Page content

Touchscreen Weegschalen

Touchscreen weegschalen

Touchscreen weegschalen zijn weegschalen voorzien van een touchscreen display, uitgebreide mogelijkheden wat betreft functionaliteiten en gemakkelijk te gebruiken. Dit type weegschalen is vaak een combinatie van kassasysteem en weegschaal.

De combinatie kassa – weegschaal is een unieke combinatie en wordt dan ook voornamelijk gebruik door ondernemers in de versbranche. Touchscreen weegschalen zijn ook zeer geschikt om (vers)producten te voorzien van etiketten.

Bent u op zoek naar touchscreen weegschalen? Neem gerust contact op voor meer informatie! Ons team voorziet u graag van passend advies voor uw onderneming.

contact button


Mettler Evo Line touchscreen weegschaal

Mettler Evo Line touchscreen weegschalen

Zoekt u een hoogwaardig product dat vlot te bedienen is en klanten voorziet van productinformatie? Kijk dan eens naar de Mettler Evo Line touchscreen weegschaal!

Deze weegschaal is verkrijgbaar in twee uitvoeringen (de hoge en lage uitvoering) en heeft standaard een zeer scherp touchscreen kleurenscherm met LED achtergrondverlichting. U kunt de hoek van het aanraakscherm zodanig instellen dat dit voldoet aan uw persoonlijke ergonomische eisen.

Het verschil tussen beide weegschalen is gebaseerd op de hoogte van het werkscherm en het klantendisplay. De ene weegschaal heeft een hoog gepositioneerd display en de andere weegschaal heeft een laag gepositioneerd display.

De Mettler Evo Line heeft geen onnodige openingen of hoeken waarin vuil kan ophopen. De duurzaam gegoten en glazen oppervlakken zijn slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Kortom, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!


Touchscreen kassasystemen

Touchscreen kassasystemen met weegschaalkoppeling

Een goed alternatief voor onze touchscreen weegschalen zijn onze touchscreen kassasystemen met weegschaalkoppeling! Deze kassasystemen bieden meer mogelijkheden op het gebied van kassa software en zijn voorzien van meer specifieke functionaliteiten.

Ja, Ik wil een overzicht van jullie touchscreen kassasystemen! 


Winkelweegschalen

Winkelweegschalen Algemeen

Heeft u niet alleen interesse in touchscreen weegschalen, maar ook in andere winkelweegschalen? Bekijk dan ons assortiment winkelweegschalen!

Ons assortiment gaat van eenvoudige rekenweegschalen tot touchscreen winkelweegschalen. U kunt u natuurlijk ook altijd laten adviseren door onze medewerkers. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of advies.

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte (winkel)weegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button