. 5 kg aardappelen aflezen van het display.

Het toestel bestaat uit een weegindicator, een krachtopnemer, een RVS korf en een vat gevuld met water. De meting gebeurt met ongeveer 5 kg aardappelen.

Na het meten van het gewicht boven water en daarna onder water, zal de gewichtsindicator het onderwatergewicht in gram t.o.v. 5 kg en het % droge stof gehalte berekenen en direct weergeven.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


pocketweegschaal uwe mfPocketweetschaal Uwe MF

De Uwe MF is een handige en compacte pocketweegschaal voor het wegen van zeer kleine hoeveelheden. U kunt hier maximaal 500 g wegen met een indeling van 0.1 g.

Het plateau is geheel RVS uitgevoerd en de behuizing is van kunststof. U kunt de weegschaal bedekken door middel van de deksel. Groot voordeel is het touchscreen display om enkele functionaliteiten in te stellen.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar geschikte weegschalen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button